Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

• Ο/H spideman3 έγραψε:

Όταν τα συνδέσεις θα δεις να ενεργοποιούνται κάποιες επιλογές. Και παίξε με τους τύπους ακουστικού.
      Επανέρχομαι.
      Έκανα δοκιμές και με τους τύπους ακουστικών, δοκίμασα και xiaomi ακουστικά, άλλαξα και περιοχή αλλά τίποτα.
      Μόλις βάλω τα ακουστικά το ηχείο χαμηλώνει ένταση. Είναι δυνατόν να είναι πρόβλημα hardware;
    • Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

Μπες στο CIT και δες το. Ρυθμίσεις - Σχετικά με το τηλέφωνο - έκδοση kernel θα χτυπήσεις 5 με 7 φορές και δες το. Επίσης δες σχόλια στο νήμα του κινητού σου στο en.miui.com μήπως είναι bug της rom.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • ρε σεις , αυτό είναι συνηθισμένο , τι bug και πρόβλημα σε hardware και λοιπά ;

σιγά μη το πας και στο service για αυτό :)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H chrisnik έγραψε:

Αν θες καλο ψαξε για το Nillkin H pro που ειναι λεπτο κ δεν χαλαει την αφη κ την αισθηση καθολου.Επισης δεν κανει δαχτυλιες....

Καλησπέρα, έχουμε λινκ;
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Σε εμένα σε καμιά συσκευή δεν το συνάντησα.

με το που βάζεις ακουστικά να γίνεται Mute (ή έστω να χαμηλώνει) ένταση το ηχείο ;;
      ε σε αυτή το κάνει , σε άλλες (παλαιότερα) γινόταν τελείως Mute

θέμα ρύθμισης είναι, αλλά "βαθιάς" , του λειτουργικού
      δεν είναι δηλαδή στα Option , μόνο αν πειράξεις τα αρχεία που αφορούν τις εντάσεις (όπως ένα Link απο xda Που μπήκε πιο πριν και αλλάζει την ένταση και κάποια άλλα πράγματα) μπορείς να το αλλάξεις

(δεν ξέρω αν αλλάζουν αυτά με τίποτα viper4android ή παρόμοια)
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

ρε σεις , αυτό είναι συνηθισμένο , τι bug και πρόβλημα σε hardware και λοιπά ;

σιγά μη το πας και στο service για αυτό :)
      Πάντως στο Note 4x αλλά και στο Note 5A prime που έχουμε δεν γίνεται η μείωση της έντασης.
      Το θέμα είναι ότι με τα ακουστικά επάνω δεν ακούω τις κλήσεις και πρέπει να τα βγάζω συνέχεια. Στο τέλος θα χαλάσει η θύρα.
      Έχω και το θέμα με την ακούσια επανάκληση του Bluetooth (σε Samsung που είχα πριν χρόνια ρυθμιζες να μην γίνεται επανάκληση με κλειδωμένη οθόνη), οπότε μένει μόνο να μιλάω με το τηλέφωνο στο αυτί.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H janisxt έγραψε:

Πάντως στο Note 4x αλλά και στο Note 5A prime που έχουμε δεν γίνεται η μείωση της έντασης.Το θέμα είναι ότι με τα ακουστικά επάνω δεν ακούω τις κλήσεις και πρέπει να τα βγάζω συνέχεια. Στο τέλος θα χαλάσει η θύρα.
      Έχω και το θέμα με την ακούσια επανάκληση του Bluetooth (σε Samsung που είχα πριν χρόνια ρυθμιζες να μην γίνεται επανάκληση με κλειδωμένη οθόνη), οπότε μένει μόνο να μιλάω με το τηλέφωνο στο αυτί.
      από τα οποία κανένα δεν έχει 8.1 :)

μπορεί να ξεχάστηκε η εταιρία τι να κάνουμε :))))

κακά τα ψέματα δεν υπάρχει σωστό λάθος εδώ

εσύ θες να ακούς την κλήση ενώ έχεις ακουστικά , άλλος δεν θέλει γιατί έχει τα ακουστικά κουμπωμένα κλπ

το σωστό είναι να υπάρχει επιλογή στις ρυθμίσεις
    • Δεν ξέρω αν φταίει η 8.1 ή η xiaomi πάντως έχω αρκετά θέματα με τις εφαρμογές. Στο Viber πολλές φορές δεν ακούγεται η κλήση. Στο Dropbox ο συγχρονισμός δεν λειτουργεί σωστά. Στο mydlink για τις κάμερες κρασσαρει σε κάποιες επιλογές. Το ίδιο και στο ewelink. Ας ελπίσω ότι θα διορθωθούν.
    • γενικά με τους ήχους υπάρχει θέμα (αν έχεις ρουτ πήγαινε μερικές σελίδες ποιο πίσω , ένας στο xda ανέβασε κάποιες αλλαγές στα audio settings)

τώρα για συγχρονισμούς δεν ξέρω , σίγουρα δεν παίζει κάτι με τα battery save κλπ ;;

(το ewelink δε το σχολιάζω καν , είναι που είναι για τα μπάζα η εφαρμογή , δεν μπορώ να την τεστάρω κιόλας , πλέον, γιατί πείραξα την sonoff πρίζα μου και δεν λειτουργεί με αυτό το app ..... αλλά είναι για τα μπάζα και η εφαρμογή :))) )
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

γενικά με τους ήχους υπάρχει θέμα (αν έχεις ρουτ πήγαινε μερικές σελίδες ποιο πίσω , ένας στο xda ανέβασε κάποιες αλλαγές στα audio settings)

τώρα για συγχρονισμούς δεν ξέρω , σίγουρα δεν παίζει κάτι με τα battery save κλπ ;;

(το ewelink δε το σχολιάζω καν , είναι που είναι για τα μπάζα η εφαρμογή , δεν μπορώ να την τεστάρω κιόλας , πλέον, γιατί πείραξα την sonoff πρίζα μου και δεν λειτουργεί με αυτό το app ..... αλλά είναι για τα μπάζα και η εφαρμογή :))) )
      Το ewelink στο huawei t3 tablet λειτουργεί χωρίς προβλήματα(δεν έκανα την τελευταία ενημέρωση) . Ενώ και στα 3 xiaomi έχει πρόβλημα (μόνο στην προηγούμενη έκδοση δεν είχα πρόβλημα)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H janisxt έγραψε:

Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

γενικά με τους ήχους υπάρχει θέμα (αν έχεις ρουτ πήγαινε μερικές σελίδες ποιο πίσω , ένας στο xda ανέβασε κάποιες αλλαγές στα audio settings)

Το ewelink στο huawei t3 tablet λειτουργεί χωρίς προβλήματα(δεν έκανα την τελευταία ενημέρωση) . Ενώ και στα 3 xiaomi έχει πρόβλημα (μόνο στην προηγούμενη έκδοση δεν είχα πρόβλημα)
      τι ακριβως προβλημα εχει;; γαιτι εγω μια χαρα το χρησιμοποιω..
      η εφαρμογη ειναι οντως για τα μπαζα..αργει μεχρι να πιασει το on/off button..να μπει online..
      Android flashaholic