Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ευχαριστώ για την απάντηση κι εγώ έτοιμος ήμουν μόλις έρθει να κάνω την διαδικασία αλλά μόλις το είδα σφραγισμένο κατάλαβα ότι δεν θα είναι πειραγμενο κι όπως έγινε κι έχει την china stable το πέρασμα των Google services έγινε πολύ εύκολα μέσω mi store.
Μπήκε Google keyboard κομπλέ ελληνικά
Οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι ελληνικά στις εφαρμογές κι είπα μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος -
Για να γράψεις ελληνικά δεν χρειάζεται κάτι περισσότερο από αυτό που έκανες.
Για να έχεις ελληνικό μενού στο τηλέφωνο θέλει αυτά που σου έγραψα. -
Πρώτον ξεκλείδωμα bootloader και μετά Ή
1. Πέρασμα με mi flash και τικαρισμένη την επιλογή clean all ,όχι clean all and lock , σε fastboot mode , fastboot rom, global ή stable ή developer με ίσο η μεγαλύτερο anti level του anti level που έχει πάρει το κινητό από την China που φοράς τώρα.
Ή
2. Περνάς TWRP by @geoanto555 και μέσα από αυτό την τελευταία xtrv custom rom, μετά από factory reset.
Και στις δύο περιπτώσεις έχεις και Ελληνικά και playstore εξ' αρχής. -
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα το κρατήσω έτσι με την κινεζική γιατί είναι για την κόρη 16 ετών η οποία χάρηκε που είναι τα μενού και οι ρυθμίσεις στα αγγλικά κι αφού δουλεύουν όλες οι εφαρμογές της είμαστε οκ
-
Αφού δεν έχει πρόβλημα με τα αγγλικά, τότε όλα καλά
Play store έχετε βάλει ? -
Καλησπέρα παιδιά..την Παρασκευή θα συμπληρωθούν οι ώρες για να ξεκλειδωθει το bootloader..αν ξεκινήσω την διαδικασία το Σάββατο θα υπάρχει θέμα;
-
Καμία απολύτως.
-
Ο/H aelarav έγραψε:
Οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι ελληνικά στις εφαρμογές κι είπα μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος
δες αυτα μηπως σου κανουν την δουλεια
MoreLocale 2
Set Locale Language for Android - Locale Setting -
καλημερα (και παλι),
εχω στα χερια μου ενα
redmi note 5 global 4/64 (αυτο με διπλη καμερα πισω) με miui golbal 10.2.1.0 σταθερη (OEIMIXM)
και θελω να ρωτησω καποια πραγματακια (πολλα αλλα ας αρχισω με τα παρακατω),
1) θελω να βαλω root magisk κατα προτιμηση ή και supersu (κυριως για να να αφαιρεσω ή μετατρεψω system apps),
2) και θελω να βαλω twrp
θα μπορουσε καποιος να μου πει που θα τα βρω και με πολυ λιγα λογια χοντρικα μονο (εχω καποια σχετικη εμπειρια) πως θα τα βαλω?
3) και οταν το κανω θα εχω προβλημα με τις πιθανες ota ενημερωσεις? αν ναι υπαρχει λυση?
4) επισης προτεινετε να μεινω με αυτη την rom ή να βαλω καποια custom? (ξερω οτι εχει antirolback)
5) και κατι τελευταιο μπορω να απενεργοποιησω τα virtual keys (ετσι για δοκιμη)?
ευχαριστω εκ των προτερων -
Ο/H thanfun έγραψε:
και θελω να βαλω twrp
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
έχει αναμονή 15 μέρες
αρα εχω χρονο να ετοιμαστω αλλα θα σε παρακαλουσα αν εχεις χρονο να μου απαντησεις και στα αλλα....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0