Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H thedoctor46 έγραψε:
Btw αναβάθμισε κάνεις σε v.9.5.19.0? Όσον αφορά το AntiRollBack protection ... Ok, δεν είναι και ότι καλύτερο αλλά πλέον όλες οι νέες εκδόσεις θα την ενσωματώνουν. Επίσης πλέον θα μπορεί να κάνεις κάνεις downgrade από MiUi 10 σε MiUi 9 και συγκεκριμένα από την 9.5.19.0 που βγήκε τώρα κ σε όσες επακολουθήσουν... -
Εαν ενσωματωθεί όπως έχει σχεδιαστεί είναι εντάξει ( ; ) για όποιον θέλει να έχει το κινητό του με την επίσημη rom και μόνο με αυτή για πάντα.
Aυτό όμως που "είδαμε" αυτές τις μέρες, δεν είναι καθόλου εντάξει:
1. Άλλο δεν επιτρέπω να γυρίσει ένα κινητό στην χ προηγούμενη rom και άλλο επιτρέπω τη διαδικασία και καταστρέφω το κινητό.
2. Σε ένα ξεκλείδωτο κινητό η "προστασία" αυτή πρέπει απλά να βγάζει μια προειδοποίηση για τους "κινδύνους" να έχεις την χ παλιότερη rom και να σου επιτρέπει να κάνεις αυτό που θες με το κινητό σου: να περάσεις twrp, να κάνεις root, να βάλεις custom rom και όχι να μην μπορείς να κάνεις τίποτα από αυτά, ακόμη και να μην έχει καταστραφεί το κινητό.
Κοινώς, η υλοποίηση με το τρόπο που ειδαμε ως τώρα, της "προστασίας", είναι απαράδεκτη, καταστροφική και αισχρή. Ακυρώνει το όποιο πλεονέκτημα του ξεκλειδώματος, μιας και το κάνει άχρηστο και καταστρέφει καινούρια κινητά που "συνέρχονται" μόνο με αλλαγή μητρικής.
Και επειδή αυτό που έγινε στο whyred θα επεκταθεί και σε όλα τα νέα κινητά με oreo, ας ελπίσουμε να δούμε σωστή λειτουργία και χρήση του antirollback και όχι αυτό το έκτρωμα. -
παρηγγειλα ενα redmi note 5 6/64 εχτες και με αυτα που διαβαζω σκεφτομαι σοβαρα να πατησω cancel the order......Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
-
custommmmmmmmmm arωma μόνο!!Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
Θέλει σκέψη τότε, το πρόβλημα βασικά είναι σε αυτά που έγραψε η Ειρήνη πιο πάνω, κακή εφαρμογή του anti rollback
-
ε τοτε παραμονη στην προηγουμενη της 8.7.10 που ειναι η προβληματικη!!!Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
-
θα συμφωνησω οτι αυτο ειναι εντελως απαραδεκτο που κανει η xiaomi και εγω εχω ξενερωσει με την ολη φαση. Η αληθεια βεβαια ειναι οτι δεν σκεφτομαι τουλαχιστον για την ωρα τις λυσεις custom rom και προτιμω να μεινω στην επισημη μιας και την βρισκω αρκετα παραμετροποιησιμη και με ευχαριστο περιβαλλον . Επισης περα απο αυτο το κινητο εχω στην κατοχη μου και το galaxy s7 edge του οποιου του εχω βγαλει τα ματια. Εχω φλασαρει πανω απο 15 custom roms και official με νεο changelog και μου εχει φυγει η τρελα για πειραγματα πλεον. Οποτε προτιμω κατι σταθερο λειτουργικο και επισημα αναβαθμισιμο. Οποτε με βαση τα παραπανω προτεινετε να κανω update στην v9.5.19.0.? Ειδα οτι βελτιωνει καποια bugs καθως και τον συνδιασμο Performance and battery consumption και το αναφερω μιας κ αντιμετωπιζω καποια λαγκαρισματα εδω κ εκει οχι παντα αλλα ειδικα με την προβολη σε πληρη οθονη φαινονται ολοενα κ συχνοτερα τα οποια lagαρισματα.... Μηπως με το update φτιαξουν... ?my current devices in use:
Galaxy S4 LTE-A (Sd 800) 2Gb / 16Gb
Galaxy S7 Edge 4Gb / 32Gb
RedMi Note 4X 3Gb / 32Gb
RedMi Note 5 3Gb / 32Gb -
Ο/H Sakis Teleios έγραψε:
ε τοτε παραμονη στην προηγουμενη της 8.7.10 που ειναι η προβληματικη!!!
Αυτή είναι μια λύση που μπορεί να εφαρμοστεί για όσους ήδη έχουν το κινητό και δεν έχουν αναβαθμίσει στις rom που "κλειδώνουν" και σε αυτούς που θα αγοράσουν το επόμενο -μικρό- διάστημα, γιατί πολύ σύντομα οι νέες παρτίδες θα έχουν νεότερες rom από το κουτί.
Κοινώς, όποιος πρόλαβε και πέρασε σε custom, πρόλαβε. Οι υπόλοιποι προλαβαίνουν-δεν προλαβαίνουν. -
Καλημέρα στην ομάδα..παρακολουθώ από χθες την συζήτηση με το antirollback και έχω μπερδευτεί λίγο..είμαι με την 8.7.10 ελληνική κλασικά με twrp κλπ. Από ότι καταλαβαίνω μπορώ να βάλω οποιαδήποτε ρομ π να είναι 8.7.10 και πάνω..αν πάω από την ελληνική σε κάποια official 8.7.10 ή μεταγενέστερη αυτομάτως θα χάσω το twrp? Υπάρχει κίνδυνος να μπρικαρει το κινητό επειδή είμαι σε custom με twrp και πηγαίνω σε επίσημη ρομ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0