Διαφήμιση

Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)

• Οδηγός
    • Σε εξέλιξη
    • Σημαντικό
    • Ελπίζω αυτοί οι αριθμοί να μην υπονοούν αριθμό τηλεφώνου, γιατί αν συμβαίνει αυτό....
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
      Είναι καπαρωμένο από άλλους.
    • Όλα καλά παίδες.
      Μου έβγαλε αυτό, το έκανα και τώρα μετράμε 168 ώρες.

Είχα άλλο λογαριασμό στο τηλέφωνο και με άλλο έκανα login στο unlock tool... :P
      Ωραίος?
      Images
      • Screenshot_3.png

14,37 kB, 805×545, viewed 54 times
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • Μια χαρά είσαι.

Τώρα περιμένεις να περάσουν οι ώρες για το Unlock. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • καλημερα κατεβασε και δοκιμασε με αυτη την εκδοση batch_unlock και μην κανεις ενημερωση που θα σου προτεινει σιγουρέψου οτι εχεις καταχωρηση το μι λογαρισμο στη κατασταση μι ξεκλειδωματος με κλειστο wifi και δεδομενα ανοιχτα μονο

και επισης οτι με τον ιδιο μι λογαριασμο δεν εχεις ξεκλειδωσει αλη συσκευη μεσα στο μηνα

δεν βλεπω να σου λεει για 168 ωρες στις φοτος που ανεβασες αλλα σου λεει καταχωρησε το μι λογαρισμο στη κατασταση μι ξεκλειδωματος με κλειστο wifi και μονο δεδομενα ανοιχτα

miflash_unlock-en-6.5.314.7

bP6htw7.png
    • Αυτό το screen shot είναι ΠΡΙΝ δω και καταλάβω πως οι λογαριασμοί είναι διαφορετικοί στην συσκευή και στο mi unlock tool.
      Το επόμενο που δεν έχει νόημα να το ανεβάσω μιας και δεν προσφέρει τίποτα, αναφέρει πως πρέπει να περιμένω 168 ώρες με την προειδοποίηση πως αν προσπαθήσω να περάσω άλλο λογαριασμό θα μου κάνει ντα η xiaomi και θα αρχίσει η μέτρηση από την αρχή.
      (Πραγματικά, αυτό είναι το ΕΝΑ πράγμα που με ενοχλούσε από την πρώτη μου συσκευή με κλειδωμένο bootloader. ΕΝΑ γιατί να είναι κλειδωμένος και ΔΥΟ οτι με κάποιο τρόπο και για ενα περίεργο και ανεξήγητο λόγο το κινητό που έχω πληρώσει στην τιμή που έχει ορίσει η xiaomi ΔΕΝ μου ανήκει Τα περί ασφάλειας και λοιπά τα αφήνω στην άκρη ως γελοίες δικαιολογίες. Ιδίως αν σκεφτούμε το bloatware που φέρνουν μαζί τα κινητά της).
      Ο ΜΟΝΟΣ λόγος που επέλεξα xiaomi πάλι είναι πως υπάρχει πληθώρα από rom εκεί έξω. Αν το κακόμοιρο mi mix 2 δεν τα έφτυνε μετά από 4+ χρόνια, δεν θα το άλλαζα. Τέλος πάντων, αρκετά με τα δικά μου, πίσω στο θέμα μας.
      Όλα καλά με την διαδικασία.

edit: Να συμπληρώσω πως μόνο σε usb3 το pc μου έβλεπε το poco. Μιας και ήξερα -ή νόμιζα πως ήξερα- οτι η διαδικασία γίνεται σε usb2 μέχρι να το αντιληφθώ, είχαμε συνέλευση αγίων στο σπίτι. Άσε που έγινε κατά λάθος αντιληπτό μιας και επειδή δεν έβλεπα αλλά πήγαινα με την αφή έβαλα το usb σε "λάθος" θύρα (έχω 4 μπροστά, 2+2).

