Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
-
Πραγματικά νομίζω ότι σας έχω κουράσει. Έχω κάνει όλες αυτές τις διαδικασίες κ τίποτα. Νομίζω ότι κάτι παίζει με το bootloader μου. Όταν μπω σε εκκίνηση bootloader κ μέσω adb γραψω fastboot devices μου γράφει ένα κωδικό κ device, όταν συνεχίσω με την εντολή fastboot oem device-info αντί να γράψει αν είναι false η true γράφει waiting for device το κινητό πετάει το μήνυμα που έχω στην φώτο κόνο αν βγάλω το καλώδιο κ το ξαναβάλω απαντάει στην εντολή. Αυτό το μήνυμα πετάει κ αν πάω να το ξεκλειδώσω κ δεν προχωράει
-
99% πρέπει να αλλάξεις υπολογιστή, δεν στο αναγνωρίζουν σωστά τα windows
-
Τελικά ναι φταίγανε οι driver απλά δεν νόμιζα ότι θα είχα θέμα επειδή ήταν windows 10. Ευχαριστώ και πάλι
-
Καλησπέρα παιδιά έχω το τηλέφωνο εδώ κ δύο μήνες κ μολης τώρα είδα ότι δεν έχει screen mirroring ενώ το 3 που είχα είχε κανονικά πως μπορώ εκτός από καλώδια να το συνδέσω στην τηλεόραση?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Google Chromecast
-
Ρυθμίσεις > Περισσότερα > Ασύρματη προβολή , δεν το έχεις σαν επιλογή ?
-
Ευχαριστώ πολύ μολης το έκανα!!
Λέτε να δούμε ενεργοποίηση του api2 από default;
OFFICIAL GOOGLE CAMERA FOR RN5PRO(LATEST VERSION) - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
Καλησπέρα στην ομάδα, σήμερα ξεκλειδωσα επιτέλους τον bootloader και πέρασα την pixel experience extended Rom από xda , απλά να πω ότι είναι άλλο κινητό τελείως. Αυτονομία σχεδόν ίδια παρατηρώ μέχρι τώρα, πολύ καλύτερος χειρισμός με τα δικά του gestures γιατί της xiaomi δεν με βολεψαν ποτέ, πιο γρήγορο ξεκλείδωμα με το fingerprint, επίσης τελευταίο και σημαντικότερο επειδή χρησιμοποιώ πολύ Bluetooth ακουστικά στην miui 10 έκαναν παρα πολλές διακοπές στον ήχο ενώ τώρα δουλεύουν άψογα! Απλά προς ενημέρωση όσων θέλουν να πειραματιστούν
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0