Μόνο αυτό έχει στο κουτί
10/02/2012
31/07/2015 Ημερομηνίες που άλλαξαν την ζωή μου....τα θαυματάκια μου....

31/07/2015 Ημερομηνίες που άλλαξαν την ζωή μου....τα θαυματάκια μου....

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούδεν πολυ κατάλαβα απο τον πίνακα για τις εκδόσεις , δεν ξέρω ακριβώς ποιο είναιΟ/H thanfun έγραψε:
δες καταρχην απο εδω
Εκδόσεις Redmi Note 5 - Redmi Note 5 Versions (Whyred)
και απο το τι γραφει στο πισω καπακι αλλα και στα info του τηλεφωνου τι μοντελο ειναι, αν ειναι global κτλ
μετα για να βαλεις ελληνικα διαβασε απο εδω που ρωτα καποιος τα ιδια περιπου με εσενα
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
παντως για να ξεκλειδωσεις θελει 15 μερες αναμονη δες εδω
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018)
Ο/H Dimitra Kgianni έγραψε:
δεν πολυ κατάλαβα απο τον πίνακα για τις εκδόσεις , δεν ξέρω ακριβώς ποιο είναιΟ/H thanfun έγραψε:
δες καταρχην απο εδω
Εκδόσεις Redmi Note 5 - Redmi Note 5 Versions (Whyred)
και απο το τι γραφει στο πισω καπακι αλλα και στα info του τηλεφωνου τι μοντελο ειναι, αν ειναι global κτλ
μετα για να βαλεις ελληνικα διαβασε απο εδω που ρωτα καποιος τα ιδια περιπου με εσενα
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
παντως για να ξεκλειδωσεις θελει 15 μερες αναμονη δες εδω
στο all specs λεει model και πισω στο κινητο κατω απο το λογοτυπο mi εχει επισης ενα νουμερο (το ιδιο με το νουμερο στο all specs δηλαδη) και το ψαχνεις εδω που δειχνω στην φωτοΟ/H Dimitra Kgianni έγραψε:
δεν πολυ κατάλαβα απο τον πίνακα για τις εκδόσεις , δεν ξέρω ακριβώς ποιο είναι
εκανα το πρώτο Οδηγούς στον υπολογιστή σουΟ/H amavroudis έγραψε:
Αν θέλεις λόγω προσωπικών δεδομένων σβήσε τα ΙΜΕΙ νούμερα κάτω δεξιά στη φωτογραφία που ανέβασες στο post #3781...
Το τηλέφωνο που αγόρασες είναι το MEE7S χωρίς τη δυνατότητα λήψης της συχνότητας Β20.
Αν θέλεις ελληνικά θέλει ξεκλειδωμα ο bootloader και πέρασμα twrp και ελληνικής xtrv, όπως αναφέρθηκε.
Οδηγούς στον υπολογιστή σου
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Ξεκλείδωμα
Πέρασμα xtrv
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)