νέο μελος καταρχήν και καλως σας βρηκα. θελω να ρωτισω το εξης ,προσφατα αγορασα το xiaomi Red mi 5 plus,μεχρι εδώ καλα , ειμουν για χρονια κατοχος iPhone και ειπα να δοκιμασω κατι διαφορετικο. Η ερωτηση μου είναι η εξης πως μπορω να παρω bakup τα αρχεια μου όπως φωτογραφιες τραγουδια μηνυματα η μηνυματα από το viber και να τα περασω στη νεα μου συσκευη? διαβαζω κατά καιρους αρθρα σε διαφορα site αλλα ακρη ακομα δεν εχω βρει ...και τελος εάν υπαρχει καποιος οδηγος όπως πχ το itounes που εχω σε αντιστοιχο για το νέο κινητο? σας ευχαριστω
συχρονισμος με αλλη συσκευη
-
-
@pavlidisc εσύ πρέπει να ξέρεις.
Για βοήθα εδώ αν μπορείς.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
@Heisenberg 13
Το viber μπορείς να το περάσεις στο νέο τηλέφωνο μέσω Google Backup. Υπάρχει στις ρυθμίσεις του viber. Δεν είναι σίγουρο ότι θα σου τα περάσει όλα. Δοκιμάζεις.
Viber |
Back up and restore Viber messages
Για τα υπόλοιπα αρχεία που βρίσκονται στη μνήμη του παλιού σου απλά τα περνάς σε υπολογιστή και κατόπιν στο νέο σου τηλέφωνο.
Για πρόγραμμα εφάμιλλο του iTunes περιμένεις οδηγίες. Δεν γνωρίζω. -
Τις επαφές τις κάνεις έξοδο σε vcf από iCloud και μετά τις εισάγεις σε Gmail.
Το vider νομίζω έχει συγχρονισμό δικό του οπότε ότι ανεβάσεις από το iPhone θα κατέβει και στο Xiaomi.
Εικόνες συγχρονίζεις με iPhoto και τις κάνεις copy paste.
Μουσική παίρνεις απο τον φάκελλο του iTunes και πάλι copy paste.
Είμαι εκτός και δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω. Εάν θέλεις κάτι παραπάνω το βλέπουμε αύριο. Πάντως, μπορούν να μεταφερθούν τα πάντα.
Το iTunes το ξεχνάς. Δεν υπάρχει κάτι ανάλογο στα Android. Βασικά... δεν χρειάζεται. Το iTunes είναι εφαρμογή για να συνδέει μεταξύ τους τις i-devices. Εσύ δεν έχεις πλέον iPhone.
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Υπ όψιν το backup του viber στο google drive δεν κρατάει φωτογραφίες. Μόνο μηνύματα κειμένου.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Για τα βασικα απο iphone σε android δες εδω Switch to Android απλα και γρηγορα.
Μετα πρεπει να ψαξεις ανα εφαρμογη. Το viber δεν υποστηριζει cross platform restore. Θα πρεπει να ψαξεις για manual τροπο. -
στο viber ενώ εχω παρει κανονικα τα αρχεια με back up όταν παω να τα περασω δεν γινεται μου γραφει δεν μπορει να ανοιξει τα αρχεια εχουν καταληξη csv οπου παω να τα ανοιξω από το κινητο και μου γραφει ότι δεν υποστηρίζεται αυτή η μορφη αρχειου, όπως και με τα μηνυματα δεν εχω βρει ακρη, τωρα οσο αφορα μουσικη φωτο κτλπ αυτό το κανω από τον media pleyer των Windows μπορει να είναι λαθος ο τροπος αλλα εχει αποτέλεσμα ....
-
Παιδιά καλημέρα για να μην ανοίγω νέο θέμα μπορείτε να μου πείτε εάν έχει δοκιμάσει κάποιος από iPhone να έχει μεταφέρει τις επαφές του σε android με κάποιον τρόπο ώστε να έρθουν σωστά και με τις φωτογραφίες των επαφών; διότι με extract από icloud σε vcf αρχείο και μετά πέρασμα στο gmail όλα τα περνάει τέλεια αλλά τις φωτογραφίες των επαφών δεν Τία περνάει. Είχα όλους τους φίλους κτλ με φωτογραφία και τώρα να μην παιδεύομαι πάλι έναν έναν να τον βάζω φωτογραφία στην επαφή του! Θα δοκιμάσω με google drive ποιο πάνω ένα παιδί που έγραψε να δω τι backup κάνει!
Επανέρχομαι με δοκιμή του google drive το μόνο που μπορείς να μεταφέρεις είναι αρχεία φωτογραφίες κτλ δεν υπάρχει κανένας συγχρονισμός για τις επαφές όποτε άχρηστο και το απεγκατεστησα! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0