Πρέπει να υπαρχει κυκλος γυρω απο κεραυνο για γρήγορη φόρτιση
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
- Ενημερώθηκε
-
-
Ο/H twmnmik έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
φορουσα την 8.5.24 αρωμα χωρις να βαλω τιποτα encrypt
για να βαλω την 8.6.14 μπηκα recovery (3.2.1.0) και προσπαθησα να κανω factory reset μου ελεγε παντα failed mount
εκανα format data το ιδιο
μετα απο reboot και format data επιασε
εκανα καθαρη εγκατασταση την αρωμα 8.6.14 με τις προεπιλογες
τωρα που ξαναμπηκα recovery για να κανω εγκατασταση την 8.6.24 παλι failed mount δεν βλεπει το κινητο καθολου σαν gb. μου λεει 0
πως το ξεπερναμε χωρις να χρειαστει παλι φορματ data? -
-
Καλημέρα! Το κινητό πάει σφαίρα. Πλέον δεν ζεσταίνετε κ α θ ο λ ο υ! Μια πρώτη παρατήρηση είναι ότι εκτός από τις εφαρμογές τύπου viber, messenger κλπ δεν έρχονται ηχητικες ειδοποιήσεις για γεγονότα τύπου ημερολόγιο πχ..
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ακομα δεν μπορώ να την βάλω... πάλι format με βλέπω...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
-
Κανει ινσταλ κανονικά και κολλάει στο xtrv aroma logo κάνα 45λεπτο ... Και εάν κάνω ρεσταρτ εκεί τότε γυρίζει στο twrp...έχω κάνει παν πολλές φορές τη διαδικασία...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Κανει ινσταλ κανονικά και κολλάει στο xtrv aroma logo κάνα 45λεπτο ... Και εάν κάνω ρεσταρτ εκεί τότε γυρίζει στο twrp...έχω κάνει παν πολλές φορές τη διαδικασία...
-
Την όλη διαδικασία μπορώ να την κάνω από imac???
-
Φυσικά και μπορείς αρκεί να εγκαταστήσεις πρώτα τα ADB & Fastboot Tools (Platform Tools)για MAC.
SDK Platform Tools release notes | Android Developers
Μόνο το ξεκλείδωμα του bootloader χρειάζεται οπωσδήποτε PC με Windows. -
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Φυσικά και μπορείς αρκεί να εγκαταστήσεις πρώτα τα ADB & Fastboot Tools (Platform Tools)για MAC.
SDK Platform Tools release notes | Android Developers
Μόνο το ξεκλείδωμα του bootloader χρειάζεται οπωσδήποτε PC με Windows.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0