[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Δοκίμασε να το απεγκαταστησεις και να το εγκαταστήσεις ξανά από το apk που κατέβασες.
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Πρόβλημα με adaway με root Magisk εγώ δεν έχω. Σήμερα όμως έφαγα γερό κόλλημα με το android system να βγάζει σφάλμα και να μαυρίζει η οθόνη. Η επανεκκίνηση της συσκευής δεν διόρθωσε το πρόβλημα, τελικά μπήκα στο recovery έκανα τους καθαρισμούς και διορθώθηκε. Απο που προήλθε το πρόβλημα δεν ξέρω, δεν έκανα τίποτα όταν συνέβει. Απλά χρειάστηκε να τηλεφωνήσω και εκεί κόλλησε.
Τα θέματα που έχω εντοπιστεί είναι
1 Δεν ανοίγει udapter όταν πάω Σχετικά με το τηλέφωνο - Ενημέρωση συστήματος.
2 Χαμηλώνει η ένταση των ειδοποιήσεων όταν έχω τα ακουστικά
Κατά τα άλλα το igo nextgen σε όλες τις μορφές του (world, Barasoft, Israel, Avicsync)
δουλεύει καλά και μάλιστα με τα αρχεία του στην microsd.
Επίσης ότι εφαρμογή και να δοκίμασα μου δούλεψε.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H maikmaik έγραψε:
1 Δεν ανοίγει udapter όταν πάω Σχετικά με το τηλέφωνο - Ενημέρωση συστήματος.
2 Χαμηλώνει η ένταση των ειδοποιήσεων όταν έχω τα ακουστικά
2. Άλλαξε το Region σε Ελβετία και προσπάθησε ξανά να ακούσεις μουσική από τα ακουστικά. -
Ο/H stauros2653 έγραψε:
σε ρεντμινοτ 5 whyred πληρης απογοητευση.λαγκαρισμα παντου
Που λαγκάρει; -
-
Ο/H stauros2653 έγραψε:
σε ρεντμινοτ 5 whyred πληρης απογοητευση.λαγκαρισμα παντου.το εχει καποιος αλλος τετοιο προβλημα? εκανα wipe τα παντα πριν κανω εγκατασταση.η ρομ δειχνει ομορφη και ειλικρινα μαρεσε,αλλα απο εφαρμογη σε εφαρμογη μου θυμιζει το παλιο σαμσουνγκ ς3.
Μην ξεχνάς ότι είναι σε beta στάδιο ακόμη.
Εdit Τώρα είναι η 8.6.26
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
ενταξει κατεβαζω ηδη,αλλα ειλικρινα μεχρι και το κουμπι "πισω" αργει.μακαρι να στρωσει με την 26.
-
-
Μην βιάζεστε .... Σε λίγο θα έχετε και την νέα 8.6.28
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0