Θα μπορούσα να περάσω πάλι την προηγούμενη την 11.0.6.0 ?η θα υπάρχει πρόβλημα επειδή η προηγούμενη είναι android 9 ενώ η καινούργια είναι android 10 .Ε?
Κοίταξε επειδή δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα στρώσει η συσκευή αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, γι'αυτό σκευτηκα να γυρίσω μια rom πίσω απλά δεν ξέρω αν έχει καμία επίπτωση στην σύσκευη που γυρνάει από android 10 σε android 9 και συν δεν θυμάμαι ποιον οδηγό κοιταω αν εντέλει μπορώ να γυρίσω στην 11.0.6.0 . Για πείτε μου τι να κάνω?
Νομίζω ότι δε γίνεται. Σίγουρα κάτι τέτοιο προϋποθέτει ξεκλειδωτο bootloader και πέρασμα με miflash σε fastboot mode. Και θα χάσεις και όλα τα αρχεία, ρυθμίσεις... Έχεις ξεκλειδωσει;
Όχι δεν έχω ξεκλειδώσει . Είχα κάνει παλιά αίτημα για ξεκλείδωμα από την xiaomi μου είχε δώσει το οκ αλλά ποτέ δεν έκανα την διαδικασία να το ξεκλειδώσω το κινητό. Τώρα έχει περάσει καιρός και μάλλον πρέπει να κάνω νέο αίτημα.
Κοίταξε επειδή δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα στρώσει η συσκευή αν κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, γι'αυτό σκευτηκα να γυρίσω μια rom πίσω απλά δεν ξέρω αν έχει καμία επίπτωση στην σύσκευη που γυρνάει από android 10 σε android 9 και συν δεν θυμάμαι ποιον οδηγό κοιταω αν εντέλει μπορώ να γυρίσω στην 11.0.6.0 . Για πείτε μου τι να κάνω?
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξαναπερνα την Ρομ από πάνω μέσω του updater μπας και στρώσει. Πάτα τις τρεις τελείες στον updater και ξανακατεβασε την και πέρνα την.Δεν θα διαγραφεί τίποτα από τα αρχεία σου.