Διαφήμιση

Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)

• Οδηγός
    • Σε εξέλιξη
    • Σημαντικό
    • Ο/H paulk έγραψε:

εννοω οχι ελληνας οτι ειναι..απλα τον ερωτησα για ελλαδα τι ωρα ισχυει και μου ειπε 19:00 αυτος ελεγε (00:00 Beijing time) που μεταφραζεται σε 19:00....επισης ελεγε οτι 12 το βραδυ κινας κανουν reset οι σερβερ τους....ετσι ελεγε τωρα αν ισχυει η οχι ποιος ξερει για το reset στους σερβερς.....Παντως αμα βαλεις στην αναζητηση google (00:00 Beijing time) σου βγαζει 19:00 δικη μας

Καλησπέρα σε όλους. Ως προς το 19:00 η ώρα Ελλάδας είναι σίγουρο, επειδή εκεί γίνεται και η αλλαγή του "προσπαθείστε την επόμενη"

Έχω πάνω από 10 μέρες, μου έρχετε να το πετάξω στον τοίχο.

Poco F6 pro. Δοκίμασα και τα unlockers που υπήρχαν στο xda, εννοείτε πως πλέον δεν πιάνουν, αν το είχα 4-5 μήνες νωρίτερα ίσως να το καταφέρναμε...

Τώρα το γίνεται? Ακούγεται τίποτα ή προσπαθούμε μέχρι να τα καταφέρουμε?
    • Ο/H TziMcN έγραψε:

Ο/H paulk έγραψε:

εννοω οχι ελληνας οτι ειναι..απλα τον ερωτησα για ελλαδα τι ωρα ισχυει και μου ειπε 19:00 αυτος ελεγε (00:00 Beijing time) που μεταφραζεται σε 19:00....επισης ελεγε οτι 12 το βραδυ κινας κανουν reset οι σερβερ τους....ετσι ελεγε τωρα αν ισχυει η οχι ποιος ξερει για το reset στους σερβερς.....Παντως αμα βαλεις στην αναζητηση google (00:00 Beijing time) σου βγαζει 19:00 δικη μας
      Καλησπέρα σε όλους. Ως προς το 19:00 η ώρα Ελλάδας είναι σίγουρο, επειδή εκεί γίνεται και η αλλαγή του "προσπαθείστε την επόμενη"

Poco F6 pro. Δοκίμασα και τα unlockers που υπήρχαν στο xda, εννοείτε πως πλέον δεν πιάνουν, αν το είχα 4-5 μήνες νωρίτερα ίσως να το καταφέρναμε...

Τι να πω ρε φιλε..Εχει εναν που ξεκλειδωνει με 85 δολαρια..αλλα τα δινεις?δεν ξερω
    • Ο/H Oneironaut84 έγραψε:

Τι να πω ρε φιλε..Εχει εναν που ξεκλειδωνει με 85 δολαρια..αλλα τα δινεις?δεν ξερω
      ΠΩΩΩΩΩΩ ξεφτίλα - στην μαύρη αγορά καταντίσαμε να ψάχνουμε για να ξεκλειδώνουμε τον Bootloader τώρα ?
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H Oneironaut84 έγραψε:

