Και να ρωτήσω και κάτι άλλο, υπάρχει κατάλληλη θήκη που θα αφήνει ανοιχτό το fingerprint από πίσω ή αναγκαστικά θα πρέπει να μην έχουμε θήκη και να πάμε μαθηματικά βέβαια σε πτώσεις με σπάσιμο οθόνης??
Στο Redmi Pro ✌ δύο οθόνες άλλαξα από πτώσεις.
Εννοείτε ότι υπάρχει βρε! Μπές στα γνωστά κινεζομαγαζάκια και θα βρείς καμιά 1000άδα!
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Την είχα κάνα 6μηνο στο Mi5s. Πολύ καλή προστασία, πολύ καλό πιάσιμο (δεν είναι καμπυλωτή στα τελειώματα, έχει γωνίες και αυτό βοηθάει πολύ), δεν κρατάει δαχτυλιές, δεν αφήνει σημάδια επάνω στην συσκευή, γενικά εάν σας αρέσει εμφανισιακά τότε από τα υπόλοιπα να μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι.
Ελπίζω και αυτή για mi8 να είναι της ίδιας ποιότητας με του mi5s. Και το λέω αυτό γιατί όταν παρήγγειλα του Mi5s, μου έστειλαν μια iPaky για Mi5s Plus η οποία ήταν μια π@π@ριά και μισή. Όταν τους είπα ότι ήταν λάθος, μου έστειλαν για mi5s που... εν τέλη είχε την ποιότητα που περιγράφω. Ενώ δηλαδή η "σειρά" της iPaky ήταν η ίδια, οι 2 θήκες μεταξύ τους είχαν τεράστια διαφορά στην ποιότητα.
Εγώ το "ρίσκαρα" πάντως και παρήγγειλα μια για το Mi8.
@pavlidisc και την οθόνη την αφήνεις απροστατευτη?? Ωραία είναι η πίσω κάλυψη, δεν λέω, το Cubot μου που το έχω μια τέτοια είδους κάλυψη που προχθές έπεσε και έκανε 4-5 τούμπες σε κάθετο ρολαρισμα και δεν έπαθε τίποτα.
Το Redmi Pro έπεσε σε μοκέτα από 40 εκατοστά ύψος και ραγισε η οθόνη.
Τι να πω άμα καείς στον χυλό φυσάς και το γιαούρτι
@pavlidisc και την οθόνη την αφήνεις απροστατευτη?? Ωραία είναι η πίσω κάλυψη, δεν λέω, το Cubot μου που το έχω μια τέτοια είδους κάλυψη που προχθές έπεσε και έκανε 4-5 τούμπες σε κάθετο ρολαρισμα και δεν έπαθε τίποτα.
Το Redmi Pro έπεσε σε μοκέτα από 40 εκατοστά ύψος και ραγισε η οθόνη.
Τι να πω άμα καείς στον χυλό φυσάς και το γιαούρτι
Tempered glass. Εννοείται.
Αν και...η οθόνη άμα την φάει την πίεση όπως θέλει ο Διάολος...ούτε tempered glass την γλυτώνει ούτε τίποτα. Αλλά μια προστασία πρέπει να την έχεις. Δεν γίνεται.
Nillkin θα σου πρότεινα για να έχεις τις λιγότερες δυνατές δαχτυλιές. Ακριβό, αλλά η πολλή δαχτυλιά είναι σπαστικό πράμα. Αλλιώς, ένα του κιλού ή μια ζελατίνα και είσαι κούκλος.
Y.Γ Gorila Glass 5 διαβάζω παντού και δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω. Αλλά τους "τσαμπουκάδες" θα τους δείς στο πέρασμα του χρόνου εάν δεν βάλεις προστασία. Στανταράκι.
Με την τελευταια global dev πλεον βγαζω 5:30-6 sot Οθονη.
To δικο μου το εχ με Nillkin temp glass H Pro + κ θηκες που θεωρω απο τις πιο ομορφες κ λεπτες χωρις ν κανουν το κινητο τεραστιο ειναι της Cafele