Διαφήμιση

Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)

• Οδηγός
    • Σε εξέλιξη
    • Σημαντικό
    • δεν ξερω αν ισχύει αυτο π σ ειπε γτ ναι πλεον μια συσκευη το χρονο μπορεις να ξεκλειδωσεις οντως αλλα νεα συσκευή οταν εχεις ηδη ξεκλειδωσει με το λογιαρσμο σου και εχει καταχωρηθει σαν ξεκλειδωτη στο μι λογαρισμο σου δεν ισχυει σαν νεα συσκευη κ μπορεις ανα πασα στιγμη να κλειδωσεις ξεκλειδωσεις

στο λεω γτ δουλευω συκευες και οταν πχ εφταχνα restore imei χαμενα κλπ κλειδωνα ξεκλειδωνα ποσες φορες και δουλευε γτ τοτε ειταν μια συσκευη καθε μηνα παλιοτερα πριν αλαξει στο χρονο..!! θα δειξει ομως στο χρονο το οτι βρηκες κατι νεο κ δουλεψει αυτο ειναι γ ολους μας πολυ καλο το τι κ πως

8α τα δουμε στη συνεχεια
    • Ο/H jimxai έγραψε:

δεν ξερω αν ισχύει αυτο π σ ειπε γτ ναι πλεον μια συσκευη το χρονο μπορεις να ξεκλειδωσεις οντως αλλα νεα συσκευή οταν εχεις ηδη ξεκλειδωσει με το λογιαρσμο σου και εχει καταχωρηθει σαν ξεκλειδωτη στο μι λογαρισμο σου δεν ισχυει σαν νεα συσκευη κ μπορεις ανα πασα στιγμη να κλειδωσεις ξεκλειδωσεις

στο λεω γτ δουλευω συκευες και οταν πχ εφταχνα restore imei χαμενα κλπ κλειδωνα ξεκλειδωνα ποσες φορες και δουλευε γτ τοτε ειταν μια συσκευη καθε μηνα παλιοτερα πριν αλαξει στο χρονο..!! θα δειξει ομως στο χρονο το οτι βρηκες κατι νεο κ δουλεψει αυτο ειναι γ ολους μας πολυ καλο το τι κ πως

8α τα δουμε στη συνεχεια
      και εγω αυτο νομιζω οτι αν ξεκλειδωσει δεν τιθεται θεμα για κλειδωμα ξεκλειδωμα...αλλα με το καινουργιο συστημα της xiaomi δεν το ξερω αν εχει αλλαξει και οτι μπορει να κλειδωνει και να μην σε αφηνει να ξαναξεκλειδωσεις γιατι μπορει να την θεωρει καινουργια συσκευη...Μονο στην πραξη θα δειξει με ρισκο αν τελικα ξαναξεκλειδωνει η την θεωρει καινουργια συσκευη οποτε δεν σε αφηνει..
    • Πολυ ρίσκο βρε φίλε του δινεις και gmail πολυ πρόσβαση και που ξερεις αμα κλεψει κανεναν λογαριασμό;στο ρωσικο φορουμ που διάβαζα ενας έπεσε θυμα απάτης του ζητησε λεφτα και ποτε δεν ξεκλειδωσε εγώ βρήκα ενα script θα δοκιμασω σημερα να δω αμα πετύχει
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mparaxir έγραψε:

Πολυ ρίσκο βρε φίλε του δινεις και gmail πολυ πρόσβαση και που ξερεις αμα κλεψει κανεναν λογαριασμό;στο ρωσικο φορουμ που διάβαζα ενας έπεσε θυμα απάτης του ζητησε λεφτα και ποτε δεν ξεκλειδωσε εγώ βρήκα ενα script θα δοκιμασω σημερα να δω αμα πετύχει
      πολυ καλη παρατήρηση αλλα σιγουρα δεν εχει καποιο μπακ απ μεσα και σιγουρα για να το κανει να δωσει τα στοιχεία του φαντάζομε θα εχει καποιο 2 μειλ ανακτησης η τηλ με εγκριση μηνυματος για καποια αλλαγή στοιχείων σιγουρα ειναι ενα ρισκο αλλα αφου λεει το εκανα και αλοι κ πηγαν ολλα καλα ελπιζω να πανε και με το φιλο μας
    • Ο/H jimxai έγραψε:

δεν ξερω αν ισχύει αυτο π σ ειπε γτ ναι πλεον μια συσκευη το χρονο μπορεις να ξεκλειδωσεις οντως αλλα νεα συσκευή οταν εχεις ηδη ξεκλειδωσει με το λογιαρσμο σου και εχει καταχωρηθει σαν ξεκλειδωτη στο μι λογαρισμο σου δεν ισχυει σαν νεα συσκευη κ μπορεις ανα πασα στιγμη να κλειδωσεις ξεκλειδωσεις

