καλησπερα ηθελα να ρωτησω τι νεο υπαρχει στην 8.8.2 official clobal beta ?
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H lorys1810 έγραψε:
καλησπερα ηθελα να ρωτησω τι νεο υπαρχει στην 8.8.2 official clobal beta ?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Από τι φαίνεται δεν φτιάξανε τις ειδοποιήσεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H lorys1810 έγραψε:
Από τι φαίνεται δεν φτιάξανε τις ειδοποιήσεις
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τι πρόβλημα έχει ;
(μη βασίζεστε πάντως ποτέ στα changelog της miui) -
-
Η δεν έρχονται καθόλου όπως στο mihome, Που εδώ κ λίγο καιρό δεν έρχονται ειδοποιήσεις...
-
-
Στην τελευταία 8.8.2 άλλαξε το θέμα και έχει κάτι άσχημα εικονίδια
-
Μία και σήμερα για να ξεκλειδώσω το Note 5. Θα δοκιμάσω κατευθείαν LineageOS, αν δεν είναι αρκετά σταθερό ίσως δοκιμάσω την ARΩMA. Έχω και πρόσβαση VIP αλλά ποτέ δε την έβαλα, ούτε στο Note 4 μου γιατί προτιμώ το οικοσύστημα της Google. Δε θέλω να δεθώ με υπηρεσίες συγκεκριμένου OEM, αρκεί που ήδη είμαι δεμένος σε ένα Mobile OS.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό. Τι λέτε; Τώρα έχω ένα iPhone SE 32GB.
-
Ο/H charlie2alpha έγραψε:
Μία και σήμερα για να ξεκλειδώσω το Note 5. Θα δοκιμάσω κατευθείαν LineageOS, αν δεν είναι αρκετά σταθερό ίσως δοκιμάσω την ARΩMA. Έχω και πρόσβαση VIP αλλά ποτέ δε την έβαλα, ούτε στο Note 4 μου γιατί προτιμώ το οικοσύστημα της Google. Δε θέλω να δεθώ με υπηρεσίες συγκεκριμένου OEM, αρκεί που ήδη είμαι δεμένος σε ένα Mobile OS. -
@TasVas
Πάρτο χωρίς να το σκεφτείς. Η MIUI είναι πολύ κοντά στο iOS και θα συνηθίσεις εύκολα τον χειρισμό. Το θέμα είναι αν θα σε βολέψει το μέγεθος. Κατά τα άλλα καταπληκτική συσκευή, με αξιοπρεπή κάμερα και μπαταρία ατελείωτη.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0