ΠΩΩΩΩΩΩ ξεφτίλα - στην μαύρη αγορά καταντίσαμε να ψάχνουμε για να ξεκλειδώνουμε τον Bootloader τώρα ?
      ναι γμτ.. κ ποσο λειτουργει δεν ξερω.. :(
    • Οχι παλικαρια,σιγα μην δωσω 85 ευρω....εγω π.χ πηρα ενα redmi note 11 pro μεταχειρισμενο 100 ευρω και εχω και ενα poco x6 pro 5g στα 260 ευρω,,φανταστειτε να θελω 170 ευρω για ξεκλειδωμα...αλλη μια συσκευη αγοραζω αμα το σκεφτει κανεις....για να γινουν πλουσιοι οι μαγκες των ξελειδωματων που βρηκαν ευκαιρια λογω προσβασεως να εκμεταλευτουν την τρελλα μας,,,ο καθενας για τους λογους του φυσικα...που στην ουσια πιο πολυ το κανουμε για να ρουταρουμε για να βαλουμε τις εφαρμογες...και αλλοι για custom roms...Για σκεφτειτε απο ευρωπη μονο και μονο ποσα χρηματα θα οικονομησουν λογω της μ.......ς της xiaomi.....Και στην τελικη η xiaomi το εκανε για λογους δικους της και ασφαλειας των συσκευων της.....Και λεω εγω ο πονηρος τωρα...που ξερω εγω υστερα απο αυτο αν οι εκει developers της xiaomi απο την πισω πορτα εχουν μιλησει με απεξω ατομα η και δικα τους ατομα οι και καποιοι που δουλευουν μεσα σαν developers και εχει πεσει συρμα γδυστε τον κοσμο τωρα..Οι καιροι ειναι πονηροι και το χρημα πολυ...
      Εγω προσωπικα θα κανω την προσπαθεια οποτε ειναι στις 7 το απογευμα και αν μου κατσει μου εκατσε....και πιστευω οτι σιγουρα θα βρεθει λυση εστω και με αναμονη χρονου και θα βγαλει καποιος καποιο προγραμματακι που θα το κανει,,,μην ξεχναμε οτι προκειται για εκατομμυρια συσκευες xiaomi παντου...
      Η αμα δει η xiaomi πτωση πωλησεων μονο και μονο απο το bootloader να δουμε μετα αμα ξανα αλλαξει τακτικη και παει με την παλια τακτικη της..η αμα υπαρξουν παραπονα απο ολο τον κοσμο να ξαναγυρισει στο παλιο συστημα....που οπως το εκανε δεν μπορουμε ουτε sim activation στα μηνυματα να κανουμε και ολο γραφει μετα could not verify your account στην προσθηκη στην συσκευη για να προχωρησουμε στο ξεκλειδωμα....ακομα και αυτο πλεον δεν γινεται με την αλλαγη που εκαναν στους server τους..
      Και αν δεν αλλαξουν τακτικη σε κανα χρονο τοτε τους αφηνω και παω σε αλλη μαρκα που να μπορω να ξεκλειδωνω bootloader..
    • Παρεπιπτωντος ξερει καποιος με την sim activation που δεν γινεται ,,καποια λυση η αλλο τροπο;;
    • Ο/H Oneironaut84 έγραψε:

Ο/H TziMcN έγραψε:

Ο/H paulk έγραψε:

Όχι φίλε μου, δεν τα δίνω. 85 ευρλω για κάποιον στην Κίνα νομίζω πως είναι πολλά λεφτά. Και αισθάνομαι ότι μας κοροιδευόυν. Αγόρασα αυτό το τηλέφωνο επειδή είδα ότι δύνατο να ξεκλειδώσει. Εγώ δεν διανοούμαι κινητό χωρίς custom rom...
    • Διαφήμιση
    • με την sim activation βρεθηκε καποια λυση....;;;γιατι μην ξεχνατε οτι χωρις sim activation ξεκλειδωμα bootloader δεν γινεται..Δηλαδη και να μπορεσουμε να ξεκλειδωσουμε παλι bootloader,,,εαν ειναι μπλοκαρισμενη παλι η διαδικασια sim activation δουλεια δεν γινεται..
    • Να ρωτήσω?

Επειδή κουράστηκα και δεν βλέπω φως....

Επειδή περισότεο και απο τις διαφημήσεις με καίει το call recording, που προς το παρόν είναι διαθέσιμο στην Τα ιβανέζκη.

Από 1.0.6.0UNKMIXM που φοράει τώρα, μπορώ να περάσω Taiwan HyperOS 1.0.3.0.UNKTWXM?

Αν ναι, πώς?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις...
    • με κλειδωμενο bootloader οχι....γιατι και εγω προσπαθησα να αλλαξω απο ευρωπαικη σε global και δεν με αφηνει + το προβλημα με την sim activation
    • Διαφήμιση
    • OffTopic
      Καλησπέρα σας, εγώ πάντως οτιδήποτε πλέον το περιμένω από κανένα Ινδό, που είναι μανούλες σε αυτά!

Γιατί ναι οκ, μας έπιασε τώρα ο πόνος της ασφάλειας, επειδή μπαίνουν οι κάρτες στο κινητό!