8α τα δουμε στη συνεχεια

και εγω αυτο νομιζω οτι αν ξεκλειδωσει δεν τιθεται θεμα για κλειδωμα ξεκλειδωμα...αλλα με το καινουργιο συστημα της xiaomi δεν το ξερω αν εχει αλλαξει και οτι μπορει να κλειδωνει και να μην σε αφηνει να ξαναξεκλειδωσεις γιατι μπορει να την θεωρει καινουργια συσκευη...Μονο στην πραξη θα δειξει με ρισκο αν τελικα ξαναξεκλειδωνει η την θεωρει καινουργια συσκευη οποτε δεν σε αφηνει..

Ο/H mparaxir έγραψε:

Πολυ ρίσκο βρε φίλε του δινεις και gmail πολυ πρόσβαση και που ξερεις αμα κλεψει κανεναν λογαριασμό;στο ρωσικο φορουμ που διάβαζα ενας έπεσε θυμα απάτης του ζητησε λεφτα και ποτε δεν ξεκλειδωσε εγώ βρήκα ενα script θα δοκιμασω σημερα να δω αμα πετύχει
      δεν του εδωσα gmail και μαλιστα μου εστειλε την φωτο που το email μου που εβγαινε με αστερακια,,,απλα μου ζητησε τον κωδικο τον 6ψηφιο που στελνει η xiaomi στο email μου ωστε και να δωσει την προσβαση του account μου στην xiaomi ωστε να χρησιμοποιησω το mi flash unlock που μου εστειλε...Η ολη διαδικασια δεν εγινε με υπολογιστη ουτε συνδεσα την συσκευη πουθενα σε υπολογιστη...Αλλα μια και λες για το script πες μας αν δουλεψε τελικα...και αν δουλεψει δωσε το λινκ
    • Μπα δεν δουλεψε το ρωσικο script δεν ξερω τι συμβαίνει πραγματικά μου εχει σπάσει τα νεύρα.θελω να ξεκλειδωσω το ριμαδι το κινητο να του περασω μια custom να ησυχάσω με την hyperos 2 σέρνεται το κινητό μου έρχεται να το πεταξω καδο και το λεω εγω χρηστης xiaomi απο εποχη red rice,μαλλον αφου λες οτι ειναι safe ο φιλος να έρθω σε επικοινωνια και δεν ξερω καλα αγγλικα πωωω πρέπει να χρησημοποιω μεταφραστή
    • Εγω εφαγα μπαν απο την xiaomi μεχρι τις 19 του μήνα χιιχ εμ ηθελα να βαλω στο script 6 τοκενς και εκανε πολλες προσπαθειες το script και μου ριξανε μπαν
    • Διαφήμιση
    • εσυ με το ban τωρα πρεπει αμα κανεις την διαδικασια με τον αλλον πρεπει μετα τις 19 του μηνα να την κανεις για να προχωρησει γιατι αν την κανεις πιο νωρις ισως δεν σας αφησει.....ρωτα τον κιολας τον αλλον για το ban θα ξερει να σου πει αν του εχει τυχει.
    • εγω θα κατσω σημερα κατα τις 4 το μεσημερι γυρνωντας απο την δουλεια να ξεκλειδωσω,,οποτε θα σας ενημερωσω το αποτελεσμα
    • Ο/H paulk έγραψε:

εγω θα κατσω σημερα κατα τις 4 το μεσημερι γυρνωντας απο την δουλεια να ξεκλειδωσω,,οποτε θα σας ενημερωσω το αποτελεσμα
      Τι έγινε τελικά ?
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Τώρα βράδυ το ξεκλείδωμα το έκανα....όλα καλά..οπότε οποιος θέλει στο μεγάλο κείμενο που έχω γραψει στην σελίδα 134 το διάβαζει και προχωρά.
    • Διαφήμιση
    • Καλημερα ωραία αρα μόλις το μπαν τελειώσει που εφαγα θα έρθω σε επικοινωνια με αυτον που λες.ωραια αρα να συνοψίζοντας θα διαγράψω καθε φωτο και επαφες που ειναι στο miui cloud αυτό θελει οπως διάβασα στην σελίδα που έγραψες.αντε να το ξεκλειδωσω να του περασω μια custom rom η να γυρισω πίσω στην miui 14 που ειχε βγαλει να ησυχάσω