Εννοια σου και σε εχω φτιαξει για την 1.9... εφτιαξαν τα reboot και απο 4.9.135 εχει γίνει upstream σε 4.9.137 που είναι και η πιο προσφατη έκδοση - βγηκε χτες προχτες- και απο compilers μεχρι τωρα απο Uber 9.0.0 επεσα σε κατι πιο stable 8.2.1 GNU πάλι με κατάλληλες παραμέτρους (-mtune ) για τον Α75-Α55 (snapdragon 845). Στείλε PM στο telegram για beta.
Αδελφέ συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνεις ένα μεγάλο μπράβο !! Να σε ρωτήσω κάτι σε παρακαλώ ο kernel 1.8 ο τελευταίος είναι μόνο για το απλό mi8 Dipper η κάνει και για το mi8 Pro (Equulleus) και αν δεν κανει προκυτε να βγαλεις και για το mi8 Pro η όχι ??
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Καλησπέρα και πάλι!Προσπάθησα να παω απο 10.0.3 global stable στην τελευταία global dev αλλά δεν μ αφήνει λόγω αλλαγής από android 8 σε 9 φαντάζομαι..Υπάρχει άλλος τρόπος;;
Καλησπέρα σε όλους !! Θα ήθελα να σας ρωτήσω μιας και σε λίγες μέρες ξεκλειδώνω και εγώ και σκέφτομαι τι ρομ να βάλω στο Mi8 PRO... Το κινητό είναι σταθερότατο με την china stable _V10.0.2.0 που έχει τώρα και δεν είμαι για πειράματα .. Ποια είναι η γνώμη σας γιατί σαν ρομ και κινητό υποθέτω πάνω κάτω ίδιες είναι..να του βάλω 9.0 η να μείνω με 8.1.0 και μετά απο 3-4 ρομ ακόμη να βάλω το android 9 ?? Επίσης μέχρι στιγμής ποια 8 αρα θεωρείτε ότι είναι ποιο καλή και σταθερή ?? Ευχαριστώ
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
εχω το τηλεφωνο ενα μηνα ,ολα παρα πολυ καλα εκτος απο την καμερα. εχω γινει νουμερο στους φιλους μου τι καινουργιο τηλεφωνο πηρες ,το παλιο τηλεφωνο LG G4 τραβαγε κλασεις ανώτερες φωτογραφίες μου λενε και εχουν δικο το βλεπω και εγω τι να κανω