Κοίτα εγώ κάποτε είχα κάνει αίτηση για betatester στο mido. Ίσως τότε παρόλο που δεν ειδα φως μου έδωσαν αντίστοιχα δικαιώματα. Αλλιώς δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έχω Κ κάπως παλιό λογαριασμό. Κάνω και check in καθημερινά. Αλλά μάλλον ηταν τοτε με το mido
Μάγκες έχει κάποιος να προτείνει συγκεκριμένο Tempered glass που να έχει χρησιμοποιήσει?
Βρίσκω πολλα που δεν καλύπτουν ολη την έκταση της οθόνης και επίσης εχω βρει 2-3 επώνυμα γύρω στα 20 ευρω.
Αξίζει μια τέτοια αγορα η να παω σε κατι πιο οικονομικό?
Οι εντυπώσεις μου μετά απο μια σχεδόν εβδομάδα (5 ημέρες) με το κινητό στα χέρια προερχόμενως από το Mi5 3/64
Θετικές εντυπώσεις
1. Μπαταρία σε σχέση με το σχεδόν δύο χρονών Mi/5 καταπληκτική, με την ίδια χρήση σίγουρα βγάζω και δεύτερη ημέρα, στο τέλος της πρώτης ημέρας έχει 45-50% υπόλοιπο μπαταρίας !!
2. Οθόνη απλά καταπληκτική !!
3. Ταχύτητα απόκρισης !!
4. Φωτογραφίες δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν γνωρίζω πολλά απο φωτογραφίες, εμένα και στο Mi5 μου φαινόντουσαν καλές επομένως εδώ μου φαίνονται καταπληκτικές
5. Λήψη Wifi σαφώς καλύτερη από το Mi5
Αρνητικές εντυπώσεις
Βάρος συσκευής σε σχέση με το Mi5 πάντα η μέρα με την νύχτα,
Η λήψη 4G Wind στις περιοχές που βρίσκομαι καθημερινά λόγω εργασίας (Περιοχές δυτικής Μακεδονίας) απογοητευτική, με το νου μου περίμενα ότι θα είχα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά είναι σχεδόν τα ίδια με το Mi5 που δεν υποστίριζε την B20 . Έχω δει να κάνει χρήση B20 μόνο στην Θεσσαλονίκη. Τελικά Cosmote και πάλι Cosmote !!
Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, υπάρχει κατάλληλη θήκη που θα αφήνει ανοιχτό το fingerprint από πίσω ή αναγκαστικά θα πρέπει να μην έχουμε θήκη και να πάμε μαθηματικά βέβαια σε πτώσεις με σπάσιμο οθόνης??
Στο Redmi Pro ✌ δύο οθόνες άλλαξα από πτώσεις.