βιάζομαι γιατί έχω πρόβλημα και θέλω να δω αν το έχουν διορθώσει...
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H AlexanderK έγραψε:
βιάζομαι γιατί έχω πρόβλημα και θέλω να δω αν το έχουν διορθώσει...
την βιασύνη και τον προβληματισμό σου τον καταλαβαίνω
το να λέμε όμως παρασκευή πρωί (ώρα ελλάδας) που είναι η αναβάθμιση οεό, άργησε κλπ είναι σαν να είσαι στις 4 το πρωί από έξω από τον κωτσόβολο και να φωνάζεις "ανοίξτε να πάρω μια τηλεόραση"
άντε και τώρα που βγήκε να λέμε "άντε παιδιά που είναι η xtrv , τι κάνετε , έχει μια ώρα που ήρθε η επίσημη" κ.ο.κ. -
δεν έχεις άδικο. απλά σκέψου έχω το τηλέφωνο 20 μέρες και δεν έχω ειδοποιήσεις στο mihome. τις τελευταίες μέρες άρχισαν και έρχονται αλλά πολύ αραιά και που. το θέμα είναι ότι σε οποιοδήποτε τηλέφωνο βάλω τα στοιχεία μου λειτουργεί άμεσα. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ευθύνεται το λογισμικό του κινητού.
(Σκέψου ότι τον Μάρτιο είχα περιστατικό στο σπίτι και από τότε σαν προσωρινή λύση με τους αισθητήρες θέλω να έχω οποιαδήποτε στιγμή την εικόνα ποιες πόρτες έχουν ανοίξει σε ποιο δωμάτιο υπάρχει κίνηση κλπ...) -
Καποια θήκη που να κλείνει όλο το κινητό μέσα και να έχει μαγνήτη υπάρχει?
Πήρα μια της νιλκιν αλλά δεν κλείνει. -
-
Σίγουρα, έχω αυτήν :
redmi note 5 pro case 5.99 inch NILLKIN Sparkle Flip cover smart wake up view window PC cover for xiaomi redmi note 5 prime case
redmi note 5 pro case 5.99 inch NILLKIN Sparkle Flip cover smart wake up view window PC cover for xiaomi redmi note 5 prime case-in Flip Cases from Cellphones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group στο πρόχειρο
Με τα πολαριζε γυαλια που δεν βλέπουμε την οθόνη, υπάρχει κάποια λύση? -
Nillkin-Qin-Book-Μαύρο-Xiaomi-Redmi-Note-5.html
Αυτή είναι δοκιμασμένη σε φίλο, έχει μαγνήτη και κλείνει και ανοίγει την οθόνη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
εγω παλι εχω πελαγωσει με το τηλεφωνακι και συγκεκριμενα με τους ηχους ειδοποιήσεων.κριμα γιατι δυσκολα βρισκεις αλλες μαρκες με αυτα τα χαρακτηριστικα.το θεμα ειναι οτι υπαρχει το προβλημα και με την xtrv αλλα και με την ,9.5.19. οποτε σκέφτομαι μηπως ειναι ελατωμα της συσκευης,ειδικα με ακουστικα συνδεδεμενα.
-
Καλησπέρα τι καινούργιο έχει ή global public beta 8.7.26?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έχουμε καινούργια arwma?
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Έχουμε καινούργια arwma?
Έτσι και αλλιώς θα περιμέναμε τουλάχιστον ένα 24ωρο να δούμε πως θα πάει η ROM και αν έχει προβλήματα, γιατί δεν θέλουμε να έχουμε πάλι καμία νέα έκπληξη από την Xiaomi και να τρέχετε όλοι. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0