εγώ πάντως είδα τρελή διαφορά με την Official. σίγουρα μου λείπουν κάποια tweaks της xtrv αλλά δεν έχω καθόλου λαγκαρίσματα.[/quote]Ο/H thanostek έγραψε:
Την έβαλες ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούεγώ πάντως είδα τρελή διαφορά με την Official. σίγουρα μου λείπουν κάποια tweaks της xtrv αλλά δεν έχω καθόλου λαγκαρίσματα.[/quote]Ο/H thanostek έγραψε:
Οπότε μπορώ άφοβα να πάω από την V10.8.9.13 στην V9.6.4.0 με το MiFlash χωρίς πρόβλημα.Ο/H NasDriver έγραψε:
Βλέποντας αυτό τον πίνακα μία απορία μου δημιουργήθηκε. Μπορεί και να είναι χαζομάρα αλλά θα την πωΟ/H NasDriver έγραψε:
Ποια bugs είδες ;Ο/H Chainsawcharlie έγραψε:
Παιδια εγώ πέρασα το update χειροκίνητα...αν εξαιρέσουμε μερικά bugs εδώ και εκεί το κινητό πάει πολύ καλά..ειδικά η κάμερα έχει απογειωθεί
Σίγουρα ένα που είδα είναι οτι σε portrait mode με την κυρια κάμερα, το beautify δεν μπορεί να απενεργοποιηθεί και τα πρόσωπα βγαίνουν πολύ επεξεργασμένα.Ο/H topmar έγραψε:
Ποια bugs είδες ;Ο/H Chainsawcharlie έγραψε:
Παιδια εγώ πέρασα το update χειροκίνητα...αν εξαιρέσουμε μερικά bugs εδώ και εκεί το κινητό πάει πολύ καλά..ειδικά η κάμερα έχει απογειωθεί
Redmi Note 5 via Tapatalk