Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Ξεκλείδωμα έκανες;
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
Μετά θέλεις απλά πέρασμα twrp και εγκατάσταση magisk.
TWRP 3.4.X.X για συσκευές XIAOMI -
-
-
1. Διαχείριση μπαταρίας σαν της ARROW R δεν έχω ξαναδεί!
2. Όταν έκανα Enforcing την EVO-X R, σταμάτησε να δουλεύει το Bluetooth.
3. Όταν έδωσα την εντολή "setenforce 1" στο Terminal σε ARROW R, το τηλέφωνο κόλλησε & επανήλθε με Restart. -
Ο/H kos25k έγραψε:
Μάρκος ρε φίλε χαχα απίστευτος.Απο Android 6 που τον παρατήσανε τον φτάσαν Android 11 Τωρα τον έχω σαν 2ο με Ressurecion Remix Q! παντως από τα μετρημένα στα δάχτυλα Android κινητά που πλησιάζει το smoothness του Iphone και σε πολλές περιπτώσεις πιο γρήγορο και απο το Whyred.Αλλα μη ξεφεύγουμε απο το θέμα.. Πάντως έμεινα σε CrDroid και παει άψογα..Ειδικά η μπαταρία ξεσκίζει...
Ηλίας -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Αν το κινητό παθει hard brick απο anti rollback, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να σωθεί και πάει για ανταλακτικά? -
Με ενεργό arb γιατί να θες να πας από android 11 σε android 9; Και γενικά γιατί να θες να πας σε downgrade; Σε custom rom π.χ xtrv τα παιδιά έχουν αφαιρέσει από την Ρομ ότι σχετίζεται με arb level.
Εάν μπρικάρει το κινητό λόγο arb υπάρχει τρόπος επαναφοράς , αλλά πρέπει να έχεις authorized mi account για να φλασάρεις fastboot rom έναντι πληρωμής ή να τροποποιήσεις την fastboot rom με firehose αρχεία που θα βρεις στο φόρουμ για snapdragon 636-660. -
-
Παιδιά πραγματικά η Arrow R έχει απίστευτη διαχείριση μπαταρίας!
Ο/H Nikos A. έγραψε:
καλησπέρα , εχω ξεκλειδώσει τον bootloader. το δικο μου κινητο βγαζει οτι είναι σε anti rollback 4.Δίαβασα και αλλού ότι απαιτείται ένα αρχείο dummy.img. Θα μπορώ με custom roms να πηγαινω απο πχ android 9 σε android 11 και μετά αν βαρεθώ μία rom να πάω απο android 11 σε android 10? το anti rollback εχει σχέση με αυτό?Αν το κινητό παθει hard brick απο anti rollback, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να σωθεί και πάει για ανταλακτικά?
2 Μπορείς να πας απο 11 σε 10 ( στις περισσότερες ROM, αρκεί να έχει αφαιρεθεί οτιδήποτε σχετικό με το ARB )
3 Γιατί να πας απο 11 σε 9 ?
4 Ναι μπορεί να σωθεί πιστεύω υπάρχει και οδηγός εδώ από τα παιδιά- My Devices -
Xiaomi :
Poco F3 - HentaiOS
̶R̶e̶d̶m̶i̶ ̶N̶o̶t̶e̶ ̶5̶ ̶P̶r̶o̶ ̶-̶ ̶A̶r̶r̶o̶w̶ ̶O̶S̶ ̶A̶n̶d̶r̶o̶i̶d̶ ̶1̶1̶ ̶ (rip) -
Γεια σας και πάλι,
πέρασα τελικά custom rom, την arrow v9.0 , το magisk δουλευει μια χαρα, το gps ισώς να έχει κάποιο θέμα βέβαια αλλα φτιαχνεται
Το xposed υποστηρίζεται ? κατέβασα το riru edxposed αλλα το κινητό μπηκε σε bootloop. Υπάρχει τρόπος να δουλέψει το xposed framework?
Επίσης ποια rom προτείνετε? Η Havoc έιναι καλή? -
Γιατί τόσο παλιά rom ποιός ο λόγος;Δεν έχει ούτε καν ενημερωμένα security patches.Επισης το xposed το θέλεις συγκεκριμένα για κάποιο mod; Γιατί το κινητό λαγκάρει με αυτό..Θελει riru core+riru yafhka+edxposed manager app.Για μένα βάλε Q rom.Εγω τρέχω crdroid πάει μπάλα και το κινητό είναι αρκετά δροσερό με τέλεια αυτονομία.Εξαρταται τι θέλεις από μια rom..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0