Διαφήμιση

Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)

• Οδηγός
    • Σε εξέλιξη
    • Σημαντικό
    • και με αυτο μπορεις να το βαλεις απο fastboot to edl χωρις test point αλλα αφου το ανοιξες βαλτο χειροκινητα

Fastboot_to_EDL.zip - Google Drive

Fastboot_to_EDL zip
    • Ο/H jimxai έγραψε:

Ο/H jazzu4ia έγραψε:

...τό έβαλα σε edl mode καί φλασσάρισα τήν china developer...
      ...τίποτα καί μέ αυτήν ...
      ...δέν μέ αφήνει νά συνδέσω τήν συσκευή μέ τόν λογαριασμό...
      περνα απλα αυτην την εκδοση σε edl mode
      kenzo_global_images_auto4g_autoUBL.rar - Google Drive

kenzo_global_images_auto4g_autoUBL

μολις περασει επειδη ειναι παλια εκδοση δεν θα δεις μεσα mi unlock status

το βαζεις σε fastboot αφου περασεις την rom autin κ μετα με cmd ελενχεις το bootloader status

fastboot oem device-info

και θα σου γραφει bootloader) device unlocked: true

περνα μετα twrp και φλασαρε οτι θες
      ...θά τήν περάσω τό βραδάκι...σ'ευχαριστώ...
      ...άρα μέ αυτό τό σκεπτικό, όλες αυτές οί πρώτες ρόμ τού κένζο τού 2016, αντρόϊντ 5 , έχουν ξεκλείδωτο μπουτλόουντερ & περνάς απροβλημάτιστα TWRP ;;

...πρός τό παρόν αρνείται πεισματικά ή διαδικτυακή τους υπηρεσία τού account νά "δεί" τή συσκευή μου...
      ...είχατε εσείς ποτέ πρόβλημα νά "δέσετε" τήν συσκευή σας μέ τό λογαριασμό σας ;;

...νά φταίει τό account ή ή συσκευή ;;
      ...τό ακριβές μήνυμα είναι : "could not verify the device's safety status ...wait two minutes & try again"

...μάλλον φταίει ή συσκευή...κάτι κάνει conflict στό σόφτγουερ ή καί στό χάρντγουερ...

...έν τώ μεταξύ όποια official ρόμ καί νά περάσω, μόλις μπουτάρει καί ξεκινάει τό σετάρισμα μού πετάει μηνυματάκι κάτω-κάτω : "your device's storage found corrupted. your device is unsafe now "
      ...τό έχετε συναντήσει ;;...τί συμβαίνει ;;...λέτε νά φταίει αυτό ;;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jazzu4ia έγραψε:

...job done !

...thnx!
      να εισαι καλα..!! στην ερωτηση για bootloader ναι ολοι μας τα ιδια αντιμετοπιζουμε σχεδον σε κινεζικα βγαζει αυτην την οιδοποιηση γ το ρετζιον και στα γκλομπαλ δεν μπορει να καταχωρηθει ο μ ι λογαρισμος στη καταστη μι ξεκλειδωματος ουτε με apk community το hyper os εφερε προβληατα γενικα

