άρα να μην επιχειρήσω να περάσω ελληνική?μην μείνουμε από τηλέφωνο..το αφήνω κ ως έχει...Ο/H NasDriver έγραψε:
Ακόμα και να ξεκλειδώσεις τώρα που έχεις την 8.7.12, πολύ πιθανό να μην μπορέσεις να περάσεις custom rom, επειδή δεν θα μπαίνει το custom recovery (TWRP)Ο/H George 21 έγραψε:
Αν κ από αύριο μπορώ να ξεκλειδώσω... οπότε μάλλον θα μπει ελληνική.
Αν κάνω κάπου λάθος διόρθωσέ με @BanditGR
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Περιμένεις προς το παρόν να το δουν οι πιο έμπειροι , βλέπω το κινητό του @George Kaggelaris να γίνει πειραματόζωο...
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Το ν αυτά που διαβάζω ... Βραχμαπούτρα μου, θα πηδηχτω από το παράθυρο!!
Τελευταία στιγμή απεφεύχθη το μοιραίο κ δεν το πάτησα το κουμπί!! -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Περιμένεις προς το παρόν να το δουν οι πιο έμπειροι , βλέπω το κινητό του @George Kaggelaris να γίνει πειραματόζωο... -
Οκ δεν επιχειρώ!! κάθομαι στα αυγά μου!
-
Κάνε το ξεκλείδωμα του bootloader, αυτό δεν σε επηρεάζει πουθενά, για τα υπόλοιπα, να ξεκαθαρίσει το τοπίο πρώτα...και ναι...
Ήδη είμαι Anti Rollback 4! -
τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά?
καλή η πλάκα, αλλά μήπως πρέπει να γίνω και γω κάποιος τύπος RoLlBaCk X, όπου Χ ο βέλτιστος αριθμός για να μην έχω κανενός είδους προβλήματα?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Όλοι πήγατε στην 9.5.19.0;
Πάντως εδώ en.miui.com/thread-3156438-55-1.html το κλειδώσανε το θέμα.
Τελικά η ασφάλεια της συσκευής αυξήθηκε τόσο πολύ που ούτε ο ίδιος ο χρήστης δε μπορεί να μπει μέσα.
-
ναντονα ο Τσακ Νόρις της xiaomi, που τον ψάχναμε τόσο καιρό...η συγκεκριμένη συσκευή του Τσακ κλειδώνει τόσο καλά, που ούτε ο ίδιος μπορεί να μπει μέσα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
8.7.10 είμαι και θα είμαι για αρκετό καιρό μάλλον
-
Ο/H demakhs έγραψε:
τι σημαίνει αυτό ρε παιδιά?
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ήδη είμαι Anti Rollback 4!
Δηλαδή κύριοι..ΤΕΛΟΣ οι φλασο-κωλοτούμπες.
(Για να δούμε τι θα γίνει από βδομάδα..)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0