Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ποια είχες πριν και πόσα mb ήταν η αναβάθμιση;
-
Η αναβάθμιση ήταν 502 mb. Είχα miui stable global 10.0.
Δυστυχώς δεν κράτησα στιγμιότυπο οθόνης.
Πριν λίγο μου έβγαλε την 10.2 που ανέβασα.Peter.gr -
10.0.6.0 πρέπει να είναι η τελευταία επίσημη Global σταθερή, σε μένα δεν έβγαλε update ακόμα. Καλή χρονιά σε όλους.
-
-
Ο/H das_krimi έγραψε:
Βρες μπας και είσαι beta tester?.... Γιατί η rom είναι ακόμη beta testing....
Για κάποιο λόγο την πήρα από τους πρώτους, όπως είχε αντίστοιχα συμβεί και με την αναβάθμιση στη miui 10. Και τότε, όταν ανέβασα στιγμιότυπο, δεν την είχε πάρει κάποιος. Δεν γνωρίζω το γιατί, οπότε δεν κάνω κάποια εικασία.
Όποιος γνωρίζει τα περί διανομών στις rom, ας ενημερώσει.Peter.gr -
-
Ο/H juke έγραψε:
Ποια περιοχή έχεις βάλει στις ρυθμίσεις;
Peter.gr -
Μπορεί να ήταν nightly, δοκιμαστική που πάει τυχαία σε διάφορους χρήστες, πριν βγει η κανονικά
-
Την nightly μπορείς να την περάσεις χειροκίνητα με το updater... Αυτή είναι ακόμα beta testing...Πότες θα κάμνει ξαστεριά;
-
Ο/H das_krimi έγραψε:
Την nightly μπορείς να την περάσεις χειροκίνητα με το updater... Αυτή είναι ακόμα beta testing...
- Τις beta testing rom τις διανέμουν μέσω ΟΤΑ;
- Αν ναι με ποιά κριτήρια επιλέγονται οι χρήστες; Οι ίδιοι δεν θα έπρεπε να ενημερώνονται για τη δοκιμαστική φύση της Rom ή /και να λαμβάνουν διορθωτική ενημέρωση με την τελική μορφή της rom;
Ούτε τώρα ούτε σε καμιά από τις προηγούμενες αναβάθμισεις, παρότι τις πήρα νωρίτερα (οι περισσότεροι στο forum την πήραν περίπου 2 μέρες μετά), δεν μου ήρθε ποτέ κάποια διόρθωση/ειδοποίηση στη rom ούτε μου ζητήθηκε ποτέ να γίνω beta tester.Peter.gr -
Ερώτηση. Γυρνάω την τοποθεσία σε Ινδία και πάω να ψάξω θέματα και μου λέει συνεχώς πως δεν υπάρχει σύνδεση. Υπάρχει κάποια λύση για αυτό;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0