Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

• Επιτρέπει την τροποποίηση του bootloader και εγκατάσταση του twrp έναντι του stock recovery. Έτσι μπορείςνα έχεις επιπλέον λειτουργίες που έχει το twrp.
      Σε περίπτωση προβλήματος έχεις περισσότερες επιλογές...
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα..
      Εδώ και λίγες ημέρες είμαι κάτοχος του Note 5 32gp. Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πως, σε σχέση με το Note 4, είναι υποδεέστερο. Επίσης το miui 10 που φόρεσε ύστερα από update, επίσης υποδεέστερο.
      Σε ότι αφορά το miui έχω εντοπίσει αρκετά ενοχλητικά ελαττώματα.
      α) Επάνω δεξιά το ποσοστό που υπάρχει εντός της "μπαταρίας", με το ποσοστό ακριβώς δίπλα, έχει συχνά διάφορες.
      β) Συχνά, είτε δεν εμφανίζονται, είτε δεν έρχονται, είτε δεν σημειώνονται ενημερώσεις, από viber και messenger για παράδειγμα.
      γ) Κατά την πλοήγηση,στο Note 4, εμφανιζόταν στο μέσον του χάρτη ένα εικονίδιο για λίγα δεύτερα, προλάβαινα να το διαβάσω και είτε "έφευγε" είτε απλά πατούσα το Χ και συνέχιζα την πλοήγηση μου. Δίχως να μου αποσπάται η προσοχή, δίχως περιττές ενέργειες.
      Τώρα, ΑΝ έρθει το μήνυμα, καταλαμβάνει την οθόνη, η πλοήγηση γίνεται ένα μικρό τετραγωνάκι 3εκ x 3εκ κάτω δεξιά, και για να επανέλθει και να δω που πάω χρειάζονται κάποιες επιπλέον κινήσεις εφόσον μπορέσω να πάρω έγκαιρα τα χέρια από το βολάν...
      Αυτά τα λίγα για αρχή.. Ελπίζω να διορθωθούν κάποια από αυτά σε μελλοντική αναβάθμιση.
      Προσωπικά, τηρουμένων των αναλογιών, το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ήταν και είναι το Note 4 32g Snapdragon.
      Ευχαριστώ..
    • Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

Σχετικά με την ένδειξη μπαταρίας δες μήπως είναι bug. Κάνε μια αναζήτηση.
      Όσο αφορά τις ειδοποιήσεις πήγαινε ρυθμίσεις - ειδοποιήσεις & γραμμή κατάστασης και στις εφαρμογές που ενεργοποιησες τις ειδοποιήσεις στο off τις αναδυόμενες ειδοποιήσεις αν δεν κάνω λάθος.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπέρα... Τις θέλω τις αναδυόμενες... Έχω κάνει τις ρυθμίσεις... Με εξυπηρετεί να εμφανίζονται και θέλω. Ο τρόπος είναι εντελώς λάθος σε σχέση με το προηγούμενο. Λόγω δουλειάς και εκ πείρας, ο προηγούμενος ήταν πιο εύχρηστος...
      Bug όμως πως θα βρω... Έχω κάνει σάρωση ασφαλείας κτλ... Πως αλλιώς?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Talliron έγραψε:

Καλησπέρα... Τις θέλω τις αναδυόμενες... Έχω κάνει τις ρυθμίσεις... Με εξυπηρετεί να εμφανίζονται και θέλω. Ο τρόπος είναι εντελώς λάθος σε σχέση με το προηγούμενο. Λόγω δουλειάς και εκ πείρας, ο προηγούμενος ήταν πιο εύχρηστος...
      Bug όμως πως θα βρω... Έχω κάνει σάρωση ασφαλείας κτλ... Πως αλλιώς?
      Πρόσεχε με τις ειδοποιήσεις, το Note 5 έχει μια σημαντική διαφορά σε σχέση με το Note 4, τρέχει Android 8.1 Oreo. Αυτό σημαίνει οτι στις επιλογές ειδοποιήσεων των εφαρμογών υπάρχουν πολλαπλές κατηγορίες ειδοποιήσεων για κάθε μία και πρέπει να ενεργοποιήσεις την κάθε κατηγορία ξεχωριστά. Δε φταίει η Xiaomi γι αυτό, είναι χαρακτηριστικό του Android 8.x και άνω.

Αυτό με την πλοήγηση δε το ξέρω, αλλά ίσως είναι το picture-in-picture χαρακτηριστικό πάλι του Android 8.x.
      Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
      Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
      Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
    • Οποτε όχι υποδεέστερο... Απλά δε σου αρέσει η νέα εμπειρία χρήσης...
      Υπάρχουν δύο τινά... Ή να την συνηθίσεις ή να το πουλήσεις και να πάρεις πάλι 4αρι...
      Και εγώ δεν μπορώ να βρω πιο σκαλωτικο παιχνίδι από το φιδάκι, αυτό δε σημαίνει ότι το god of war είναι υποδεέστερο... Είναι πιο πολύπλοκο και σε κάποιους την σπάει....
      Με τον χάρτη να ξες είναι το picture in picture mode, που ενεργοποιείται όταν ελαχιστοποιεις τον χάρτη, για τις ειδοποιήσεις ότι είπαν τα παιδιά
      Δώσε του λίγες μέρες ακόμα και δώσε μας και ένα sot να δούμε μέσο όρο μπαταρίας... Θα σου αρέσει θα δεις...
      Πότες θα κάμνει ξαστεριά;
    • Διαφήμιση
    • Πατα πάνω στο οθόνη και θα σου γράψει πόσες ώρες λειτουργεί....
      Φόρτισε το μέχρι 90% και αστο μέχρι 30%, δες πόσες ώρες έχεις ενεργη οθόνη σε αυτό το διάστημα και στείλε το μας... Όπως και την rom από το about phone...
      Πότες θα κάμνει ξαστεριά;