Καλημέρα έχω το note 3 pro global stable.εχω πρόβλημα στο μικροφωνο μια με ακούνε μια όχι και δεν μπορώ να είμαι με το ανχος για το αν θα ακούγονται ή όχι. Τα στοιχεία μου είναι αυαγα. Λέτε να φταίει η αναβάθμιση που έχω τώρα; Ή απλά ένα πρόβλημα που παρουσιάστηκε.εβγαλα το περίβλημα που περιτυλιγμένο το μικρόφωνο, το άνοιξα και το καθάρισα αλλά πάλι τα ίδια. Ξέρει κανείς να μου πει άμα υπάρχει ανταλλακτικό; Και πόσο κοστίζει η αντικατάσταση του; Και ποιος ξέρει να μου πει από Χαλκίδα ποιος φτιάχνει xiaomi εκτός κάνα Γερμανός αναλαμβανει
Πρόβλημα στο μικροφωνο
-
-
-
@olimpiakos 7 εσύ έχεις πρόβλημα για άλλο κινητό και εδώ έχει πρόβλημα άλλο κινητό. Και με άλλες εκδόσεις android κιόλας.
Η λύση του ενός δε σημαίνει ότι είσαι είναι και λύση για τον άλλον.
Αφού έχεις ανοίξει ήδη θέμα περίμενε να το δούνε τα παιδιά και θα σου απαντήσουν.
Είναι πολλά τα θέματα και τα προβλήματα στο φόρουμ και μπορεί να μην έχουν προλάβει οι mod.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
@John Athinaios , πήγαινε ρυθμίσεις > σχετικά με το τηλέφωνο > χτύπα 5-6 φορές στο kernel version να μπεις στο CIT και κάνε τα τεστ.
Αν βγάλουν fail έχει χαλάσει και θέλει αλλαγή πλακέτας. Δεν είναι δύσκολο να αλλάξει αλλά αν δεν το έχεις κάνει ξανά καλύτερα να βρεις κάποιον φίλο που να ξέρει.
Αν δεν βγάλει fail, μπορεί να είναι και πρόβλημα της ρομ -
@NasDriver το cd που βγάζει περί τίνος είναι. Αυτά είναι τα αποτελέσματα . Άκουγα τη φωνή μου στο call test και στο mic
-
Αν άκουγες τη φωνή σου πιο δυνατότητα στο CIT από ότι όταν έχεις ανοικτό το κινητό, όλα λειτουργούν από θέμα hardware, αλλά όταν μπαίνει στο λειτουργό πέφτει κατά πολύ ο ήχος = software bug
-
Που σημαίνει; Λες να φταίει η αναβάθμιση που έχω τώρα;
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0