Υπάρχει τρόπος να γίνει επαναφορά αντιγράφων ασφάλειας google με το σεταρισμα νέας rom όπως γίνεται στις AOSP οπού σου λέει ρύθμιση εκ νέου ή επαναφορά αντιγράφου; Θέλω να κάνω restore τα settings που είχα μέχρι και χθες που πήρα το backup άλλα δε βλέπω να γίνεται...
Αν δεν βρείς κάτι σύντομο, πες μου να ψάξω κάπου στα βάθη του history μου μία μέθοδο να γίνει αυτό μέσω terminal απλά αν είσαι rooted.
Θα βοηθουσες πολύ αν το έβρισκες... Είναι rooted το κινητό αν είναι απαραίτητο!
Το παραθέτω όπως το είχα βρει. Αυτές τις εντολές είτε τις τρέχεις από τέρμιναλ στο κινητό (root) είτε με adb από υπολογιστή (non-root).
1. Για να σου δείξει τι μπακαπ βρίσκει στο cloud bmgr list sets Θα σου παρουσιάσει κάτι όπως παρακάτω
1234567890abcdef : droid48
34567890abcdef12 : galaxy49
2. Δες αν μπορείς να καταλάβεις ποιο χρειάζεσαι, και κάνε το restore. Εμένα πχ δε μου έλεγε ονόματα δίπλα στο καθένα κι απλά τζόγαρα. bmgr restore 1234567890abcdef
Παιδιά καλησπέρα,
Ήθελα να αγοράσω το mi8 128GB blue και ήθελα να ρωτήσω εαν πρέπει να προσέξω κατι πριν την αγορά του. ΠΧ εαν θα είναι global ή όχι. Η χρήση που θα του κάνω θα είναι αρκετή με messenger, viber, instagram, browsing, 2-3 ώρες τη μέρα παιχνίδι και διάφορες άλλες εφαρμογές όχι τόσο βαριές. Με ενδιαφέρει αρκετά και η φωτογραφία καθώς ανεβάζω φωτο στα social media για το μαγαζί. Η αγορά θα γίνει απο skroutz καθώς αφου θα κόψω τιμολόγιο η διαφορά στην τιμή είναι αστεία.
Επίσης επειδή βλέπω οτι υπάρχουν αρκετά παράπονα υπάρχει κατι καλύτερο στα λεφτά του; γιατί εμένα μου φαίνεται πολύ τίμιο
Τέλος εαν έχετε να μου προτείνεται καποια ROM για να αρχίσω το διάβασμα; Stable κατα προτίμηση καθώς πλέον δεν έχω χρόνο όπως παλιότερα για αλλαγές συνέχεια
Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
Περίεργο πάντως που το έδωσαν στην Global Stable Version πρώτα και όχι στην Global Beta που "θεωρητικά" πάντα έχουμε νεότερη Version πάντα !! Ότι και να πούμε για την Xiaomi είναι λίγο τελικά !!