Καλησπέρα, Έχω το RN3 pro - kenzo, το ξεκλείδωσα μόλις το πήρα και όλα τα σχετικά, τώρα που αγόρασα νέο κινητό το mi 8 pro έκανα σύνδεση με το mi account που είχα στο RN3. Τώρα πως μπορώ να διαγράψω το RN3 από το mi account, επειδή θέλω να το πουλήσω??? Όταν έκανα FR και πήγα να μπω μου λέει πως είναι συνδεδεμένο με τον mi account που χρησιμοποιώ στο νέο μου τηλέφωνο και αν δεν βάλω τον κωδικό μου δεν μπορώ να το στήσω... Ευχαριστώ
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
Όταν θες να διαγράψεις εντελώς το account κανεις logout στον λογαριασμο σου απο το κηνιτο σου και πας μετα στο pc/laptop σου, κανεις logIn στο account απο ενα browser και κανεις delete account
-
-
-
καλημέρα
πέρασαν οι 72 ώρες και ολοκληρώθηκε η διαδικασία - έκανε reboot και πλέον στο Mi Unlock Status βγάζει Unlocked
το περίεργο είναι ότι το κινητό ότι φωτό είχε συγχρονίσει απο πρίν με το cloud τις έχει ακόμη. Δέν έπρεπε να έχει κάνει factory reset και να τα σβήσει όλα όπως αναφέρει ο οδηγός στην αρχή? -
Ο/H samniotis έγραψε:
καλημέρα
πέρασαν οι 72 ώρες και ολοκληρώθηκε η διαδικασία - έκανε reboot και πλέον στο Mi Unlock Status βγάζει Unlocked
το περίεργο είναι ότι το κινητό ότι φωτό είχε συγχρονίσει απο πρίν με το cloud τις έχει ακόμη. Δέν έπρεπε να έχει κάνει factory reset και να τα σβήσει όλα όπως αναφέρει ο οδηγός στην αρχή?
Ηλίας -
Παιδια μια βοηθεια καποιος μου εχουν σπασει τα νευρα! Προσπαθω εδω και 3 μερες να κανω Unlock το Note 6 και δεν μπορω να το καταφερω ουτε καν να μου δωσει ωρες για ξεκλειδωμα!
Ολη την ωρα με πεταει κατι κινεζικα στο 50% η στο 99% μου εχει δωσει οτι error θα μπορουσε να μου δωσει αλλα ουτε μια φορα ωρες μεχρι να μπορω να το ξεκλειδωσω.
Εχω βγαλει βαλε ξαναβγαλει ξαναβαλει drivers τιποτα. -
Μπορείς να βάλεις ένα print screen να δούμε τι λάθος σου βγάζει ?
-
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μήπως η σύνδεσή σου περνάει από κανένα VPN ?
-
Όταν μπαίνεις σε fastboot mode και το συνδέεις στον υπολογιστή πως το αναγνωρίζει ?
Μπορείς να βάλεις ένα print screen από τη διαχείριση συσκευών να δούμε ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0