Ανοικτό βρε σε twrp , με vol+ και Power παρατεταμένο.
Redmi Pro - Δεν αναγνωρίζει κάρτα sim
- Διορθώθηκε
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ανοικτό βρε σε twrp , με vol+ και Power παρατεταμένο.
τωρα λοιπον ακολουθω την διαδικασια "Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)" και ειμαι στο 22%...
κανω καλα? (θα δειξει, αλλα εσυ μαλλον ξερεις...)
εδιτ
οκ τελος, ανοιγει το τφ τελιτσες ...
εδιτ 2
ανοιξε, κανω ρυθμισεις και ελεγχω....βλεπω πολυ ζεστη η συσκευη (ισως απο την διαδικασια) και οτι η καμερα δεν ειναι ιδια, δεν λειτουργει η 2η καμερα? -
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ναι ναι μια χαρά και με sideload , θα φλασάρεις κανονικά την xtrv.
ανοιξε, κανω ρυθμισεις και ελεγχω....βλεπω πολυ ζεστη η συσκευη (ισως απο την διαδικασια) και οτι η καμερα δεν ειναι ιδια, δεν λειτουργει η 2η καμερα (κατι τετοιο διαβασα)?
και αν θελεις να μου ειπες την γνωμη σου για το burn in στην οθονη...(συγνωμη αν σε επρειξα) -
Σου απάντησα για το burn in στο μήνυμα 21.
Ως προς το ζέσταμα , δεν του έκανες και λίγα σήμερα , είναι από την όλη διαδικασία. Μετά από δύο κύκλους φόρτισης βγάζεις ασφαλή συμπεράσματα... -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Σου απάντησα για το burn in στο μήνυμα 21.
(νομιζω πως τελικα ξεφυγα απο το θεμα του συγκεκριμενου thread ... τι να πω)
συνεχιζω τον ελεγχο
και ειμαι παρών εδω στην κοινοτητα.... -
-
-
καλημερα, οκ καλα παει αλλα εως τωρα ειδα οτι δεν μπορω να κανω mount τον αποθηκευτικο χωρο οταν ειμαι σε recovery twrp mode (μπορω κανονικα να κανω backup ολα τα partitions), δεν το βλεπω στο λαπτοπ και στη διαχειρηση φαινεται οπως η φωτο...
ε και και δεν καταλαβα αν η καμερα ειναι το ιδιο με την προηγουμενη (κινεζικη) και εχει τις ιδιες δυνατοτητες (2η καμερα κτλ) -
-
Δεξί κλικ στο google nexus > διαγραφή συσκευής > επιλέγεις και το διαγραφή προγράμματος οδήγησης > ΟΚ
Και μετά κάνεις αναζήτηση νέων συσκευών για να το δει με άλλον driver...ο nexus είναι προβληματικός -
ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις, καταλαβα...
εν τω μεταξυ, στο συντομο διαστημα μεχρι να δω την απαντηση σας προλαβα και εγκατεστησα για να δοκιμασω και την xiaomi.eu_multi_HMPro_8.4.26_v9-6.0....(δεν κρατιεμαι ολα τα πειραζω...)
και θα σας πω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0