εγώ κατέβασα το official twrp από το xda και έγινε κανονικά η διαδικασία...είναι διαφορετικό από αυτό που έχουν φτιάξει τα παιδιά εδώ...Ο/H thanfun έγραψε:
κολλησε στο 6.30% της εγκαταστασης η οποια απο οτι καταλαβα στηριζεται στον aroma installer αν το λεω σωστα διοτι κατα την διαρκεια (ή μαλλον πριν την κυριως εγκατασταση) ειχε επιλογες για root, hosts, apps κτλεγω ναι εχω το twrp 3.3.2.3 tools απο εδω TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMIΟ/H Chainsawcharlie έγραψε:
η masik 2.4 δεν περνάει με την aroma...θέλει το κλασσικό twrp...την έχω εδώ και 4 μέρες...πάει πάρα πολύ καλά...και με πάρα πολλά features...
τι λες λοιπον να συνεβη? ισως ηταν τυχαιο?
δεν προσπαθησα 2η φορα
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ο/H Chainsawcharlie έγραψε:
εγώ κατέβασα το official twrp από το xda και έγινε κανονικά η διαδικασία...είναι διαφορετικό από αυτό που έχουν φτιάξει τα παιδιά εδώ...
ή αυτο? [recovery][official] twrp-3.2.3-x [OTA-Suppo… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro
αν οχι ποιο εννοεις? -
-
Ο/H zisos έγραψε:
Δυστυχώς δεν δουλεύει ομως το συγκεκριμένο feature.... Έχω άλλη μια απορία, όσων αφορά τις γραμματοσειρές, έχει κάποιος να προτείνει κάποια σε bolt η οποία να υποστηρίζει πλήρως τους Ελληνικούς χαρακτήρες. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας!!!
-
Ο/H thanfun έγραψε:
εγώ κατέβασα το official twrp από το xda και έγινε κανονικά η διαδικασία...είναι διαφορετικό από αυτό που έχουν φτιάξει τα παιδιά εδώ...
αν οχι ποιο εννοεις?
-
Ο/H Gregory Note 4x έγραψε:
Καλημερα σας! κατεχω το redmi note 5 global (whyred) κλειδωμενο με την 10.2.1.0 official stable.. αν περασω μεσω updater τη τελευταια beta που γινεται απ οτι ξερω, μετα θα μπορω μεσω updater να παω παλι στη stable?
Άρα ξεκλειδώνεις bootloader , περνάς όπως αναφέρεις global dev μέσω updater, εάν δεν σου αρέσει γυρίζεις μέσω updater πάλι σε global stable με ίδιο anti 4 level , που και να μην σε αφήσει επειδή θα το δει σαν downgrade έχεις την εναλλακτική να γυρίσεις σε global stable μέσω mi flash, fastboot global Stable rom και fastboot mode πίσω σε stable. -
Ο/H billphone έγραψε:
Ο/H Dimitra Kgianni έγραψε:
oxi.entaxei.Nai to dokimasa tipota ,mou evgaze pali to idio 720 wres.sorry giata greeklish alla grafw apo to kainourgio kinito.
10/02/2012
31/07/2015 Ημερομηνίες που άλλαξαν την ζωή μου....τα θαυματάκια μου.... -
Download TWRP for whyred κατεβασε την τελευταια εκδοση...δουλευει μια χαρα σε μενα
(δοκιμασα το twrp που λες και αυτα που λεω παραπανω, παρεπιπτωντος το orangefox πολυ καλο και διαφορετικο, αλλα θα μεινω σε αυτο του φορουμ εδω) -
Ο/H thanfun έγραψε:
Download TWRP for whyred κατεβασε την τελευταια εκδοση...δουλευει μια χαρα σε μενα
(δοκιμασα το twrp που λες και αυτα που λεω παραπανω, παρεπιπτωντος το orangefox πολυ καλο και διαφορετικο)
-
-
μια βοηθεια παρακαλω
κατα λαθος εκανα wipe ολα (system, data, vendor, internal storage) τα partitions και μη ρωτησετε πως και γιατι (ακομα μουτζωνομαι, ειχα κανει δοκιμη την PixelExperience_whyred που ειναι android 9 και κατα λαθος τικαρισα και τον εσωτερικο χωρο) και ενω εχω twrp και ειχα τα παντα κρατημενα τα εβαλα μεσα και μετα εκανα εγκτασταση της official global stable 10.2.1.0 που ειχα και πριν, παλι εγκατασταση του twrp (απο τον εαυτο του) και εγκατασταση magisk,
ανοιγω λοιπον το τφ και βλεπω ολα οσα εκανα 3 ωρες αντιγραφη δεν υπαρχουν, γιατι?
αρχιζω να κατεβαζω, να στηνω και βλεπω επισης τα θεματα κρασαρουν, παω να αλλαξω περιοχη και βλεπω ειναι κινα αλλα δεν αλλαζει μολις κανω κλικ δεν κανει τιποτα,
ξανα φλασαρω την ρομ και παλι την διαδικασια, αυτη την φορα δεν σβηστηκαν τα λιγα που εβαλα μεσα αλλα παλι δεν αλλαζει η περιοχη και κρασαρει η εφαρμογη θεματα
πριν κανω καποια μ@λ@κια παρακλαω μια βοηθεια -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0