Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

• Φαίνεται να πηγαίνει καλά το κινητό μετά το update, δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Περιμένω να δω και μπαταρία, η αλήθεια είναι ότι τα SOT που βλέπω να παίζουν δεν τα είχα ούτε με τις προηγούμενες εκδόσεις, δεν ξέρω αν φταίνε οι εφαρμογές που έχω...
      Τα ίδια είχα και με το Redmi Note 3 οπότε υποθέτω ότι κάποια απο τις εφαρμογές μου τρώει περισσότερο την μπαταρία (αν κ δ βλέπω κατι περίεργο στα battery stats).

Επίσης το ενοχλητικά ακραίο beautify σε portrait mode με την πίσω κάμερα παραμένει, και δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης :( Μεγάλο fail γιατί γενικά κάνει πολύ καλή δουλειά η κάμερα.
    • Εγκατέστησα την ΑΡΩΜΑ 8.9.13 και έχουμε:
      1. Την φλασάρισα 2 φορές για να είναι ΟΚ.
      2. Εγκατέστησε όπως τσεκάρισα τα σχετικά κουτάκια Magisk, Dolpy Plus
      3. Δεν εγκατέστησε αν και τσεκάρισα τα κουτάκια Google Camera, Adobe FlashPlayer, AdAway, πλοϊγό κοινότητας, κάποιες εφαρμογές google και Miui Email.
      4. Δεν εκτελεί τις εντολές για Recovery και Fastboot όταν πατάμε το κουμπί pawer
      Αυτά προς το παρών.
    • καλησπέρα. θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία γιατί είμαι λίγο μπερδεμένος. αυτή τη στιγμή είμαι στην τελευταία xtrv developer. επειδή θα ήθελα να φλασάρω την τελευταία miui 10 dev ( για να περαστεί το firmware καθώς είμαι ήδη arb4) και στη συνέχεια να περάσω την xtrv από πάνω θα έχω θέμα με κλείδωμα bootloader?(επειδή θα φλασάρω official)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H thanostek έγραψε:

καλησπέρα. θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία γιατί είμαι λίγο μπερδεμένος. αυτή τη στιγμή είμαι στην τελευταία xtrv developer. επειδή θα ήθελα να φλασάρω την τελευταία miui 10 dev ( για να περαστεί το firmware καθώς είμαι ήδη arb4) και στη συνέχεια να περάσω την xtrv από πάνω θα έχω θέμα με κλείδωμα bootloader?(επειδή θα φλασάρω official)
      Κατά 90% όχι δεν θα κλειδώσει. Γενικά δεν συνίσταται φλασάρισμα επίσημης από TWRP πάντως και αν το κάνεις απλά μην βγεις από αυτό και πέρνα την XTRV όπως είσαι (και φλάσαρε και TWRP μαζί). Αν κάνεις reboot system, διάφορα μπορεί να συμβούν που δεν τα θες (πχ χάσιμο TWRP, επανακρυπτογράφηση του /data partition κτλ).
    • Official dev μόνο σε fastboot με το miflash.
      Αν δεν κλικαρεις κάτω δεξιά το lock λογικά δεν θα κλειδώσει.
      Έχεις ξεκλειδωσει με δικό σου λογαριασμό;
      Μετά συνεχίζεις με twrp και xtrv.
    • Ο/H amavroudis έγραψε:

Official dev μόνο σε fastboot με το miflash.
      Αν δεν κλικαρεις κάτω δεξιά το lock λογικά δεν θα κλειδώσει.
      Έχεις ξεκλειδωσει με δικό σου λογαριασμό;
      Μετά συνεχίζεις με twrp και xtrv.
      Ναι με δικό μου λογαριασμό. κάπως έτσι το σκεφτόμουν να το κάνω. το πρόβλημα μου είναι ότι και στη τελευταία ρομ και στην προτελευταία έχω πολλά λαγκαρίσματα και αφού δεν βλέπω κάποιον άλλο να αντιμετωπίζει τέτοια θέματα λέω να πειραματιστώ
    • Διαφήμιση
    • Ο/H thanostek έγραψε:

Ναι με δικό μου λογαριασμό. κάπως έτσι το σκεφτόμουν να το κάνω. το πρόβλημα μου είναι ότι και στη τελευταία ρομ και στην προτελευταία έχω πολλά λαγκαρίσματα και αφού δεν βλέπω κάποιον άλλο να αντιμετωπίζει τέτοια θέματα λέω να πειραματιστώ
      Διαβασε όμως τι σου έγραψε και ο Κώστας @BanditGR. Είναι πιο ωραίο και γρήγορο αν το έχεις...
    • Ο/H vlad έγραψε:

σε miui 10 σταμάτησε να υποστηρίζεται ο διαχωρισμός οθόνης?
      Πατάς συνεχόμενα στο multi task την εφαρμογή και πατάς το εικονίδιο με τα δύο παραθυράκια.

Κάποιος που να χρησιμοποιεί το Instagram να μας πει αν έχει διορθωθεί το πρόβλημα που βγάζει κολλημένα τα βίντεο στα Story;

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
    • Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

Εγώ πέρασα πρώτα επίσημη με fastboot με miflash και μετά πέρασα την άρωμα.
      Και εγώ έχω λαγκ στις τελευταίες Dev και να πω την αλήθεια το σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στην επίσημη. Πέρασα και magisk αλλά και χωρίς.
      Βέβαια μετά από 4-5 ρεσταρτ αλλά και καθαρισμό cach + dalvik το λαγκ μειώθηκε αρκετά. Σίγουρα όμως δεν είναι αμελητέο.
      Θα περιμένω να δοκιμάσω και την αρωμα stable την Τρίτη ή Τετάρτη και μετά θα αποφασίσω

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gkoutrou68 έγραψε:

Εγώ πέρασα πρώτα επίσημη με fastboot με miflash και μετά πέρασα την άρωμα.
      Και εγώ έχω λαγκ στις τελευταίες Dev και να πω την αλήθεια το σκέφτομαι να ξαναγυρίσω στην επίσημη. Πέρασα και magisk αλλά και χωρίς.
      Βέβαια μετά από 4-5 ρεσταρτ αλλά και καθαρισμό cach + dalvik το λαγκ μειώθηκε αρκετά. Σίγουρα όμως δεν είναι αμελητέο.
      Θα περιμένω να δοκιμάσω και την αρωμα stable την Τρίτη ή Τετάρτη και μετά θα αποφασίσω

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      εγώ πάντως είδα τρελή διαφορά με την Official. σίγουρα μου λείπουν κάποια tweaks της xtrv αλλά δεν έχω καθόλου λαγκαρίσματα.