και hardbrick συσκευες που φλασαραμαε με snapdragon κινεζικα , και με auth access πλεον δεν μπορουμε ενα ματσο χαλια τα εχει κανει γενικα η σαομαρα
    • Εγω ακομα στην προσπάθεια ειμαι μεχρι και το hyperos bootloader v2 δοκιμασα τιποτα,θα περιμένω 30 ημέρες να ειμαι ενεργος στο app xiaomi community μπας και,αν και ο λογαριασμός μου είναι παλιος εχω 4048 μερες στο community
    • Πωπω αυτή η xiaomi μας τα εχει κανει τσουρέκια.
      Ακόμα τίποτα μέχρι και ενα script απο ενα ρωσικό φορουμ και δεν δούλεψε εκεινοι μια χαρά ξεκλειδώνουν πιστεύω οτι μονο εντος ρωσιας δουλευει λογο των σερβερ τι να πω, εγώ συνεχίζω στο Xiaomi community να είμαι ενεργός εχω φτασει 22 ημερες ενεργός παρολου που ο λογαριασμός είναι παλιος 4047 ημέρες εχω φτάσει επίπεδο 4 εκεί.
      Για να δουμε μετα τις 30 ημερες μπας και παρω αδεια ξεκλειδωματος.
      Χάλι μαύρο αυτο που εχει κανει η xiaomi κοροϊδεύει κόσμο,κλειδωσετο και μην δινεις άδειες
    • καλησπερα παλικαρια εγω εχω το poco x6 pro...Και σας εχω καλα νεα σχετικα με τον unlock bootloader europe και global...εκτος απο κινεζικες εκδοσεις που δεν ξεκλειδωνει....βρηκα στο reddit ενα τυπο που σου στελνει την παραμετροποιημενη mi flash unlock και μαλιστα στο reddit υπαρχει σχετικο νημα AoI2VSzXwP
      που πολλοι ξεκλειδωσαν και το επιβεβαιωσαν μετα με σχολιο στο νημα....κοστιζει 10 ευρω αλλα βαζουμε 11 λογω προμηθειας του paypal οποτε μεσω paypal η πληρωμη γινεται...εγω συννενοηθηκα μαζι του μεσω telegram γιατι στο reddit δεν μπορουσα να του στειλω μηνυμα,,,οποτε μεσω telegram καλυτερα....Οσοι εχουν reddit το ψευδωνυμο του παλικαριου ειναι:: TelevisionWest7703
      Στο telegram ειναι:: robo n3xus
      Μαλιστα μου ειπε καλυτερα στο telegram.
      Εγω εκανα συνομιλια στο telegram μαζι του..
      Λοιπον η διαδικασια εχει ως εξης: μας ρωταει αν ο λογαριασμος μας ειναι πανω απο 30 ημερες δημιουργημενος και τι version firmware miui os η hyper os ευρωπαικη η global εχει η συσκευη μας...μετα μας ζηταει το username και password μας στο λογαριασμο xiaomi για να τον προσθεσει στο δικο του εργαλειο που εχει,,,μας λεει πιο πριν οτι προσωπικο δεδομενο εχουμε συγχρονισμενο στο Xiaomi Cloud να το διαγραψουμε πρωτου συνδεθει με το λογαριασμο μας..Μετα μολις παει να συνδεθει μας ζηταει απο το gmail μας τον κωδικο τον εξαψηφιο που μας ερχεται για τον mi account μας για να εχει προσβαση να συνδεθει αυτος με τον λογαριασμο μας...Μετα μας λεει να γινει η πληρωμη μεσω paypal και μετα ζηταει να απεγκαταστησουμε την εφαρμογη mi community app..
      Και τελος εχοντας πιο πριν αυτος δωσει permission για ξεκλειδωμα μας στελνει το παραμετροποιημενο mi flash unlock και μας λεει οτι μετα τις 19:00 ωρα δικη μας να τρεξουμε το mi flash unlock...Πριν την προσβαση στο mi flash unlock μην ξεχασετε να κανετε add το λογαριασμο σας στις επιλογες προγραμματιστη στην κατασταση mi ξεκλειδωματος...Εγω του ειπα οτι θα ενημερωσω ελληνικο forum για αυτον και οτι ειμαστε απο ελλαδα....Να ξερετε δεν ξεκλειδωνει κινεζικες συσκευες..
      Εγω εκανα την συνομιλια το πρωι σημερα μαζι του και μου ειπε οτι σημερα απο τις 19:00 και μετα θα μπορεσω να τρεξω το mi flash unlock ....Αν καποιος την κανει απογευμα την συνομιλια μαζι του λογω ωρας θα τρεξει το mi flash unlock την επομενη μερα..Εγω το βραδυ θα κανω την διαδικασια και θα σας ενημερωσω εδω στο νημα....Αν θελετε λεγετε του οτι ειμαστε ελληνες και οτι ειμαστε πολλοι με το ιδιο προβλημα μιας και του το ειπα οτι ειμαστε απο ελλαδα.
    • Διαφήμιση
    • καλημερα μπραβο πες μας μολις ξεκλειδωσεις κι ολας αν πανε ολλα καλα ειναι η καλυτερη περιπτωση και με δικο μας λογαρισμο που αργοτερα μπορουμε να κλειδωσουμε ξεκλειδωσουμε παλι οτι ωρα θελουμε και οχι χωρις λογαρισμο μεσω σερβερ και 60 ευρα και 80ευρα
    • Ο/H jimxai έγραψε:

