oxi δεν εχιε καποιο προβλημα απλα εννοω οπως στα προηγουμενα μου mate 10 pro και p20 pro οταν το πλαγιαζες επαιζε κ το ακουστικο σαν ηχειο κ εβγαζε στερεοφονικο ηχο,δηλαδη αν υπαρχει καποιος τροπος να κανουμε κ το ακουστικο του mi8 να βγαζει ηχο
Καλημέρα!Μιας και δεν άντεξα άλλο αυτή την κάμερα είπα να το ξεκλειδώσω για να περάσω την Global Dev.Χρησιμοποίησα το mi account που είχα φτιάξει για το Redmi Note 3 που είχα πάρει άδεια.Το πρόβλημα είναι οτι φτάνει στο 99% και μου πετάει "Current accound in not bound to this device".Δεν μπορώ να ξεκλειδώσω με το ίδιο acc;;Ευχαριστώ!
Να σας ρωτησω εχετε δοκιμασει να τραβηξετε βιντεο μεσα σε μαγαζι με μουσικη δυνατα (νυχτερινη εξοδο) οποτε κανω story insta απο εξω σε μαγαζι ο ηχος ειναι σαν κινεζικο τηλεφωνο 10ετιας..
Να σας ρωτησω εχετε δοκιμασει να τραβηξετε βιντεο μεσα σε μαγαζι με μουσικη δυνατα (νυχτερινη εξοδο) οποτε κανω story insta απο εξω σε μαγαζι ο ηχος ειναι σαν κινεζικο τηλεφωνο 10ετιας..
+1 το ίδιο θέμα έχω και γω πολύ χάλια ο ήχος όταν παίζει κάπου δυνατά μουσική ακόμα και στο αυτοκίνητο όταν βγαζω βίντεο με δυνατή μουσική.... μεγάλο πρόβλημα στο θέμα μικροφώνου μακάρι να διορθωθεί!!