Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Λοιπόν μετά που έτρεξα και μια φορά από το unzip του εργαλείου mi unlock είδε το κινητό και ξεκίνησα να κάνω το unlock. Αλλά για κακή μου τύχη σταματησε στο 50% και έγραψε Couldn't verify device αν και είχα τους ίδιους λογαριασμούς. Διέκοψα την διαδικασία προσπάθησα να δω αν δεν έχω ενεργοποιημένο κάτι στις πρόσθετες ρυθμίσης ενεργοποιήσα το ''Γίνεται ξεκλείδωμα ΟΕΜ ΄΄(oem unlocking) όπως επίσης και στην κατάσταση Mi κλειδώματος την προσθήκη λογαριασμού. Αλλά προσπαθώντας πάλι να κάνω unlock δεν βλέπει το κινητό. Έχω windows 10
-
-
Φίλε Αργύρη (ειχαμε μιλήσει στο τηλεφωνο περισυ για ενα Redmi 4 από Χανιά), δες τι έχω παρατηρήσει: επειδή μία φορά μου διάβασε το κινητό, ακολουθώ τον οδηγό μεσω ADB για το πως ελέγχουμε αν είναι ο bootloader κλειδωμενος και όταν δίνω την εντολή fastboot devices μου απαντάει κανονικά και όταν πατάω την εντολή fastboot oem device-info μου γραφει αναμονή συσκευής κάνει ένα ήχο ότι αποσυνδεθηκε και στην οθόνη του κινητού που είναι σε fastboot πετάει πάνω αριστερα την πληροφορία press any key to shut-down. Αμά ξανακάνω restart για fastboot η εντολή που είχα δώσει πριν στο ADB διαβάζει το κινητό και γράφει ότι ο bootloader είναι κλειδωμένος. To μηνυμα press any key to shut down το βγαζει και όταν το συνδεω στο unlock. Ο υπολογιστής είναι μια χαρά γιατί συνδεώ και το redminote 4 (mediatek) και το διαβαζει αμέσως. Τέλος προσπάθησα να δω τι διαθέσιμες ρομ μπορώ να εγκαθιστήσω και με το xiomi tool του francesco και εδώ πετάει πάλι το ίδιο μήνυμα όταν φθασει στο έλεγχο του bootloader και μόνο αν πατήσω κουμπί να κλείσει συνεχιζει την διαδικασία και το επανεκκινήσω εγω. Μήπως φθαίει ότι πρώτα έκανα μια διαδιακασία με Mediatek xiaomi πως διαγράφω όλους τους drivers
-
Ποιος είναι ο Αργύρης;;;
Οδηγούς βάζεις από εδώ
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Για το whyred θέλεις Qualcomm και όχι mediatek που έχεις τώρα. -
Ποια έκδοση των windows έχεις ?
Χρησιμοποιείς usb 2 θύρα πάνω στην μητρική ή μπροστινές ή σε κάποιο switch ? -
Οδηγούς έβαλα από το πρόγραμμα αυτό αλλά και πάλι τα ίδια. Στο mediatek εκανα την διαδικασία πριν 15 ημερες για να κάνω root και δεν κόλησε πουθενα. Τον bootloader του mediatek τον είχα όμως ξεκλειδώσει. Στο note5 επείδη δεν ήξερα την διαδικασία ακολουθώ τις οδηγίες εγκαθίστησα τους οδηγούς για Qualcomm (επιλογή 3) αλλά και πάλι (γίνομαι κουραστικός) δεν διαβάζει δύο συνεχώμενες εντολές όταν εισαι σε bootloader κατάσταση και έτσι δεν βλέπει το τηλέφωνο όταν πάω να τον ξεκλειδώσω. Δύο φόρές κατάφερε να το δει και σταμάτησε στο 50% γράφοντας ότι couldn't verify. Αργύρης αν δεν κάνω είναι o NasDriver που όπως έγραψα και πάνω με είχε βοηθήσει προσωπικά πέρισυ για αυτό ανέφερα το όνομα του.
Ευχαριστώ όλους σας για ότι κάνετε για να με βοηθήσετε αλλά είμαι στο όριο να πεταξω το κινητό στον τοίχο -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ποια έκδοση των windows έχεις ?
Χρησιμοποιείς usb 2 θύρα πάνω στην μητρική ή μπροστινές ή σε κάποιο switch ?
-
Usb 2 είναι οι μαύρες ή άσπρες, χρωματιστές είναι usb 3
-
Σε usb 2 το είχα όταν το σύνεδεα πίσω αλλά τίποτα. Πως μπορώ να διαγράψω τους οδηγούς για Mediatek και να αφήσω τους Qualcomm
-
Δεν χρειάζεται να τους διαγράψεις. Ποια windows έχεις δεν μας είπες ? Home, Pro, N, Enterprise...άλλα
-
windows 10 education
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0