Κοιτάξτε ξανά όλες τις ρυθμίσεις στις εφαρμογές σας. Παντού τρέχουν μόνες τους και με άδεια τοποθεσίας.
Μετά από αυτές τις ρυθμίσεις μία χαρά παει το Android 10
Δεν νομίζω να φταίνε οι εφαρμογές εξάλλου σε κάθε εφαρμογη έχω δώσει όλα τα δικαιώματα ,αν εννοείς αυτό, και άλλο ένα κουλο που μου κάνει είναι είναι όταν πατάω τον κωδικό *#*#6485#*#* στο πληκτρολόγιο δεν μου εμφανίζει το κρυφό μενού με τις διάφορες πληροφορίες ,απλά μου βγάζει ότι το πληκτρολόγιο αυτό δεν είναι το προεπιλεγμένο ,ενώ είναι το προεπιλεγμένο. Τόσο γκαντεμης είμαι δηλαδή που μόνο εγώ έχω θέματα με αυτή την rom?
μολις ξεκλειδωσα και μου εκανε και factory reset. πριν ειχα κανει ελεγχο arb και μου ειχε βγαλει την τιμη 1. λειτουργει πολυ καλυτερα τωρα η συσκευη. οποτε μαλλον δεν χρειαζεται να κανω καθαρη εγκατασταση παλι την ιδια rom. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι
1' Αν θελω να γυρισω στην v11.0.6.0 που ειναι android 9 ποιον οδηγο ακολουθω
2' Θα υπαρχει προβλημα με την τιμη του arb αν γυρισω απο android 10 σε android 9
3' Eπειδη ξεκλειδωσα, οταν θα μου ερχονται οι ειδοποιησεις για αναβαθμιση απο την xiaomi θα μπορω να τις περναω απο τον updater του κινητου
1. Θέλει fastboot rom για να γυρίσεις σε προηγούμενη official rom.
2. Αν έχει τιμή 1 και στο 9 και στο 10 όχι.
3. Το ξεκλείδωμα δεν επηρεάζει τις ΟΤΑ αναβαθμίσεις εάν έχει official rom.
Κάτι άλλο . Το παρακάτω λογικά εμένα δεν με επηρεάζει που πάω από android 10 σε android 9 ,έτσι?
Η Google, με το Android Oreo, εφάρμοσε μια νέα πολιτική που αποτρέπει την επαναφορά σε παλιότερες εκδόσεις Android. Ξεκίνησε με το Android Oreo και θα το συνεχίσει και για τις επόμενες εκδόσεις. Αυτό γίνεται για λόγους ασφαλείας και επηρεάζει και το Miui.
Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούμε να επιστρέψουμε σε μια παλαιότερη έκδοση Miui αν είμαστε ήδη στο Andorid Oreo (Miui 10).
Το ίδιο ισχύει και μεταξύ των εκδόσεων του MIUI 10. Δεν πρέπει δηλαδή να πάμε σε προγενέστερο update του MIUI 10.