κανεις καμια ιδεα?Ο/H twmnmik έγραψε:
Ο/H twmnmik έγραψε:
μια βοηθεια για το sagitφορουσα την 8.5.24 αρωμα χωρις να βαλω τιποτα encryptΟ/H MIUI_ART έγραψε:
για να βαλω την 8.6.14 μπηκα recovery (3.2.1.0) και προσπαθησα να κανω factory reset μου ελεγε παντα failed mount
εκανα format data το ιδιο
μετα απο reboot και format data επιασε
εκανα καθαρη εγκατασταση την αρωμα 8.6.14 με τις προεπιλογες
τωρα που ξαναμπηκα recovery για να κανω εγκατασταση την 8.6.24 παλι failed mount δεν βλεπει το κινητο καθολου σαν gb. μου λεει 0
πως το ξεπερναμε χωρις να χρειαστει παλι φορματ data?
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
- Ενημερώθηκε
-
-
Οι ειδοποιησεις οι ηχοι δεν χτυπανε στις εφαρμογες που ειναι διπλες (κλωνοι)
Η μπαταρια παλι εχει θεμα στο mi6 ... Το κινητο ζεστενεται και ρουφαει πολυ μπαταρια ... στην προηγουμενη οταν ειχε ερθει το 2ο mail με διορθωμενη γραμματοσειρα και μπαταρια ... τοτε πεταγε τωρα ξαναπηγε στα ιδια με πριν ... παω ηδη για 2η φορτιση απο το πρωι -
Κανεις format data μετά επανεκκίνηση και μετά ινσταλ Ρομ...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H prekasg έγραψε:
Η μπαταρια παλι εχει θεμα στο mi6 ... Το κινητο ζεστενεται και ρουφαει πολυ μπαταρια ..
Εγώ δεν έχω δει ΠΟΤΕ τέτοια αυτονομία στην μπαταρία του Mi-6 όσο έχω δει με την 8.6.26 MIUI 10.
To Πρωί μάλιστα είχα για 5 ώρες το Spotify να παίζει μουσική και να κατεβάζω ROM με τον Updater για να δοκιμάζω αν δουλεύει σωστά, με όλα ανοιχτά WiFi - Bluetooth και μετά από 17 ώρες από την τελευταία φόρτιση είμαι ακόμη στο 82%.
Και μάλιστα όλα τα παραπάνω με ανοιχτή οθόνη στα χαμηλά, έτσι για να δω τι αυτονομία θα έχω.
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H prekasg έγραψε:
Η μπαταρια παλι εχει θεμα στο mi6 ... Το κινητο ζεστενεται και ρουφαει πολυ μπαταρια ..
Εγώ δεν έχω δει ΠΟΤΕ τέτοια αυτονομία στην μπαταρία του Mi-6 όσο έχω δει με την 8.6.26 MIUI 10.
To Πρωί μάλιστα είχα για 5 ώρες το Spotify να παίζει μουσική και να κατεβάζω ROM με τον Updater για να δοκιμάζω αν δουλεύει σωστά, με όλα ανοιχτά WiFi - Bluetooth και μετά από 17 ώρες από την τελευταία φόρτιση είμαι ακόμη στο 82%.
Και μάλιστα όλα τα παραπάνω με ανοιχτή οθόνη στα χαμηλά, έτσι για να δω τι αυτονομία θα έχω.
πφφφφφφ // λες να ειναι καμια εφαρμογη που τρεχει και να τα κανει ολα αυτα ; δεν εχω ιδεα -
στο πρωτο φορματ ντατα με εβγαλε κοκκινα γραμματα και unable mount
εκανα μια επανεκιννηση το recovery τα ξαναεκανα και κανενα κοκκινο μηνυμα.
η ρομ μπηκε πολυυυυ γρηγορα. αντε να δοκιμασω να σας πω
με εκανε την μαλακια που ειναι κλειδωμενη η συσκευη και δεν εχει πληκτρα στο wifi.... γιατι το κανει αυτο;; -
Ο/H tasos17 έγραψε:
με εκανε την μαλακια που ειναι κλειδωμενη η συσκευη και δεν εχει πληκτρα στο wifi.... γιατι το κανει αυτο;;
Διαφορετικά βάζεις τον κωδικό του WiFi στο παράθυρο του Mi-Account - Το κάνεις Copy και Paste στο παράθυρο που ζητάει τον κωδικό του WiFi...
Είναι ένα γνωστό Bug που χτυπάει που και που.. -
-
Για rom κατέβασε το miflash pro και κατέβασε την μέσα από το πρόγραμμα αυτό.
Πως θα κάνουμε εγκατάσταση με το MIFLASHPRO TOOL recovery & fastboot rom -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0