:)
      Δεν διεκδικώ το αλάθητο.
    • ωραιος αφου σ εβγαλε την ειδοποίηση 168 ωρων μια χαρα υπομονη τοτε συγνωμη μαλον εγω δεν ειχα διβασει σωστα !!
    • Μεταξυ μας παιδια, παιζει να ειναι η xiaomi η χειροτερη εταιρεια στο ξεκλειδωμα σωστα?!

"1000" σελιδες με μηνυματα σε καθε θεμα σε καθε φορουμ.
      Στο 99% κολλημενος για 2 μηνες και δοκιμες παμπολλες καθε 10-15 μερες.

Στο reddit διαβαζω τα ιδια, απειρα θεματα με τα ιδια και τα ιδια προβληματα.
      Πρεπει να κανεις τον μαγο να μαθεις τι φταιει και παλι διαβαζεις τα κερατα σου, δοκιμαζεις και τρως τα μουτρα σου, χωρις καμια επεξηγηση γιατι μπλοκαρει καθε φορα.

Οκ περασαν χρονια που παιδευουν τους χρηστες τους, ακομη να βαλουν μυαλο?
      Τα κοσμητικα επιθετα, ατελειωτα παντου.
      Εισαι κατοχος κινητου, χωρις να εισαι κατοχος και σε 'χουν γραμμενο και στο δειχνουν.

Εχει η δεν εχει επισημα μαγαζια και αντιπροσωπεια?
      Γιατι δεν το κανουν εκει?
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nek4d έγραψε:

Οκ περασαν χρονια που παιδευουν τους χρηστες τους, ακομη να βαλουν μυαλο?

Xiaomi : Συνεχίζει να αιμορραγεί στην Ευρωπαϊκή αγορά Smartphone με πτώση -36% από έτος σε έτος
      Xiaomi : Συνεχίζει να αιμορραγεί στην Ευρωπαϊκή αγορά Smartphone με πτώση -36% από έτος σε έτος - News by Xiaomi Miui Hellas
    • Και για να μην υπαρχει αμφιβολια στην ταλαιπωρια, μερικα απο τα βηματα που δοκιμαστηκαν ανεπιτυχως:

Καινουργιος λογαριασμος xiaomi, μοναδικος γι αυτο το ενα κινητο, επιβεβαιωσεις sms/email, ok.
      developer, OEM unlocking, USB Debugging, παντα ON.

Mi Unlock Status πολλες φορες αφου το χανε ενδιαμεσα...
      data on συνεχεια,
      vpn στο Mi unlock status και USA και UK και Germany
      (China δεν εχουν πλεον σερβερς 2 πληρωτεα vpn)
      Sync xiaomi cloud στο κινητο, συνηθως ναι, δοκιμαστηκε και χωρις.

Οντως το βασικο PC με Ryzen, και αλλους drivers προσφατα, αλλα δοκιμασα και σε παλιο PC με Intel, ακριβως τα ιδια, κολλημα χωρις εξηγηση στο 99%...
      Πιο πριν σε αλλο pc με ryzen οπου δεν το εβλεπε καν.
      Στο βασικο pc δεν το εβλεπε σε usb3 αλλα κανονικα εξ'αρχης σε usb2.
      Drivers ετερους δοκιμη επισης στο βασικο, τα (γ)ιδια 99%, νιεντε, ναδα, καπουτ.

Δοκιμες με διαφορετικες versions Mi Flash Unlock Tools, τα (γ)ιδια 99%
      (οι πολυ παλιες εκδοσεις δεν βγαζουν επιλογη unlock πλεον).

Find me εξ'αρχης ενεργο, βρισκει την συσκευη στο Xiaomi Cloud η Xiaomi Cloud

Αναμονη καθε φορα 2 βδομαδες, περασαν μηνες ετσι τελικα.
      Δεν νομιζω να εχει ξεφυγει τιποτε αλλο.

Οταν δεν σου δινει καν εξηγηση τι φταιει που κολλαει στο 99% και να θελει καποιος να σε βοηθησει το βλεπω χλωμο. Πιο παλια εβγαζαν ειδα κινεζικα μηνυματα, τωρα ουτε αυτα.

