Συγνώμη αλλά δυσκολεύομαι να το κατανοήσω. Αρχικά λέτε ότι μπορούμε να επαναφέρουμε το κινητό χωρίς να ξεκλειδώσουμε το bootloader ενώ μέσα στην παρένθεση δεν λειτουργεί με κλειδωμένο bootloader. Και αν είναι έτσι σε ποιές συσκευές δεν λειτουργεί; Η μήπως εννοείται ότι δούλεψε και ο δαίμων του τυπογραφείου πρόσθεσε το ''δεν''Ο/H spideman3 έγραψε:
Αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε και να επαναφέρετε το smartphone Xiaomi κινητό σας, μπορείτε εύκολα να κάνετε λήψη της απαιτούμενης ROM χωρίς να ξεκλειδώσετε το bootloader (σε όσες συσκευές δοκίμασα με κλειδωμένο bootloader δεν δούλεψε). Θα λειτουργήσει ακόμη και αν ξεχάσετε το μοτίβο κλειδώματος ή το δακτυλικό αποτύπωμα.
Πως θα κάνουμε εγκατάσταση με το MIFLASHPRO TOOL recovery & fastboot rom
-
-
Καλησπέρα παιδιά ! Πρώην κάτοχος mi8 πολύ ευχαριστημένος πήρα το mi 10 και τώρα μου έβγαλε αυτό το fastboot και δεν μπορώ να βγάλω καμία άκρη ! Ενώ το κινητό το διαβάζει ο υπολογιστές στην διαχειριστή συσκευών το milfashpro δεν το βλέπει ! Μια βοήθεια !
-
-
@spideman3 @geoanto555
Σε περιπτωση που το κινητο (ΜΙ 10 με ΜIUI 12) κολλησει σε fastboot με κλειδωμενο bootloader και ΕΕΑ stable ROM, η παραπανω διαδικασια υποστηριζεται κανονικα? -
Ο/H lourtheo έγραψε:
Ο/H spideman3 έγραψε:
Αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε και να επαναφέρετε το smartphone Xiaomi κινητό σας, μπορείτε εύκολα να κάνετε λήψη της απαιτούμενης ROM χωρίς να ξεκλειδώσετε το bootloader (σε όσες συσκευές δοκίμασα με κλειδωμένο bootloader δεν δούλεψε). Θα λειτουργήσει ακόμη και αν ξεχάσετε το μοτίβο κλειδώματος ή το δακτυλικό αποτύπωμα.
Ηλίας -
-
Μπορεί να λειτουργήσει σε recovery mode.
Σε fastboot mode δε λειτουργεί σίγουρα με κλειδωμένο bootloader.
Μια δοκιμή σας πείθει... -
Ευτυχώς δεν εχω καποιο θεμα. Απλά επειδη διαβασα διαφορα μετα απο update σε EEA stable rom ηθελα να ξερω τι γινεται αμα συμβει.
Ευτυχώς η συσκευη είναι απο infoquest -
Καλησπέρα σέ όλους, πρώτη φορά στο φόρουμ.
Το κινητό μου είναι ένα rebmi 5 Plus, μετα το ξεκλείδωμα πέρασα TWRP και άρχισα το πείραγμα.
Αποτέλεσμα το κινητό έγινε τούβλο!
Ψάχνοντας στο ίντερνετ για να το επαναφέρω, βρέθηκα εδώ.
Το λάθος που έκανα μάλλον, οτι έκανα φλας πρώτα από recovery και δεν πρόσεξα κάτω δεξιά που έγραφε φλας καί κλείδωμα. Απο fastboot δεν μπορώ να κάνω φλας βγάζει αυτό το μήνυμα
error failed (remote partition flashing is not allowed
Τώρα κάθε φορά που ξεκινάω το τηλέφωνο, βάζω χώρα, περιοχή, WiFi αποδοχή κάποιων όρων κλπ μόλις φτάνω στο βήμα που λέει θέλετε επαναφορά απο άλλο κινητό η αντίγραφο ότι και επιλέξω πάει να φορτώσει και ξαναγυρίζει εκεί.
Εχω δοκιμάσει με καρτα sim χωρίς κάρτα, με δεδομένα με δύο διαφορετικά WiFi το αποτέλεσμα το ίδιο.
Υπάρχει περίπτωση να το επαναφέρω?
Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις. -
Ο/H Athina-m έγραψε:
Το κινητό μου είναι ένα rebmi 5 Plus, μετα το ξεκλείδωμα πέρασα TWRP και άρχισα το πείραγμα.
Το λάθος που έκανα μάλλον, οτι έκανα φλας πρώτα από recovery και δεν πρόσεξα κάτω δεξιά που έγραφε φλας καί κλείδωμα. Απο fastboot δεν μπορώ να κάνω φλας βγάζει αυτό το μήνυμα
Τώρα κάθε φορά που ξεκινάω το τηλέφωνο, βάζω χώρα, περιοχή, WiFi αποδοχή κάποιων όρων κλπ μόλις φτάνω στο βήμα που λέει θέλετε επαναφορά απο άλλο κινητό η αντίγραφο ότι και επιλέξω πάει να φορτώσει και ξαναγυρίζει εκεί.
Εχω δοκιμάσει με καρτα sim χωρίς κάρτα, με δεδομένα με δύο διαφορετικά WiFi το αποτέλεσμα το ίδιο.
Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις.
Αν ναι, θα τρέξεις την διαδικασία για ξεκλείδωμα Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
Και μετά ξανα παίζεις με rom -
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H Athina-m έγραψε:
Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις.
Και μετά ξανα παίζεις με rom
-
Ξεκλείδωσε σύμφωνα με τον οδηγό. Αν θυμάμαι καλά δεν θα χρειαστεί να περιμένεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες