Μακαρι να ήταν τόσο εύκολο
Android flashaholic
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΈχεις δίκιο, unlock tool έγραψεςΟ/H Editor έγραψε:
Περίμενε λίγο γιατί με μπέρδεψες
Το link που μου έδωσες με παει στο mi flash tool. Προσπαθώ να ξεκλειδώσω bootloader αλλά από την επίσημη σελίδα δεν μου το φορτώνει για να το κατεβάσω. Εκτός αμα το βρίσκω σ αυτό που μου έστειλες εσύ και δεν το βλέπω.
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Πλέον δεν χρειάζεται αίτηση. Κατεβάζεις το Mi unlock tool, βάζεις το Mi Account σου και επιχειρείς ξεκλείδωμα.
και εγω φίλε μου εχω το ιδιο προβλημαΟ/H stauros2653 έγραψε:
)εγω που προσπαθω να ξεκλειδωσω και μου λεει 360 ωρες αναμονη?τι κουφα ειναι αυτα ρε γ@μ0t0.
Πλέον δεν χρειάζεται αίτηση. Κατεβάζεις το Mi unlock tool, βάζεις το Mi Account σου και επιχειρείς ξεκλείδωμα.![]()
Έχω και τα δυο κινητά και μπορώ αν σου πω με ασφάλεια ότι αξίζει η αναβάθμιση!
+ Καλύτερος CPU
+ Καλύτερη φωτογραφική μηχανή
+ Πιο γρήγορο δακτυλικό αποτύπωμα
+ Android OREO Out Of The Box
+ Καλύτερη αν όχι ισάξια αυτονομία
+ Καλύτερη οθόνη
Ναι αλλά δεν είναι σειρά Mi ιδίως σκέτο χωρίς πασαλείματα .Ο/H geoanto555 έγραψε:
Καλύτερος σχεδιασμός
Καλύτερη κατασκευή
ίσως και άλλα που δεν μου έρχονται.
Νομίζω σε καλύπτω.. νεαρέ φρούληΟ/H spideman3 έγραψε:
Ναι αλλά δεν είναι (Συγκριση με προηγούμενη σειρά redmi =σειρά Mi) ιδίως σκέτο (χωρίς πασαλείματα =σπόντα για τον καημένο αρχισκώληκα.)
Αν θες να παραγγείλεις απ' έξω κοίτα για το redmi note 5 pro η redmi note 5 global.Ο/H Achilleas1956 έγραψε:
Επειδή θέλω να παραγγείλω θήκη και tempered glass και για αποφυγή λάθους για ποιο μοντέλο πρέπει να κοιτάζω?
Το redmi note 5 pro ή το redmi note 5.
Έχω να μπερδεύω τοσο από τότε που παρήγγειλα για το kenzo.
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk