Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

• Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

την 9.3.14.βασικά πιστεύω έχω ένα κενό γνώσης κάποιων γενικών τρόπων λειτουργιών,γι'αυτό και το κομφούζιο..

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • έχεις το 3,2,3-4 , είσαι οκ μέχρι στιγμής.
      Βάζεις την ρομ στο κινητό, κάνεις τα wipe που θέλεις (καλά ειναι να κάνεις factory reset) και install την ρομ.
      Τίποτα παραπάνω προς το παρών,
      Όταν την περασεις με επιτυχία και ανοίξει ξανα το κινητό θα κάνεις reboot recovery να δεις αν το twrp βλέπει τον αποθηκευτικό σου χωρο.( αν ειχες κανει format παλια θα τον βλέπει)

τωρα είναι που τα μπέρδεψα εντελώς χαχα.εφόσον η διαδικασία γίνεται και με την παλιά twrp τι μπλέκουμε με τη νεα;χαχαχ.άστο δε πειράζει,θα παρακολουθώ το νήμα μπας και βγαλω άκρη Γενικά και θα παρατεινω την εγκατάσταση της Pie μέχρι να σιγουρευτώ.Ευχαριστώ πάντως!

• Διαφήμιση
    • Την μπλέκουμε για ένα λόγο.
      Όταν πας με το καλό σε Pie το twrp δεν θα είναι πλέον 100% λειτουργικό οπότε θα πρέπει να το αλλάξεις.
      ΓΙ αυτό σου είπα, πας πρώτα και μετά όταν δεις τα προβλήματα κάνεις αναζήτηση για την λύση , δλδ αλλαγη twrp.

@geoanto555 σε downgrade από Pie σε Oreo θα γίνει δηλαδή με 3.2.3-7 ή 3.2.3-8 με factory reset, κατόπιν διευκρίνισης του Art και εφόσον βλέπει τον εσωτερικό χώρο μετά βάζουμε το 3.2.3-4 ;

Ααα το πρόβλημα δημιουργείται μετά την pie..Οπότε με το καλό όταν παω σε pie βλέπουμε μετά.Αν το μόνο πρόβλημα είναι να μη διαβάζει την internalSD,δε με πειράζει,καθώς όλα τα κάνω εγκατάσταση απο microSD.Και ναι,παλιά θυμάμαι πριν την εγκατάσταση της xtrv,είχα κάνει format data.οπότε παίζει να μη χρειαστεί να βάλω τη νεα recovery;

• Δύσκολο να κανεις downgrade με 3.2.3-(7-8) και να μπορείς να μπεις σε twrp.
      Σε κείνη την περίπτωση θα πρέπει να το βάλεις από fastboot άσε που πιστεύω ότι αν δεν έχεις κάνει format data θα χρειαστεί ..

• Διαφήμιση

μάλιστα..Οπότε Γενικά:1)φλασαρισμα Pie xtrv με twrp 3-2-3-4 2)Μόλις ανοίξει,φλασαρισμα με adb twrp 3.2.3.7 (για να είναι 100% λειτουργικη η twrp)

• Ο/H Kostas_kanal έγραψε:

μάλιστα..Οπότε Γενικά:1)φλασαρισμα Pie xtrv με twrp 3-2-3-4 2)Μόλις ανοίξει,φλασαρισμα με adb twrp 3.2.3.7 (για να είναι 100% λειτουργικη η twrp)

Την ίδια διαδικασία ακολούθησα χτες αλλά για την Global Beta ROM και αντί για TWRP χρησιμοποίησα την OrangeFox recovery που είναι η μόνη που βρήκα στο xda-developers που ενημερώθηκε για να υποστηρίξει το Android Pie. Για πρώτη public beta είναι πολύ σταθερή.
      Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
      Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
      Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind
    • Ο/H charlie2alpha έγραψε:

Ο/H Kostas_kanal έγραψε:

Την ίδια διαδικασία ακολούθησα χτες αλλά για την Global Beta ROM και αντί για TWRP χρησιμοποίησα την OrangeFox recovery που είναι η μόνη που βρήκα στο xda-developers που ενημερώθηκε για να υποστηρίξει το Android Pie. Για πρώτη public beta είναι πολύ σταθερή.
      αυτήν έβλεπα πριν λίγο.R9.0.1;την έβαλες με adb;

• Διαφήμιση
    • Ο/H Kostas_kanal έγραψε:

αυτήν έβλεπα πριν λίγο.R9.0.1;την έβαλες με adb;
      Η R9.0-1 μπήκε με απλό flash του zip με την παλιά μου recovery (είχα την RedWolf). Μετά μπήκε το update σε Android Pie και μετά το πρώτο κανονικό boot έβαλα την R9.0-2 με fastboot. Η σειρά είναι σημαντική, η 9.0-2 δεν ξεκινάει καν αν είσαι ακόμα σε Android Oreo, έτσι την πάτησα στην αρχή και τελικά μετα απο ανταλλαγή προσωπικών μηνυμάτων με τον developer της OrangeFox καταλήξαμε οτι η 9.0-2 είναι τελείως ασύμβατη με το Android O κι έβαλε την ειδοποίηση στο πρώτο post του.
      Βασική συσκευή: Xiaomi Mi 9T Pro (Raphael) - ROM: EEA Stable ROM
      Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (Whyred) -- ROM: Global Stable
      Παροχέας κινητής: Deutsche Telekom / Wind