Δεν νομίζω να φταίει η Wind. Το πρόβλημα εμφανίζεται (ευτυχώς σπάνια) και με cosmote στο redmi note 5 a prime που έχει μόνο 1 sim επάνω.Ο/H fou έγραψε:
Σήμερα το πρωί εμφανίστηκε και στο note 5 ένα πρόβλημα που είχα και στο Note 3 στον 1,5 χρόνο που το έχω. Έχω και στα δυο sim slots κάρτες της Wind Free 2 Go. Ξαφνικά και χωρίς λόγο χάνει την δεύτερη κάρτα. Μετα θέλει ή επανεκκίνηση ή βγάλε - βάλε το sim tray. Φαντάζομαι ότι έχει να κάνει με της κάρτες της wind. Ξέρει κανένας τίποτα; Να πάω λογικά να ζητήσω αντικατασταση των καρτών; Έχω δοκιμάσει με Cosmote και δεν το κάνει καθόλου, και επίσης το είχα (το Note 3) αρκετάο καιρό με μια sim και την έχανε και εκείνη αλλά πολύ ποιο αραιά.
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Ο/H stauros2653 έγραψε:
εχει τρελλαθει στις αναβαθμησεις εφαρμογων που αν ειχα ρουτ(αναμονη για bootloader) δεν θα βλεπαν ουτε την σκονη μου.με μια τετοια αναβαθμηση εχασα ολα τα κλειδωμενα αρχεια που ειχα σε μια εφαρμογη (audio manager λεγεται).ακομη προσπαθω να καταλαβω τι μ@λ@κ&α που εχει αυτη η αναμονη.ολοι για το καλο μας σκεφτονται.αφου αγορασα-πληρωσα- την συσκευη ποιος ο λογος να με κρατανε ομηρο.
-
Ο/H stauros2653 έγραψε:
σωστο αλλα γενικα αγοραζω απο επωνημα μαγαζια που εχουν απο επισημο εισαγωγεα συσκευες,για τους αλλου δεν ενδιαφερομαι τι κανουν και γιαυτο το παραπονο μου.
ναι αλλά η εταιρία δεν στέλνει επιλεκτικά συσκευές για να πάρεις εσύ κάτι διαφορετικό
που και να έστελνε δηλαδή γιατί να τις πάρει η Infoquest :))) -
καλημερα ! Γνωριζουμε ποτε και αν θα ερθει η αναβαθμιση σε MiUi 10 για το RedMi Note 5 το global?
Κατοχος RedMi Note 5 3/32 για κυρια συσκευη και για 2η πλεον το 4x 3/32. Σαν παρατηρησεις αρχικα σε σχεση με το 4x που η ελευθερη μνημη ram χωρις εφαρμογες στο παρασκηνιο ειναι 1.5gb το 5 δουλευει με 1-1.1Gb ram ελευθερη... περιεργο...! Ενω ειναι ταχυτατο ωρες ωρες σε κανει να πιστευεις πως το 4x παει καλυτερα (ισως στρωσει με καποιο update στο μελλον) οχι οτι κολλαει προφανως απλα αραια κ που βλεπεις κανενα λαγκαρισμα. Τελος η λειτουργια με τα gesturs ειναι με της ωρες της αλλες φορες δουλευει οκ αλλες τρωει καλο λαγκαρισμα. Ενας λογος που περιμενα τη MiUi 10 εκδοση ειναι μπας κ στρωσει η λειτουργια με τα gesturs γιατι ειναι πολυ γ@μ@τη αλλα αμα λαγκαρει καταντα σπαστικη....
Ποια εκδοση εχετε ? εγω για να ενεργοποιησω το Face Unlock αλλαξα τη χωρα και απο τοτε δεν ξαναπηρα update και εμεινε στην 9.5.13.0my current devices in use:
Galaxy S4 LTE-A (Sd 800) 2Gb / 16Gb
Galaxy S7 Edge 4Gb / 32Gb
RedMi Note 4X 3Gb / 32Gb
RedMi Note 5 3Gb / 32Gb -
Παιδικές ασθένειες είναι, μην ανησυχείς. Τα πιο πολλά από αυτά θα έχουν ήδη λυθεί μόλις βγεί η επίσημη MIUI 10 Global.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Είδη υπάρχει global dev με Miui 10 αλλά είναι σε ανάπτυξη για την κλειστή ομάδα της xiaomi. Σε λίγες ημέρες θα την δώσουν πιστεύω. Πάρε και ένα link με την fastboot rom Note 5 (Whyred) από γκρουπ στο telegram που διέρρευσε
xiaomiuigroup & t.me/miui10betateam
whyred_global_images_8.6.14_20180614.0000.00_8.1_global_0bf3beab44.tgz -
Καλημέρα μόλις παρέλαβα το κινητό από Gearbes. Παρότι διάβασα βιαστηκά τις προηγούμενες σελίδες μια δυο ερωτήσεις! Το κουτί από έξω γράφει global rom και σύμφωνα με τον πίνακα που έχετε ανεβάσει έχω το πρωτελευτάιο μοντέλο το Μ1803Ε7SG, για εκδοση λογισμικού έχει την 9.5.6.ο (ΟΕΙΜΙFA) και ενώ κάνω έλεγχο για νεώτερες εκδόσεις μου λέει ότι δεν υπάρχει ενώ έχω διαβάσει αν θυμαμαι καλά κάτι για 9.5.13.0. Φταεί ότι δεν του έχω βάλει ακόμα τις sim; Και ο οδηγός για πέρασμα ελληνικης flash rom ισχύει για το δικό μου μοντέλο. Επίσης επειδή πρόσφατα προσθεσα το μοντέλο αυτό στον λογαριασμό μου θα μου σταλεί η ελληνική rom μπας και προσπαθήσω να την περάσω;
ευχαριστώ -
-
Δεν παίζει ρόλο η sim. Ίσως επειδή κάνουν αλλαγές στους Server τους να μην έχεις πρόσβαση στην νεότερη ενημέρωση. Προσπάθησε να γυρίσεις το Region σε Ινδία και δοκίμασε ξανά για update. Φυσικά και ο οδηγός της Ελληνικής rom ισχύει κανονικά για το κινητό σου. Απλά πρώτα θα πρέπει να περάσεις το σκόπελο του ξεκλειδώματος ήτοι 360 ώρες.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μία ακόμα ερώτηση πιο παλιά όταν έγραφα στο google miui roms με οδηγούσε σε μια σελίδα που μπορούσες να επιλέξεις όποιο κινητό ήθελες και global ή china stable η developer rom. Τώρα με οδηγεί σε ένα φορουμ τι κάνω λάθος θυμάστε αυτή την σελίδα;
-
Κι αυτό λόγω αλλαγής στους servers κατά τα λεγόμενα της xiaomi.
-
Ο/H tzemam έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μία ακόμα ερώτηση πιο παλιά όταν έγραφα στο google miui roms με οδηγούσε σε μια σελίδα που μπορούσες να επιλέξεις όποιο κινητό ήθελες και global ή china stable η developer rom. Τώρα με οδηγεί σε ένα φορουμ τι κάνω λάθος θυμάστε αυτή την σελίδα;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0