Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Την έβαλα.Οντως πάει μπάλα.Ισως ένα μικρό κλικ πιο πάνω απο την ήδη γρήγορη PixyOS.Μπαταρια στη συνεχόμενη χρήση δε βλέπω κάποια διαφορά με τις υπόλοιπες πάντως..Εχει και κάτι έξτρα ρυθμισούλες μία χαρά.
-
Καλημέρα. Έχει σχεδόν κάθε 2-3 ημέρες ενημέρωση ota το οποίο βολεύει αρκετά. Φυσικά αυτό σημαίνει και κάποιες διαφορές σε μπαταρία κτλ μέρα με μέρα. Εδώ και 2 εβδομάδες που την δουλεύω μου έκανε ένα κρασαρισμα και έσβησε και απλά μου διέγραψε τις λίστες από το Spotify και έπρεπε να ξανακατεβάσω. Αυτά. Αν δεν έχει κάποιος κόλλημα με miui η συγκεκριμένη είναι δύναμη.RedMi Note 5 Pro
-
-
-
Στην arrow το adaway δε δουλεύει..Στο magisk έχω κανονικά το systemless hosts.Καμια ιδέα;
-
Στείλε μου αν θές προσωπικό pm, για να μην ζαλίζουμε εδώ. εκτός και μπορεί κάποιος εδώ να βοηθήσει πιο άμεσα.RedMi Note 5 Pro
-
Ο/H kos25k έγραψε:
Στην arrow το adaway δε δουλεύει..Στο magisk έχω κανονικά το systemless hosts.Καμια ιδέα;Τροποποίηση
Ηλίας -
Ο/H em56464 έγραψε:
Ο/H kos25k έγραψε:
Στην arrow το adaway δε δουλεύει..Στο magisk έχω κανονικά το systemless hosts.Καμια ιδέα;Τροποποίηση
-
Παίδες λίγο τις παραθέσεις προσέξτε... Δε χρειάζονται...
-
Ναι φίλος οκ! Τελικά ΟΚ το adaway το έκανα εγκατάσταση ξανά και έστρωσε..
-
Όσοι χρησιμοποιείτε Permissive roms διαβάστε..
If you are still releasing custom ROMs/kernels with permissive, YOU ARE LITERALLY BACKDOORING YOUR USERS!
Remember when I said using SELinux permissive is really bad? Here is a privilege escalation PoC where the only requirement is SELinux permissive. If you are still releasing custom ROMs/kernels with permissive, YOU ARE LITERALLY BACKDOORING YOUR USERS!
1359054106019565571
GitHub - vvb2060/Magica
#selinux #backdooring #customrom #topjohnwu #thinkabout
@cRyPtHoN_INFOSEC_FR
@cRyPtHoN_INFOSEC_EN
@cRyPtHoN_INFOSEC_DE
@BlackBox_Archiv
@NoGoolag
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0