Διαφήμιση

Πρόβλημα με κάμερα + επανεκκινήσεις

• Πρόβλημα με κάμερα + επανεκκινήσεις

Τον τελευταίο καιρό το κινητό μου έχει πάρει την κάτω βόλτα! X/
      Κάθε μέρα σχεδόν, η κάμερα σταματάει να λειτουργεί και χρειάζεται επανεκκίνηση για να φτιάξει. Γενικά δεν με ενοχλεί τόσο πολύ, αλλά είναι σπαστικό και χρονοβόρο ειδικά όταν βιάζομαι.
      Επίσης τουλάχιστον 1 φορά τη μέρα θα κάνει επανεκκίνηση μόνο του. Πχ. σχεδόν κάθε πρωί θα κάνει μια επανεκκίνηση ενώ είμαι σε "ήπιες" εφαρμογές όπως Facebook, YouTube κλπ.
      Κυρίως με ενδιαφέρει η κάμερα αλλά δεν μπορώ να βρω τι φταίει, έχω ψάξει αρκετές φορές χωρίς αποτέλεσμα, έκανα και factory reset αλλά τίποτα.
      Έχει κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει; Μήπως είναι θέμα hardware και πάει για απόσυρση; Το έχω 2 χρόνια περίπου, σας βάζω από κάτω και κάποιες έξτρα πληροφορίες.
      Images
      • Screenshot_2018-06-08-12-02-20-080_com.android.settings.png

208,84 kB, 1.080×1.920, viewed 210 times
      • Screenshot_2018-06-06-08-32-01-092_com.miui.bugreport.png

100,77 kB, 1.080×1.920, viewed 206 times
    • Ο/H DPlmt έγραψε:

σχεδόν κάθε πρωί θα κάνει μια επανεκκίνηση ενώ είμαι σε "ήπιες" εφαρμογές όπως Facebook,
      To facebooκ σίγουρα δεν ειναι στην κατηγορία που έχεις στο μυαλό σου.
      Οι επανεκκινήσεις πιθανόν να είναι από την μπαταρία αλλά δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για αυτό.
      Το θέμα κάμερας τώρα άν έκανες ρεσετ το τηλέφωνο και συνεχίζει παίζει και να ειναι hardware(η ίδια η κάμερα να εχει θέμα)
      Γενκά θέλει ψάξιμο...

Θα σου πρότεινα μια καθαρή εγκατάσταση με miflash για αρχη και βλέπεις.

• Διαφήμιση
    • Καλό για αρχή αν και εγώ θα πήγαινα σε miflash.