Με το χέρι στη σκανδάλη...
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού30 ευρω διαφορα εχουν νομιζω. κοντα στα 20 σουβλακια δηλαδηΟ/H amavroudis έγραψε:
Δεν έχουν χρηματική διαφορά που να δικαιολογεί την αγορά της κινεζικής. Γιατί θέλεις να το κανεις;
Άλλη διαφορά δεν έχουν αποοσο ξέρω...
Με Mi Flash και factory reset, αλλά χωρίς να επιλεγεί κλείδωμα του bootloader.Ο/H klgrpls έγραψε:
Καλησπέρα. Είμαι με XTRV-8.8.2
Θέλω να επιστρέψω σε stable και απ ότι καταλαβαίνω θα πρέπει να πάω στην 9.5.19.0
Με ποιό τρόπο να το κάνω; Χρειάζεται μετά κάποιο wipe cashe ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;
Θα ήθελα να παραμείνει ξεκλείδωτος ο bootloader.
Οπότε ακολουθώ αυτό τον οδηγό Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) και τσεκάρω το clean all;Ο/H BanditGR έγραψε:
Με Mi Flash και factory reset, αλλά χωρίς να επιλεγεί κλείδωμα του bootloader.Ο/H klgrpls έγραψε:
Καλησπέρα. Είμαι με XTRV-8.8.2
Θέλω να επιστρέψω σε stable και απ ότι καταλαβαίνω θα πρέπει να πάω στην 9.5.19.0
Με ποιό τρόπο να το κάνω; Χρειάζεται μετά κάποιο wipe cashe ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;
Θα ήθελα να παραμείνει ξεκλείδωτος ο bootloader.
Οντως. Το έκανα και δεν κράτησε τίποτα.Ο/H BanditGR έγραψε:
Αν δεν κάνω τρομερό λάθος, το clean all στο Mi flash ισοδυναμεί με factory reset.