καλύτερα ρε παιδιά , να έχουν βγει καναδυό miui 10 εκδόσεις να έχουν λιγότερα bugs

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠαραπάνω θα χρειαστούν. Το 9αρι "έστρωσε" ουσιαστικά μετά την 9.2. Είναι και το Oreo στη μέση που περιπλέκει τα πράγματα, η μετάβαση στο MIUI 10 θα είναι πολύ πιο ομαλή στις συσκευές με Nougat/MM. Υπομονή χρειάζεται.Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
καλύτερα ρε παιδιά , να έχουν βγει καναδυό miui 10 εκδόσεις να έχουν λιγότερα bugs
Ο/H BanditGR έγραψε:
Παραπάνω θα χρειαστούν. Το 9αρι "έστρωσε" ουσιαστικά μετά την 9.2. Είναι και το Oreo στη μέση που περιπλέκει τα πράγματα, η μετάβαση στο MIUI 10 θα είναι πολύ πιο ομαλή στις συσκευές με Nougat/MM. Υπομονή χρειάζεται.
Εσείς οι κάτοχοι?? Wind να φανταστώ πέρσι πήρα 2 wind για εμένα και τον γιο μου με τα 10 γιγα στο νησί εγώ με β20 έβλεπα που και που Ε ο μικρός χωρίς β20 δεν είδε ίντερνετ ποτέ rn4 και τα 2Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
ε μάλλον τις μαζεύουν όλες για να τις "μοιράσουν" τώρα που είναι καλοκαίρι και εμείς τα καημένα βάζουμε ως 2η whatsup για να έχουμε 4G στις διακοπές μας :))))
όχι vodafone ..... απλά χαλκιδική (πέρσι νομίζω βελτιώθηκε)δεν είχε καλή παρουσία (αν δεν έχεις και 800αρα ....) οπότε η cosmote ήταν μονόδρομοςΟ/H bandit έγραψε:
Εσείς οι κάτοχοι?? Wind να φανταστώ πέρσι πήρα 2 wind για εμένα και τον γιο μου με τα 10 γιγα στο νησί εγώ με β20 έβλεπα που και που Ε ο μικρός χωρίς β20 δεν είδε ίντερνετ ποτέ rn4 και τα 2 Vf&cos 4g σχεδόν παντού
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πες μας την διαφορά σε χρόνο που έχει αν και νομίζω για full φόρτιση κάνει περίπου το ίδιο.Ο/H bandit έγραψε:
Qc3 in action
Από τα σαμσουνγκ που είχα έχω άλλη άποψη με qc & qc2 φόρτιζε πολύ ποιο γρήγοραΟ/H geoanto555 έγραψε:
Πες μας την διαφορά σε χρόνο που έχει αν και νομίζω για full φόρτιση κάνει περίπου το ίδιο.Ο/H bandit έγραψε:
Qc3 in action