Και anti5, anti6........
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕγώ την στιγμή αυτή είμαι σε περιοχή που έχει 4G+ αλλά δεν δείχνει να θέλει να συνδεθεί. Οι δύο σιμ που έχω είναι ενεργοποιημένες για 4G+..Ο/H pavlidisc έγραψε:
Και εγώ εκεί. Θεωρείται η 1η αυτή που και καλά έχει 4G+ (όχι στην Ελλάδα όμως) από ότι κατάλαβα. Νομίζω και στο κινητό την δείχνει σαν SIM1 (δεν το έχω τώρα εδώ για να το δω).Ο/H EvangeliaK έγραψε:
Εϊμαι μπερδεμένος με το συγκεκριμένο θέμα. Εκεί που διαβάζω ότι δεν υποστηρίζει...ξαφνικά βλέπω ποτσ ότι σε κάποιες χώρες έχουν 4G+. Ξέρω γω...τι να πω...το σίγουρο είναι ότι εμείς στο Ελλάδα δεν έχουμε.Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Εγώ την στιγμή αυτή είμαι σε περιοχή που έχει 4G+ αλλά δεν δείχνει να θέλει να συνδεθεί. Οι δύο σιμ που έχω είναι ενεργοποιημένες για 4G+..
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Εϊμαι μπερδεμένος με το συγκεκριμένο θέμα. Εκεί που διαβάζω ότι δεν υποστηρίζει...ξαφνικά βλέπω ποτσ ότι σε κάποιες χώρες έχουν 4G+. Ξέρω γω...τι να πω...το σίγουρο είναι ότι εμείς στο Ελλάδα δεν έχουμε.
Ο/H NasDriver έγραψε:
Κάποια στιγμή όλοι θα πάμε σε anti4, (όσοι δεν είναι ήδη βασικά) το μόνο που μένει είναι το πότε![]()
Αλήθεια είναι και δεν είναι και κακό...Ο/H maikmaik έγραψε:
Και anti5, anti6........
Αυτό με τους ήχους ειδοποιήσεων είναι όντως πολύ ενοχλητικό, το έχω αναφέρει 2 φορές στο παρόν νήμα αλλά απότι φαίνεται το ενδιαφέρον μονοπωλούν οι ROM με το θέμα του ARB..Ο/H stauros2653 έγραψε:
εγω παλι εχω πελαγωσει με το τηλεφωνακι και συγκεκριμενα με τους ηχους ειδοποιήσεων.κριμα γιατι δυσκολα βρισκεις αλλες μαρκες με αυτα τα χαρακτηριστικα.το θεμα ειναι οτι υπαρχει το προβλημα και με την xtrv αλλα και με την ,9.5.19. οποτε σκέφτομαι μηπως ειναι ελατωμα της συσκευης,ειδικα με ακουστικα συνδεδεμενα.
ναι την περασα και ειναι καλη χωρις πολλα θεματα.βεβαια το θεμα ηχων ειδοποιησεων παραμενει.περασα πιο πριν και την 9.5.19stable αλλα ειχε το ιδιο προβλημα.Ο/H fanismarg έγραψε:
Τελικά η 8.7. 26 είναι εντάξει; την πέρασε κάνεις;