Την γκαβομάρα μου μέσα δύο φορές κοίταξα δεν το είδα. Ξαναβλέπω προσεκτικά.
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤελικά μόνο με την Εύρεση το βρήκα στο buid.prop του system το άλλαξα και πλέον μου δουλεύουν οι gcams.Ο/H maikmaik έγραψε:
Την γκαβομάρα μου μέσα δύο φορές κοίταξα δεν το είδα. Ξαναβλέπω προσεκτικά.
AI είπες....άκυρο, μπερδεύτηκα...camera2api εννοούσα με τον παρακάτω τρόπο. (εγώ μονο στο system το έκανα...έχω vanilla global rom)Ο/H gkoutrou68 έγραψε:
Πώς ενεργοποιήσεις το ΑΙ μέσα από το prop ?Τι προσθέσες ;Ο/H Sandbird έγραψε:
Εγω πάντως από μπαταρία είμαι ευχαριστημένος...το βράδυ στις 2 έκλεισα το wifi και έπεσα για ύπνο, κατά της 11 το πρωί είχε 98% με 4 push notifications μέσα στη νύχτα από games. Επιδόσεις όλα μια χαρά δε παρατήρησα τίποτα σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. ΑΙ το ενεργοποίησα με το build.prop. Δεν έχω βάλει όμως google camera app γιατί ακόμα ψάχνω να βρω μια σταθερή έκδοση.Ο/H juke έγραψε:
Με την global stable τι χάνουμε ; Όσο αναφορά τις επιδόσεις, μπαταρία και κάμερα ΑΙ ;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H maikmaik έγραψε:
Πρόσθεσα τα persist.camera.HAL3.enabled=1
στο puild prop και στο system και στο vendor έδωσα permission αλλά οι gcams δεν δουλεύουν. Μόλις ανοίγουν κλείνουν.
Σε ποια ρομ εισαι και δεν αναγνωρίζει internal? Ποιο twrp?Ο/H anakondagr έγραψε:
Δεδομένου ότι δεν αναγνωρίζει interlal storage?
9.3.25 Rom με twrp_whyred_3.2.1-2_miui-hellasΟ/H geoanto555 έγραψε:
Σε ποια ρομ εισαι και δεν αναγνωρίζει internal? Ποιο twrp?Ο/H anakondagr έγραψε:
Δεδομένου ότι δεν αναγνωρίζει interlal storage?
Καλησπέρα το έκανα αλλά το power menou δεν βγαίνει στις επιλογές του παραμένει η τετράδαΟ/H geoanto555 έγραψε:
Απο dev options ενεργοποίησε το power menu και θα σου βγάλει τις επιλογές.