Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

• Ο/H Kostas_kanal έγραψε:

Ο/H CodeFox έγραψε:

Ο/H Kostas_kanal έγραψε:

Για πείτε ρε παιδιά καμιά γνώμη για rom.Ψιλομάλωσα εκεί με τους Μπαγκλαντοπακιστανούς κλπ και δε γουστάρω άλλο την rom τους.. Τρέχει κανείς AICP;Επισης με arrow 11 τι παίζει;Εχει παραμετροποίηση η ξερα;
      Γιατί Κώστα τι παίχτηκε και μαλώσατε :P ? Τρέχω Arrow OS 11 απο το πρώτο release, έχει βασικές παραμετροποιήσεις όχι τρελά πράγματα αλλά είναι η πιο stable 11 ROM που έχω δοκιμάσει μεχρι στιγμής δεν ξερω πως θα εξέλιχθει η EvoX.
      Στο forum μέσα γίνεται χαμός.Και επειδή στα pinned messages δεν είχανε τα bugs (παρά μονο στο changelog) τους είπα πολύ όμορφα, βάλτε τα bugs σε κάποιο pinned message για να αποφευχθει αυτός ο πανικός.Και αρχισαν κάτι να λένε κατι άκυροι οτι βαριέμαι να διαβάσω και ότι δε σέβομαι τον dev κλπ.Οτι να ναι δηλαδή.Μεχρι με ήρεμο τρόπο να τους εξηγήσω τι εννοώ,με καναν block.Τωρα δοκιμάζω msm Q καλη φαίνεται,αλλα υπάρχουν κάποια bugs ακόμα.Αλλα για daily use είναι μία χαρά..

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Καλά εγώ μάλλον θα περιμένω κάνα μήνα. Να πω την αλήθεια δεν ξέρω σε ποια rom να πάω

Στάλθηκε από το SM-T713 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για πείτε ρε παιδιά καμιά γνώμη για rom.Ψιλομάλωσα εκεί με τους Μπαγκλαντοπακιστανούς κλπ και δε γουστάρω άλλο την rom τους.. Τρέχει κανείς AICP;Επισης με arrow 11 τι παίζει;Εχει παραμετροποίηση η ξερα;
      εχει και Lineage 11 Ρίχτερ μια ματιά τι παίζει έμπειροι είστε μπορεί για αρχή να λέει δεν είναι και με πολλές ρυθμίσεις πιστεύω τώρα η 11 δεν ξέρω διαβάστε στο xda τα notes kai reviews γιατί κρατάει κάποιο επίπεδο από πάντα σαν ρομ
      Ηλίας
    • Διαφήμιση
    • Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

Εγώ πάλι θα πάω σε αυτή που έχει τα πιο πολλά features και είναι πιο σταθερή

Στο forum μέσα γίνεται χαμός.Και επειδή στα pinned messages δεν είχανε τα bugs (παρά μονο στο changelog) τους είπα πολύ όμορφα, βάλτε τα bugs σε κάποιο pinned message για να αποφευχθει αυτός ο πανικός.Και αρχισαν κάτι να λένε κατι άκυροι οτι βαριέμαι να διαβάσω και ότι δε σέβομαι τον dev κλπ.Οτι να ναι δηλαδή.Μεχρι με ήρεμο τρόπο να τους εξηγήσω τι εννοώ,με καναν block.Τωρα δοκιμάζω msm Q καλη φαίνεται,αλλα υπάρχουν κάποια bugs ακόμα.Αλλα για daily use είναι μία χαρά..
      Σε καταλαβαίνω , ο συγκεκριμένος maintainer το εχει δει κάποιος επειδή ειναι maintainer της EVOX.Τον ρωτησα με καλό τρόπο αν θα γίνει public το device tree στο github μην παίρνω συνέχεια απο άλλες ROM και αρχισε να μου λεει ότι τον πιέζουν πολλά και δεν μπορεί να ασχοληθεί με τον καθενα που του ζηταει πραγματα.
      Κάνω Build της StagOS μόνος μου για να μην κρεμομαι από τον κάθε ψωνισμένο.
      Η ArrowOS ειναι η πιο stable αυτή την στιγμή για απλό daily usage.
      A κάτι ακόμα Η ROM δεν ειναι δικιά του , ο developer είναι άλλος αυτός απλά την κάνει build για whyred.

Σκέφτομαι να πάρω είτε την Lineage και να τις βάλω βασικές παραμετροποιήσεις είτε να ξεκινήσω unofficial builds της EVOX για την κοινότητα εδω μέσα απαλαγμένο από ψωνισμένους μπακλαντέζους!
      - My Devices -
      Xiaomi :
      Poco F3 - HentaiOS
      ̶R̶e̶d̶m̶i̶ ̶N̶o̶t̶e̶ ̶5̶ ̶P̶r̶o̶ ̶-̶ ̶A̶r̶r̶o̶w̶ ̶O̶S̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶1̶1̶ ̶ (rip)

Άψογος!!!!Κανε και σε βοηθάμε εμείς!! Ξενέρωσα σου λέω την ξηλωσα εντελώς,εβαλα AICP Q μεχρι να στρώσουν λίγο οι R και πετάει, αγαπημένη rom απο παλιά πάει σφαίρα!!Τι θα έλεγες για AICP R;

• Διαφήμιση
    • Ο/H kos25k έγραψε:

Άψογος!!!!Κανε και σε βοηθάμε εμείς!! Ξενέρωσα σου λέω την ξηλωσα εντελώς,εβαλα AICP Q μεχρι να στρώσουν λίγο οι R και πετάει, αγαπημένη rom απο παλιά πάει σφαίρα!!Τι θα έλεγες για AICP R;

Πρώτη φορά την ακούω αυτή την ROM, σε ευχαριστώ για την ιδέα θα την ψάξω άμεσα!
      - My Devices -
      Xiaomi :
      Poco F3 - HentaiOS
      ̶R̶e̶d̶m̶i̶ ̶N̶o̶t̶e̶ ̶5̶ ̶P̶r̶o̶ ̶-̶ ̶A̶r̶r̶o̶w̶ ̶O̶S̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶1̶1̶ ̶ (rip)
    • Ο/H angarato_surion έγραψε:

Τι είναι η aicp;

Είναι η Ice Cold Project , το thread στο xda δεν έχει ανανεωθεί γι'αυτό πολλοί δεν την ξέρουν
      - My Devices -
      Xiaomi :
      Poco F3 - HentaiOS

Καλημέρα σας
      Παρόλο το δημιουργικό θάψιμο της evox (μας δίνει τη δυνατότητα να ψάξεις λίγο περισσότερο) έκανα την αναβάθμιση σε 5.1 με Android 11, μέσα από την αναβάθμιση της ρομ όλα καλά,. Το μοναδικό πρόβλημα είναι είναι ότι η εφαρμογή της winbank δεν ανοίγει κρασαρει άμεσα,,ξέρει κανείς πως λύνεται? Στην 4.7 με Android 10 δούλευε κανονικά.

PS***το ίδιο πρόβλημα έχω και στο POCO X3 NFS Έχω επίσης περάσει την evolution 4.7 με Android 10 όλα είναι καλά εκτός της εφαρμογής της Πειραιώς

• Διαφήμιση

Εμένα κρασαρει η winbank και έχω την 4.7 δες αν ο πυρήνας είναι enforcing. Αν όχι τότε κάνε τον.

Τρέξε σε τερματικό.

Source Code

1. su
      2. setenforce 1