Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Καλησπέρα παιδιά, μόλις αγόρασα το 4/64 Global Version και σκέφτομαι να περάσω την G Cam (αν όντως κάνει αισθητή διαφορά). Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποιον οδηγό, υπάρχει κάτι τέτοιο?
-
ΟΤΑ Ενημέρωση
Ενημέρωση
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
Η σταθερή MiUI 10 είναι πλέον επίσημη διαθέσιμη για κατέβασμα εδώ.Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind -
Ήρθε, όμορφη είναι, καμία ουσιώδη αλλαγή δεν βλέπω. Πάλι καλά.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Ήρθε και σε μένα ΟΤΑ.
Το μόνο που βλέπω είναι ότι μου άλλαξε το θέμα και την ταπετσαρία γιατί η 10 προφανώς έχει άλλη παραμετροποίηση.
Επί πλέον κρίση με την χρήση.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έχει κανείς άλλος θέμα με τα animation στη miui 10; Όταν τα βαζω στο 0.5 έχω lag στο άνοιγμα των εφαρμογών και γενικότερα στην λειτουργία τους..αν τα αφήσω στο 1.0 όλα είναι καλά..
-
Οι server στο MiCloud σέρνονται λίγο ή είναι η ιδεά μου;
Προσπαθεί εδώ και 3-4 μέρες να πάρει backup απο 21 φωτογραφίες. Σήμερα έχουν μείνει άλλες 4 ευτυχώς.(έχω διαθέσιμο χώρο) -
-
Μπορεί κάποιος να τσεκάρει στην Global Stable αν bluetooth ακουστικά συνδέονται με aptX HD ή LDAC? Στην ελληνική 8.9.13 ενώ υπάρχουν οι επιλογές, επιμένει στο SBC και απλό aptX
-
Ο/H gplat έγραψε:
Οι server στο MiCloud σέρνονται λίγο ή είναι η ιδεά μου;
Προσπαθεί εδώ και 3-4 μέρες να πάρει backup απο 21 φωτογραφίες. Σήμερα έχουν μείνει άλλες 4 ευτυχώς.(έχω διαθέσιμο χώρο)
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εφόσον περάσουμε τη 10 συστήνεται μετά κάποιο clear cashe ή factory reset;
Είναι προτιμότερο να περαστεί καθαρή με fastboot;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0