Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Και να το αφήσω μετά συνεχώς σε αυτό το Region, απλά διορθώνοντας την ώρα;Ο/H NasDriver έγραψε:
Δοκίμασε να βάλεις region Ελβετία...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
Αν σου δουλέψει ο ήχος καλύτερα ναι, φτιάχνεις την ώρα και το κρατάς Ελβετία
-
Συγνώμη αλλά πως μπορουμε να βάλουμε MIUI 10 χωρίς ξεκλείδωμα; Εγώ αν έχω καταλάβει καλά επειδή ο server που βρίσκουμε τις rom ειναι πεσμένος το μόνο που μπορούμεν να κάνουμε είναι να βάλουμε την ελληνική που μας την στελνουν στο mail και για να μπει δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα bootloader;Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το ξεκλείδωμα δεν σε αποτρέπει να βάλεις MIUI 10. Απλά να ξέρεις ότι όταν ξεκλειδώσεις θα γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
-
Να βάλεις χωρίς ξεκλείδωμα όταν θα σου έρθει η επίσημη από την xiaomi με ota τότε θα έχεις miui 10. Για να περάσεις της κοινότητας πρέπει πρώτα να ξεκλειδώσεις τον bootloader και μετά να ακολουθήσεις μια άλφα διαδικασία.Ο/H tzemam έγραψε:
Συγνώμη αλλά πως μπορουμε να βάλουμε MIUI 10 χωρίς ξεκλείδωμα; Εγώ αν έχω καταλάβει καλά επειδή ο server που βρίσκουμε τις rom ειναι πεσμένος το μόνο που μπορούμεν να κάνουμε είναι να βάλουμε την ελληνική που μας την στελνουν στο mail και για να μπει δεν χρειάζεται ξεκλείδωμα bootloader;Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το ξεκλείδωμα δεν σε αποτρέπει να βάλεις MIUI 10. Απλά να ξέρεις ότι όταν ξεκλειδώσεις θα γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
-
βάλε ελβετία/ρωσία/ινδία στην περιοχή (και restart για σίγουρια , δεν θυμάμαι αν θέλει οπωσδήποτε) να δεις αν σου ακούγεται δυνατότερα (αν έχεις root κάποιος στο xda είχε βάλει πειραγμένα αρχεία με δυνατότερη ένταση και κάτι άλλα)Ο/H topmar έγραψε:
Παιδιά το πρόβλημα με την μη αύξηση της έντασης ήχου στα ακουστικά, σε εφαρμογές Messenger, Viber κλπ, πως διορθώνεται;
Είναι πολύ χαμηλή η ένταση, όσο κι αν ανεβάζω από το κουμπί στα πλάγια του κινητού....
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Καλημερα Μόλις έλαβα την 9.5.14.0. Δεν είδα καμία ουσιαστική διαφορά από την 9.5.13.0. την έβαλε κανένας άλλος ?
-
-
Γράφει όμως:Ο/H NasDriver έγραψε:
Τα fix από το xda ---> Audio Patch for Redmi Note 5 AI [Whyred] Ore… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro
"Requirements:
Unlocked bootloader
TWRP/REDWOLF Recovery"
Οπότε για εμάς τους "μαμά", άκυρο... Ελπίζω να βγάλει fix στο θέμα αυτό κάποιο επερχόμενο update
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkXiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
pΟ/H spideman3 έγραψε:
Για δες σε ποια έκδοση android είσαι τώρα?
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ίδια με πριν καμία αλλαγή σε έκδοση κλπ
-
Δες το changelog MiUi 9.5.14 Oreo update for Redmi Note 5 Pro - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0