Παιδιά έχω μπερδευτεί λίγο. Έχω το εξής κινητό και θέλω να περάσω την global έκδοση stable. Έχω κάνει unlocked και το έχω κάνει root. Επιπλέον έχω βάλει twrp και τον έχω διατήρησει με το lazyflasher αρχείο. Το arb είναι 4. Από ότι κατάλαβα πρέπει να βρω rom με arb 4. Υπάρχει αυτήν την στιγμή κάποια rom miui 10 με τα αντίστοιχα χαρακτηριστικά και εάν ναι από πού την κατεβάζουμε; Ευχαριστώ πολύ
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
-
-
Από εδώ κατεβάζεις fastboot και περνάς με miflash
Xiaomi MIUI Official Forum
Πρόσεξε το arb level.
Περίμενε να σου πούνε, κάπου υπάρχει μια σελίδα που έχει μαζεμένες όλες τις rom με τα arb level.
Το τηλέφωνο σου είναι china version;
Πρόσεξε μη κλειδώσεις bootloader και μείνεις με το τηλέφωνο στο χέρι... -
-
Στο τελευταίο mi flash , clean all , δεν επιλέγουμε ποτέ clean all and lock στο πέρασμα fastboot rom σε fastboot mode , να το θυμάσαι...
-
Διαβασα σε άλλο φόρουμ σχετικά με το κινητό μας οτι προσθέτοντας καποια εντολή στο build.prop εμφανίζεται ο διακόπτης που ενεργοποιείται το WiFi calling. Ξέρει κανεις τι πρέπει να γράψουμε??
-
Σας ευχαριστώ όλους για την απαντηση. Καταρχάς έχω chinese version. Οπότε ανακεφαλαιώνω. Χρησιμοποιώ απο το link που μου έστειλε η EvangeliaK την Global stable 10.01 η οποία έχει arb 4. Χρησιμοποιώ το mi-flash και επιλέγω το clean all για να μην το κλειδώσω. Εφόσον βγει κάποιο update μετέπειτα στο μέλλον το αναζητώ από το miui.com και κάνω φλασάρισμα. Διαφορετικά, θα βγεί στο μέλλον κάποια ελληνική ρομ εδώ στο site οπότε να περιμένω.
-
Εάν είχες το deep flash cable δεν θα περίμενες καθόλου φίλε. Το ξεκλειδώνες ακαριαία.
Deep Flash CableΟ/H drivth έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Καλά, τι γίνεται;;; Άλλαξαν πολιτική στο ξεκλείδωμα;Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Καλά, τι γίνεται;;; Άλλαξαν πολιτική στο ξεκλείδωμα;
Ο/H amavroudis έγραψε:
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει, το deep flash cable είναι για να βάλεις την συσκευή σε edl mode, σε όποιες συσκευές μπορεί να λειτουργήσει αυτή η μέθοδος.
Το ξεκλείδωμα του bootloader δεν έχει καμία σχέση με edl mode...και προς το παρών δεν έχει βρεθεί τρόπος να παρέμβει κάποιος στους servers της Xiaomi -
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Διαβασα σε άλλο φόρουμ σχετικά με το κινητό μας οτι προσθέτοντας καποια εντολή στο build.prop εμφανίζεται ο διακόπτης που ενεργοποιείται το WiFi calling. Ξέρει κανεις τι πρέπει να γράψουμε??
-
Το έκανα οπως λέει, εμφανίζεται ο διακόπτης τον άνοιξα αλλά δεν...
-
Πρέπει να υποστηρίζεται και από τον πάροχο σου. Δεν γίνεται έτσι απλά. Το έχεις ενεργοποιήσει στον πάροχο, αν το υποστηρίζει βέβαια;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα