Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

• Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

Ο/H aporos έγραψε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά...

Ήθελα μια ερώτηση σχετικά με το Xiaomi Redmi Note 5. (4/64 Global Version) (Θεωρητικά έχει την Β20 band)
      (αν έχω καταλάβει καλα... υπάρχουν 2 εκδόσεις μια φτηνή ΧΩΡΙΣ Β20 και μία Global ΜΕ Β20)

ψάχνοντας το στο Skroutz παρατήρησα ΚΑΠΟΙΑ μαγαζιά δεν είχανε την B20 στην περιγραφή και τα περισότερα απλά γραφανε 4G.

Γνωρίζει κανείς να με διαφωτίσει;

Ψάχνω είτε από Ελλάδα είτε από εξωτερικό το συγκεκριμένο και στα skroutzομαγαζα έχασα λίγο μπάλα... είτε με τις ελλιπής περιγραφές είτε με τις συνεχής ανατιμήσεις τους.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
      δεν υπάρχει "φθηνή" και "ακριβή" έκδοση
      υπάρχει κινέζικη και global , το ότι έχουν (αν) διαφορά στην τιμή είναι άλλο θέμα

το ότι δεν υπάρχει B20 δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει 4g
      και το μπακάλικο της γειτονιάς μου δεν έχει green cola αλλά δεν σημαίνει ότι δεν έχει αναψυκτικά τύπου cola

ρωτάς το μαγαζί που κοιτάς " έχει την b20 ; είναι δηλαδή η global έκδοση της συσκευής με τα αγγλικα (και καθόλου κινέζικα) στο κουτί της , με τον ευρωπαικο (όχι αντάπτορα) φορτιστή της" κλπ
      και όχι το "έχει ελληνικά στο μενού" δεν σημαίνει ότι είναι η global έκδοση
      Άργησα να απαντήσω...
      αλλα δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου.

3 εκδόσεις RN5 υπάρχουνε. (σύμφωνα με το kimovil)
      1. Κινέζικη (χωρίς B20/B4) (800αρα μπαντα) (περίπου 140€)
      2. Global ver (με Β20 / Β4) (περίπου 180€)
      3. PRO έκδοση μόνο για Ινδία.

το επισημαίνω να φυλαχτεί ή να ψάξει ο κόσμος που έχει σκοπό να αγοράσει.

Όταν βρίσκω στο skroutz το RN5 και το ένα μαγαζί το περιγράφει ως το 1 ενώ το άλλο σαν το 2. Δε σε βάζει σε σκέψεις;

καλημέρα.
      Mi Max 3, Xiaomi Redmi Note 5 / Pro, Xiaomi Redmi 5A, Xiaomi Redmi Note 3 Pro Global Version (Kate), Xiaomi Router 3, Mi Band 2, Mi Band 3, Xiaomi Smart Lamp 2, η λίστα συνεχώς μεγαλώνει ! ! !
    • Ο/H aporos έγραψε:

Άργησα να απαντήσω...αλλα δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου.

3 εκδόσεις RN5 υπάρχουνε. (σύμφωνα με το kimovil)
      1. Κινέζικη (χωρίς B20/B4) (800αρα μπαντα) (περίπου 140€)
      2. Global ver (με Β20 / Β4) (περίπου 180€)
      3. PRO έκδοση μόνο για Ινδία.

το επισημαίνω να φυλαχτεί ή να ψάξει ο κόσμος που έχει σκοπό να αγοράσει.

Όταν βρίσκω στο skroutz το RN5 και το ένα μαγαζί το περιγράφει ως το 1 ενώ το άλλο σαν το 2. Δε σε βάζει σε σκέψεις;

καλημέρα.

ποιο είναι το δικό μου σκεπτικό ;
      δεν αναφέρεις κάτι ως προς το να "φυλαχτεί" ο κόσμος , μια απορία εκφράζεις και απλά στην λύνω :)
      (το pro δε θα έπρεπε να υπάρχει καν ως αναφορά)

και σου απαντάω πολύ απλά .... το μαγαζί δεν περιγράφει ως προς το 2ο πάντα , απλά περιγράφει όπως το συμφέρει (ή όπως νομίζει ότι είναι το σωστό)
      άλλος με το global μπορεί να εννοεί απλά την rom (όπως γινόταν παλιά) και όχι την global συσκευή

ναι θα εχεις 4g και με την κινέζικη έκδοση (εξαρτάται πάντα η περιοχή και ο πάροχος) , η έλλειψη b20 δεν αποκλείει την έλλειψη 4g

καιιιι όπως πολύ πολύ απλά σου απαντάω (και όχι , συγνώμη το γνωρίζει κανείς να με διαφωτίσει και το έχασα την μπάλα δεν σημαίνει ότι επισημαίνεις κάτι για να φυλαχτεί ο κόσμος) .... ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ δεν θα είναι 100% σωστό όταν κοιτάμε και οι 2 το ίδιο λινκ και βλέπουμε μια περιγραφή που μπορεί ΕΪΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΕΞΥΠΝΑ" ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΗ ή απλά "χαζό" copy paste από κάπου

... για αυτό σου λέω για να είσαι ποιο σίγουρος , ρωτάς το μαγαζί "τι εννοεί" (π.χ. έχει κινέζικα πάνω το κουτί ; έχει και ευρωπαικό φορτιστή ή φορτιστή με αντάπτορα κλπ ) ...
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα,θα μπορούσε να μου προτείνει κάνεις κάποιο μαγαζί να αγοράσω το redmi note 5 με developer rom!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
    • Ο/H Pandora έγραψε:

Καλησπερα,θα μπορούσε να μου προτείνει κάνεις κάποιο μαγαζί να αγοράσω το redmi note 5 με developer rom!Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
      Έχω την εντύπωση ότι δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
    • Αρχικα ευχαριστώ για την απάντηση @vanni από ότι έχει ςκαταλάβε έχω μπερδευτεί λίγο,εγώ τοσα χρόνια παίρνω κινητά xiaomi redmi note και όλα κάνουν αυτόματες ενημερώσεις,να φανταστείς αυτήν την στιγμή έχω το miui 10 και μου αρέσει πολύ σαν περιβάλλον,ψάχνω για να πάρω το redmi note 5 και βρίσκω όλα αυτά που πουλάνε να είναι global και να τρέχουν το miui 9,δεν ξέρω αν αυτό που ψάχνω είναι η κινεζική εκδοχή που αναφέρεται παραπανω,δεν με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς να έχει ελληνικό μενού,έχω συνηθίσει στο αγγλικό μενού γιατί όταν τα αγόραζα μου έδιναν αυτές τις επιλογές αγγλικά ή κινέζικα.Ευχομαι να κατάλαβες το σκεπτικό μου.Προσπαθω να βρω ένα κατάστημα που να μου δίνει αυτά που θέλω και δεν μπορώ να το βρω.please help!
    • Κατάλαβα οκ, ας ξεκινήσουμε από το ότι το MIUI 10 δεν έχει βγει επίσημα οπότε όποιο και να αγοράσεις θα έχει την τελευταία 9, μετά με τους οδηγούς που υπάρχουν στο forum θα μπορέσεις να περάσει μια rom και να έχεις πριν βγει επίσημα το MIUI 10 ή αν δεν θες απλά περιμένεις μέχρι να αναβαθμιστεί.

Οπότε μπορείς να αγοράσεις από όπου θές
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Pandora έγραψε:

Αρχικα ευχαριστώ για την απάντηση @vanni από ότι έχει ςκαταλάβε έχω μπερδευτεί λίγο,εγώ τοσα χρόνια παίρνω κινητά xiaomi redmi note και όλα κάνουν αυτόματες ενημερώσεις,να φανταστείς αυτήν την στιγμή έχω το miui 10 και μου αρέσει πολύ σαν περιβάλλον,ψάχνω για να πάρω το redmi note 5 και βρίσκω όλα αυτά που πουλάνε να είναι global και να τρέχουν το miui 9,δεν ξέρω αν αυτό που ψάχνω είναι η κινεζική εκδοχή που αναφέρεται παραπανω,δεν με ενδιαφέρει έτσι κι αλλιώς να έχει ελληνικό μενού,έχω συνηθίσει στο αγγλικό μενού γιατί όταν τα αγόραζα μου έδιναν αυτές τις επιλογές αγγλικά ή κινέζικα.Ευχομαι να κατάλαβες το σκεπτικό μου.Προσπαθω να βρω ένα κατάστημα που να μου δίνει αυτά που θέλω και δεν μπορώ να το βρω.please help!
      Και ούτε πρόκειται να βρεις μαγαζί που να σου πουλήσει νέα συσκευή με developer ROM (εκτός αν βρεις κάποιο στην Κίνα κατόπιν συμφωνίας). Όλες ανεξαιρέτως έρχονται με Global Stable ή Global China (οι κινέζικες) ή ανεπίσημες. Δεν καταλαβαίνω όμως το πρόβλημα. Αφού το πάρεις είναι εύκολη υπόθεση να περάσεις μια επίσημη developer εφόσον αυτό θέλεις.
    • @Pandora όποια έκοδση της συσκευής επιλέξεις να πάρεις κοίτα να είναι κλειστό το κουτί του και μόλις παραλάβεις να κάνεις ένα έλγχο για τον bootloader να είναι κλειδωμένος. MIUI10 προς το παρον είναι μονο dev roms οπότε δεν μπορείς να το βρεις έτοιμο στο εμπόριο. 1000% προτιμότερο και ασφαλέστερο να πάρεις την global version και μετά με τη βοήθεια των οδηγών εδώ στο forum να βάλεις miui 10 από το να σου βάλει κάποιος κινέζος πωλητής κάποια προβληματική rom που θα σου δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον!
    • Παιδιά έχω το RN5 4/64 και φίλος μου το RN5 3/32
      Βλεπουμε διαφορά στην ωραιοποιηση στην μπροστινή καμερα. Στο δικό μου είναι μια χαρά και στον φίλο μου κάτι δεν πάει καλα
      Έχει καμία ιδέα κάποιος τι μπορεί να φταιει;

Έχουμε ακριβώς την ίδια καμερα και μπρος και πίσω
      Images
      • Screenshot_2018-08-20-02-40-15-297_com.longcheertel.cit.png

938,14 kB, 1.080×2.160, viewed 82 times
    • Διαφήμιση
    • MIUI ROM for Redmi Note 5 - MIUI Downloads - Официальный форум Xiaomi MIUI

για να καταλάβω έχει βγει η global 9.6.3.0 για Ρωσία και δεν έχει βγει στο Αγγλικό site?