να βαλω την clobal δηλαδη μετο xiaomi MI tool
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
- Οδηγός
- Σε εξέλιξη
- Σημαντικό
-
-
Από εδώ κατεβάζεις τη fastboot για whyred
Xiaomi MIUI Official Forum
Και τη περνάς έτσι χωρίς να κλειδώσεις βέβαια γιατί θα brickαρει
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Βάλε οδηγούς στον υπολογιστή σου
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Και να προσέξεις το arb -
για το redi not 5 πια επιλογη πρεπει να πατησω στο προγραμμα για τους οδηγους δηλαδη την 3 επιλογη η την 4 επιλογη
-
δηλαδη να πατησω για Qualcomm Drivers η Mediatek Drivers.
-
Απενεργοποιήσε τη ψηφιακή υπογραφή και βάλε Qualcomm Drivers.
-
εμενα μου εμφανιζει αυτο..
ειναι συνδεμενη και η συσκευη και οι drivers εγκατεστημενοι -
Υπάρχουν στον οδηγό της πρώτης σελίδας, οδηγίες με το τι πρέπει να κάνεις μαζί με φώτο
-
Καλησπερα σε ολους.Πρωτη φορα αγοραζω Xiaomi εχω το mi 9(GLOBAL).Ακολουθησα τον οδηγο σας (ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ) και μου εγραψε για τις 360 ωρες,αρα αφου περασουν οι 15 μερες απλα μπαινω και ειναι unlocked?και κατι αλλο γραψατε για λογους ασφαλειας να κατεβασουμε την τελευταια εκδοση.Για να μην ξαναχρειαστει να περιμενουμε???
Υγ1 ειμαι νεος στα xiaomi και εχω τρομοκρατηθει λιγο με τα brick antiroll back κλπ κλπ
προερχομαι απο htc m8 και εκει τα πραγματα ηταν ευκολα καθε μερα ρομ αλλαζαμε εδω μου φαινονται παλουκια
ΥΓ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και παλι για το οδηγο.Και γενικοτερα σε ολο το φορουμ. -
Μετά από 360 ώρες τρέχεις ξανά το unlock tool και λογικά θα ξεκλειδώσει, κάνοντας ταυτόχρονα και factory reset, οπότε μην ξεχάσεις αντίγραφα.
Μετά το ξεκλείδωμα, ισχύει ότι ξέρεις, βάζεις χωρίς φόβο όποια ρομ θες, custom, official κτλ...
Καλώς ήρθες στα Xiaomi και στην παρέας μας -
Υπαρχει καποιος τροπος να δω ποσες ωρες απομενουν???
Εχω ψιλο χαθει με τους τοσους οδηγους εδω μεσα και δν ξερω ποιον να πρωτοπιασω ωστε να ξεκινησω το φλασαρισμα εν καιρω.
εχω και ενα φοβο με το anti roll back αλλα ειδα οτι πινακακι οτι δν το εχει το mi9...ο μονος φοβος για μπρικαρισμα ειναι αυτος σωστα? -
Ο/H GreiverX έγραψε:
Υπαρχει καποιος τροπος να δω ποσες ωρες απομενουν???
Κάνεις την ίδια διαδικασία με το πρόγραμμα για unlock και σου εμφανίζει στο τέλος το ίδιο μήνυμα αλλά με τις ώρες που απομένουν! -
Καλησπέρα, έχω καιρό να ασχοληθώ με αυτά και θέλω να ρωτήσω αν για να ξεκλειδώσω bootloader χρειάζεται ακόμα να έχω developer rom. Ευχαριστώ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0