καλημερα μπραβο πες μας μολις ξεκλειδωσεις κι ολας αν πανε ολλα καλα ειναι η καλυτερη περιπτωση και με δικο μας λογαρισμο που αργοτερα μπορουμε να κλειδωσουμε ξεκλειδωσουμε παλι οτι ωρα θελουμε και οχι χωρις λογαρισμο μεσω σερβερ και 60 ευρα και 80ευρα
      ναι αν γινει το ξεκλειδωμα κανονονικα με 11 ευρω μιλαμε για λογικη τιμη....με δικο μας λογαριασμο δεν ξερω τι γινεται αν το κλειδωσουμε και μπορουμε πλεον δωρεαν να το ξεκλειδωσουμε....το λεω γιατι δεν ξερω αν θα μας δινει προσβαση permission για ξεκλειδωμα παλι εννοω οπως ηταν παντα η αν θα ξαναχρειαστει να πληρωσει καποιος παλι 11 ευρω...Αλλα μιας και το ρωτας θα ρωτησω τον τύπο αυτον αν μπορουμε να κλειδωνουμε ξεκλειδωνουμε ελευθερα η αν χρειαζεται παλι 11 ευρω....προσωπικα δεν με νοιαζει εγω θελω απλα να το ξεκλειδωσω,,,,θα το κλειδωσω μονο στην περιπτωση που το πουλησω,,,,και αυτο μαλιστα θα ρωτησω τον αγοραστη αν θελει
    • κοιτα ετσι οπως τα λες απλα αυτος βοηθαει για να παρεις την εγκριση εσυ με δικο σου λογαρισμο θα ξεκλειδωσεις αρα θα καταχωρηθη στο δικο σου λογαρισμο η συσκευη με τον σειριακο αριθμο θελω να πιστευω οτι θα μπορεις πλεον μετα να κανεις οτι θες καντου κ μια ερωτηση γ αυτο αν μπορεσεις
    • Διαφήμιση
    • Ο/H jimxai έγραψε:

κοιτα ετσι οπως τα λες απλα αυτος βοηθαει για να παρεις την εγκριση εσυ με δικο σου λογαρισμο θα ξεκλειδωσεις αρα θα καταχωρηθη στο δικο σου λογαρισμο η συσκευη με τον σειριακο αριθμο θελω να πιστευω οτι θα μπορεις πλεον μετα να κανεις οτι θες καντου κ μια ερωτηση γ αυτο αν μπορεσεις
      ναι αυτος βοηθαει στην προσβαση και στο παραμετροποιημενο μαλλον mi flash unlock...Τωρα του μιλησα και απαντησε οτι με τον υπαρχων λογαριασμο μου μπορω να ξεκλειδωσω μια συσκευη το χρονο ειναι ο κανονας που θετει η xiaomi για μια συσκευη το χρονο...εαν μου ειπε το ξανακλειδωσω δεν μπορω για ενα χρονο να το ξεκλειδωσω παρα μονο με νεο account μου και φυσικα προσβαση παλι με χρεωση απο αυτον εφοσον εμεις δεν μπορουμε κανονικα.