(Προκειται για παλιο κινητο Redmi 4A που θελω για διαφορετικη ρομ/χρηση.
      Θα δοκιμασω τις επομενες μερες και σε Redmi 5A σε αλλο Η/Υ με αλλο λογαριασμο/εμαιλ...)

Ακομη και να βρεθει λυση, επιμενω πως ειναι απαραδεκτη συνολικα διαδικασια.
      Και φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομμυριο να σε εξυπηρετησουν σε αντιπροσωπεια ή μαγαζι, αφου ξερουν πολυ καλα τα χαλια της διαδικασιας αυτης.
    • δοκιμασε μια με xiaomitoolv2 και αν παλι δε... φαινεσε ψαγμενο παιδι δες αρχεια ubl με edl test point ειναι παλιες συσκευες και μπορει να βρεις αρχεια η να περασεις καμια αλη ρομ σε edl επισημη να κανεις δλδ downgrade ειτε να περασεις κνεζικη
    • Ο/H jimxai έγραψε:

δοκιμασε μια με xiaomitoolv2 και αν παλι δε... φαινεσε ψαγμενο παιδι δες αρχεια ubl με edl test point ειναι παλιες συσκευες και μπορει να βρεις αρχεια η να περασεις καμια αλη ρομ σε edl επισημη να κανεις δλδ downgrade ειτε να περασεις κνεζικη
      Σ'ευχαριστω για την προταση φιλε.
      Δεν εχουν προβλημα οι ρομ τους και θελω να τους περασω PixelExperience για αλλο λογο (google photos "server"), ακριβως επειδη ειναι παλια μοντελα και οτι πρεπει γι΄αυτην την χρηση.
      (Εχω 4-5 πιο συγχρονα xiaomi αλλα για την χρηση που θελω, ειναι καλυτερα να "χαραμισω" τα πιο παλια).
      Χωρις να γνωριζα για περασμα με edl test point (το ειδα κατοπιν εδω στα σχετικα αρθρα), νομιζω οτι δεν μου κανει αυτη η λυση αφου για PixelExperience ζητειται ξεκλειδωτος bootloader.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nek4d έγραψε:

Ο/H jimxai έγραψε:

δοκιμασε μια με xiaomitoolv2 και αν παλι δε... φαινεσε ψαγμενο παιδι δες αρχεια ubl με edl test point ειναι παλιες συσκευες και μπορει να βρεις αρχεια η να περασεις καμια αλη ρομ σε edl επισημη να κανεις δλδ downgrade ειτε να περασεις κνεζικη
      Σ'ευχαριστω για την προταση φιλε.Δεν εχουν προβλημα οι ρομ τους και θελω να τους περασω PixelExperience για αλλο λογο (google photos "server"), ακριβως επειδη ειναι παλια μοντελα και οτι πρεπει γι΄αυτην την χρηση.
      (Εχω 4-5 πιο συγχρονα xiaomi αλλα για την χρηση που θελω, ειναι καλυτερα να "χαραμισω" τα πιο παλια).
      Χωρις να γνωριζα για περασμα με edl test point (το ειδα κατοπιν εδω στα σχετικα αρθρα), νομιζω οτι δεν μου κανει αυτη η λυση αφου για PixelExperience ζητειται ξεκλειδωτος bootloader.
      Μα αυτο ακριβως θα κανεις θα ξεκελειδωσεις bootloader σε edl κανε μια δοκιμη με τη πρωτη επιλογη π σου ειπα με xiaomitoolv2 μπας και ξεκολησει και επισης με ενα λογαριασμό mi ξεκλειδωνεις μια συσκευη το μηνα τα ξες αυτα!! σε καταλαβαινω απολυτα φιλε μου και γω εχω παλιες κ νεες

συσκευες σαομακια, και ειναι κριμα να μενουν με τη μαμα ρομ οπως πχ το mido redmi note 4 , redmi note 5 pro , 8 ginkgo, kenzo 3 pro και καποια αλλα που θα φτιαξω με θεματακια π εχουν στις πλακετες ολα ειναι με custom aosp roms και υποστηριζω αυτα π λες 100%

και για να καταλαβεις τι εννοώ ριξε μαι ματια στο καναλι μου στο youtube εδω videos