Αν μπορείς μου δίνεις το link?Ο/H em56464 έγραψε:
υπάρχει νήμα για τις κάμερες και νομίζω καλύτερα ρώτα εκεί που σίγουρα ξέρουν και έχουν ίσως κάνει και τις δοκιμές που θέλεις!!!!Ο/H thanfun έγραψε:
Συγνώμη να κάνω μια ερώτηση?
Attention Ironie
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
-
@amavroudis Ευχαριστώ αλλά βρε σεις αυτό λέει για mi 8, νομίζω θα με κράξουν.
εκεί έγραψα αρχικά και μετά το ακύρωσα...
Άσε που αυτό λέω το δοκιμάζει κάποιος στο λεπτό, και οκ για τα περισσότερα βλέπουμε -
Ο/H thanfun έγραψε:
Ευχαριστώ αλλά βρε σεις αυτό λέει για mi 8
-
Μπορεί κάποιος με την τελευταία έκδοση να δοκιμάσει αν παίζει το bluetooth του ? Απλά να ενεργοποιήσει το toggle.
Εμένα δε δουλεύει...μου βγάζει:
Edit: Τελικά πρέπει να φταίει το zip του Rom. Το ξανακατέβασα τώρα για να το ξαναπεράσω. Σε περίπτωση που πάλι αποτύχει το Zip Verification, να κάνω wipe data ? Αν κάνω, μετά τι γίνεται ? Αν και πάλι δλδ το zip ειναι χτυπημένο (έλεος δλδ 3 φορές το κατέβασα...1 από τον Update και 2 απο το site), το ξανακάνω install μετά με skipped verification ? να το μεταφέρω σε καμιά εξωτερική SD και να ξαναδοκιμάσω ή να φλασάρω την ρομ με το Mi Flash για να τελειώνουμε..(να υποθέσω σκέτο Clean All θα αφήσει την συσκευή unlocked στο τέλος έτσι?)
Σας έχει τύχει τίποτα από τα παραπάνω ? -
Ο/H Sandbird έγραψε:
Edit: Τελικά πρέπει να φταίει το zip του Rom.
τελικα μαλλον εφταιγαν τα magisk moduls υποθετω αλλα δεν πειραζει εκανα τωρα νεο setup.
υποψιν για να το σεταρω ξανα απο την αρχη το τηλεφωνο χρησιμοποιω το Super Backup Pro (υπαρχει και η free εκδοση) με το οποιο εχω κρατησει απο πριν backup: sms, call log, contacts, installed apps και σε λιγα λεπτα τα κανω επαναφορα...βεβαια θελει μετα και παραμετροποιηση των ρυθμισεων τηλεφωνου (υπαρχουν και για αυτο apps αλλα δεν δοκιμασα προς το παρον). -
επίσης να πω ότι ήδη κυκλοφορεί closed beta 9.3.25 android 9
βέβαια είναι μόνο για έμπειρους χρήστες και καλό είναι να περιμένουμε λίγο να βγει κανονική beta...
αλήθεια με arb 4 που είμαστε οι περισσότεροι αν πάμε σε official miui android 9 θα έχουμε θέμα?
θα μπορούμε πχ να γυρίσουμε πίσω σε official miui android 8? -
Ο/H thanfun έγραψε:
Ο/H Sandbird έγραψε:
Edit: Τελικά πρέπει να φταίει το zip του Rom.
υποψιν για να το σεταρω ξανα απο την αρχη το τηλεφωνο χρησιμοποιω το Super Backup Pro (υπαρχει και η free εκδοση) με το οποιο εχω κρατησει απο πριν backup: sms, call log, contacts, installed apps και σε λιγα λεπτα τα κανω επαναφορα...βεβαια θελει μετα και παραμετροποιηση των ρυθμισεων τηλεφωνου (υπαρχουν και για αυτο apps αλλα δεν δοκιμασα προς το παρον).
Καθαρή εγκατάσταση με το mi flash εννοεις ? -
Ο/H Sandbird έγραψε:
Καθαρή εγκατάσταση με το mi flash εννοεις ?
-
Ο/H thanfun έγραψε:
επίσης να πω ότι ήδη κυκλοφορεί closed beta 9.3.25 android 9
βέβαια είναι μόνο για έμπειρους χρήστες και καλό είναι να περιμένουμε λίγο να βγει κανονική beta...
αλήθεια με arb 4 που είμαστε οι περισσότεροι αν πάμε σε official miui android 9 θα έχουμε θέμα?
θα μπορούμε πχ να γυρίσουμε πίσω σε official miui android 8?
-
Μπήκε καλά, για τα υπόλοιπα στην πορεία φυσικά...ήμουν ήδη σε ARB 4 και είχα κάνει format data εδώ και καιρό
-
Υποθέτω ότι λες ότι δεν θα μπορεί να γυρίσει κάνεις πίσω εάν αυξηθεί το arb από 4 σε 5 αλλιώς θα μπορούμε.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0